FELICI, Alberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.990
EU - Europa 4.326
AS - Asia 1.079
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 18
SA - Sud America 6
OC - Oceania 3
AF - Africa 1
Totale 10.423
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.723
PL - Polonia 1.828
CN - Cina 948
IT - Italia 777
DE - Germania 337
UA - Ucraina 326
FR - Francia 309
CA - Canada 266
SE - Svezia 216
GB - Regno Unito 171
FI - Finlandia 158
NL - Olanda 93
VN - Vietnam 93
IE - Irlanda 65
EU - Europa 18
BE - Belgio 16
IR - Iran 13
RU - Federazione Russa 11
TR - Turchia 10
CH - Svizzera 7
RO - Romania 7
IN - India 5
ID - Indonesia 3
PE - Perù 3
AU - Australia 2
BR - Brasile 2
PH - Filippine 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
BG - Bulgaria 1
ES - Italia 1
HU - Ungheria 1
KR - Corea 1
MX - Messico 1
NG - Nigeria 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PK - Pakistan 1
SG - Singapore 1
VE - Venezuela 1
Totale 10.423
Città #
Warsaw 1.614
Jacksonville 826
Chandler 490
Fairfield 330
Woodbridge 308
Nanjing 290
Houston 251
Ashburn 230
Wilmington 222
Kraków 213
Toronto 192
Dearborn 180
Seattle 165
Ann Arbor 163
San Mateo 123
Lawrence 105
Princeton 105
Columbus 100
Dong Ket 93
Cambridge 92
Nanchang 90
Ogden 80
Lachine 72
Helsinki 71
Dublin 64
Beijing 63
Camerino 63
Shenyang 63
Jinan 48
Tianjin 48
Hebei 47
Dronten 46
Kunming 45
Milan 43
Boardman 42
Jiaxing 31
Bremen 30
Rome 28
Centro 27
Changsha 25
Redwood City 25
Hefei 23
Ningbo 22
London 20
Orange 20
Shanghai 19
Meppel 18
Guangzhou 17
Ancona 16
Brussels 16
Nürnberg 16
Los Angeles 15
Verona 15
Zhengzhou 15
Lanzhou 14
Taizhou 14
Ardabil 12
Hangzhou 12
San Diego 12
Düsseldorf 11
Norwalk 11
Philadelphia 11
Rho 11
Venezia 11
Bologna 10
Washington 10
Kocaeli 9
Macerata 9
San Vero Milis 9
Auburn Hills 8
Boston 8
Buffalo 8
Changchun 8
Corciano 8
Hanover 8
Leawood 8
Levallois-perret 8
Matelica 8
Naples 8
Chengdu 7
Simi Valley 7
Fuzhou 6
Phoenix 6
Civitanova Marche 5
New York 5
Perugia 5
Portland 5
Zurich 5
Augusta 4
Edinburgh 4
Enterprise 4
Florence 4
Misilmeri 4
Monmouth Junction 4
Narni 4
Rignano 4
Tolentino 4
Tornareccio 4
Valle 4
Anagni 3
Totale 7.719
Nome #
Suitability of artisanal fishery discards as feed for juvenile tub gurnard (chelidonichthys lucerna L.) reared in sea bottom cages in the mid Adriatic Sea 311
First Investigation on the Shelf life of Mediterranean Mussels (Mytilus galloprovincialis) on the Basis of Their Volatiles Profiles 294
Il Piceno: la terra degli infiniti sapori 263
Depuration Capacity of Mussels (Mytilus galloprovincialis) in Presence of Marteilia Spp. Parasites 247
Comparative proteomic analysis of two clam species: Chamelea gallina and Tapes philippinarum 245
Pre-growing of cupped oyster (Crassostrea gigas)in the central Adriatic sea using devices in open sea. 212
The intraclonal polymorphyism of the antartic ciliate Euplotes focardii. 200
Le AMP e la tutela della pesca artigianale 196
Giornata mondiale ONU lavoratori marittimi 195
Goods and services of marine bivalves: people, profit, planet..and more 177
Ambiente da AMare 172
Slow Master 172
Trials on Pacific oyster (Crassostrea gigas Thunberg) rearing in the middle Adriatic Sea by means of different trays. 171
La scienza per la ricostruzione e la costruzione del futuro 171
Civitanova, la ricchezza dal mare 170
Purification and initial characterization of two pheromones from the marine Antartic cilate, Euplotes nobilii 167
Dietary Aloe vera components’ effects on cholesterol lowering and estrogenic responses in juvenile goldfish, Carassius auratus 165
Conosciamo il nostro pesce 160
Nutrire l'invisibile, nutrire il futuro 160
Quality traits of raw and cooked cupped oysters 152
Tub gurnard Chelidonichthys lucerna L.: a new fish species suitable for farming? First answers evaluating the growth of juveniles reared at different stocking densities, welfare and fillet quality 140
Effects of dietary supplementation with krill meal on pigmentation and quality of flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 137
VALORIZZAZZIONE DEI PRODOTTI DELLA PICCOLA PESCA ARTIGIANALE PRESENTE NEL COMUNE DI PORTO SANT'ELPIDIO (FM) 132
Carta ittica della Provincia di Ascoli Piceno. 130
TECNICHE DI REINTRODUZIONE DELLA SPECIE NASSARIUS MUTABILIS L. IN ALCUNE AREE ADRIATICHE 127
Flesh qualitative traits of tub gurnard ( Chelidonichthys lucerna L.), a promising species candidate for aquaculture, captured in the middle Adriatic Sea in different seasons 127
Carta Ittica della Provincia di Ascoli Piceno 126
Natural and synthetic pigments used in the pink-red coloration of salmon flesh: methodology of quali-quantitative assessments and sampling results. 125
Carta ittica della Provincia di Ancona. 124
Growth and survival of cupped oysters (Crassostrea gigas) during nursery and pregrowing stages in open sea facilities using different stocking densities 110
Comparison of zootechnical performances, welfare condition and quality traits of hybrid striped bass (Morone chrysops x Morone saxatilis) reared in different Italian farms. 109
Study on the possibility to use the allochthonous bivalve mollusc Scapharca inaequivalvis (Bruguire) in the human alimentation. 107
Gestione delle uova di seppia nella pesca artigianale con le nasse in Adriatico 107
Influenza del peso sulla qualità e sul profilo acidico delle carni di anguille pescate nel comprensorio vallivo di Comacchio (FE). 100
Management strategy for quality improvement of aquacultured european flat oyster (Ostrea edulis, L.) using wet storage in closed recirculation system 97
Studio sul possibile utilizzo nell`alimentazione umana del mollusco bivalve alloctono Scapharca inaequivalvis (Bruguiere). 95
Intercalibration exercise and fatty acid profile of two fish oil samples of different origin. 95
Use of blood metabolites and qualità traits as indicators of good management pratics in seabass Dicentrarchus labrax culture 95
Preliminary research on biochemical composition of Mytilus galloprovincialis reared in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district. 94
Proprietà e pregi nutrizionali dei mitili allevati nel medio Adriatico 93
Evaluation of Long Sea Snail Hinia reticulata (Gastropod) from the Middle Adriatic Sea as a Possible Alternative for Human Consumption 93
Study of body composition of Mytilus galloprovincialis reared in the coastal area of Ascoli Piceno district in the relation to season 92
Le economie del mare: turismo, pesca, alimentazione 91
Dieta Mediterranea nel Piceno 91
Some aspects of the biology of Euplotes focardii, a new ciliates species from Antartica 89
Ustica: connubio tra terra e mare. 87
Status of fish population of Tronto river in the water transition area 87
Caratteristiche nutrizionali della carne di vitelloni di razza Marchigiana: profilo lipidico e contenuto in antiossidanti 87
Ustica: l’isola dei connubi 85
Preliminary research on biochemical composition of some unprocessed and processed molluscs species. 85
adaptive biology and speciation of antarctic ciliated protozoa 84
Effetti della densità di preingrasso sull’accrescimento e sulla mortalità di ostriche concave (Crassostrea gigas) in un impianto in long-line 84
Improvement of meat quality of fish intensively reared by means of replacemente of some feedstuffs: effects on cholesterol and fatty acid profile of rainbow trout 82
Indagine sullo stato della fauna ittica in un tratto appenninico del fiume Tenna con istituzione di una area a regolamentazione speciale della pesca sportiva (A.R.S.) 82
Interstitial antartic microfauna: morphology and biology of some ciliates from the Ross Sea. 81
Interspecific mating induction in Euplotes 80
Application of a rearing program in farmed seabass (Dicentrarchus labrax L.) to improve the quality of product and welfare status 80
USTICA: SAPORI DI TERRA E GUSTI DI MARE 80
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 79
Mappatura lipidica dei pesci: differenze tra soggetti selvatici e allevati. 78
NUTRIRE IL FUTURO 78
Il pesce sconosciuto 76
Influence of responsible rearing techniques on flesh quality and welfare status of seabass (Dicentrarchus labrax L.) in Italy. 76
stelline e granchietti 76
INSRPARABLE. Il prodotto locale: caratteristiche, potenzialità, stagionalità 73
Preliminary research on the presence of environmental contaminant in fish and molluscs collected in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district 71
RUOLO ED IMPORTANZA DELLAMOLLUSCHICOLTURA NEL MEDIO ADRIATICO 70
Parchi Marini, Pesca Sportiva e Pescaturismo: realtà, prospettive e possibili sinergie 70
Quality traits of cupped oyster (Crassostrea gigas) reared in a long-line farm of the middle Adriatic Sea. 69
I PRODOTTI ITTICI A MARCHIO NELLA GRANDE DISTRIBUZIONE 69
CARATTERISTICHE NUTRIZIONALI DEL NASSARIUS MUTABILIS 69
la comunicazione ed il futuro del mare 68
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 67
Monitoring of blood metabolites and tissual parameters able to show chronic stress in gilthead sea bream reared in two plants with recirculating aquaculture systems 64
IL COLORE DEL SALE 64
LA QUALITA’ DEI PRODOTTI LOCALI: I VANTAGGI DELLA FILIERA 62
La sicurezza sul lavoro nella Scuola di Scienze Mediche Veterinarie 60
PROMUOVERE I PRODOTTI LOCALI, PROMUOVERE IL TERRITORIO 60
il futuro del mare: pesca, acquacoltura, ambiente e salute 60
acquacoltura ed ambiente 60
Dieta Mediterranea, patrimonio immateriale dell'umanità 60
DOLCE E SALATA 59
PRINCIPALI PATOLOGIE ITTICHE IN ACQUACOLTURA 59
Progettare il futuro: le Aree Marine Protette ed i cambiamenti climatici 58
Le competenze degli Enti locali nella gestione della fascia costiera e delle risorse acquatiche 58
RECUPERO ED ACCRESCIMENTO IN CATTIVITA’ DEL PESCATO LOCALE: PROGETTO PILOTA SULLA GALLINELLA DI MARE 57
QUALITA’ ORGANOLETTICHE DEI PRODOTTI LOCALI 56
IL MARE: PATRIMONIO DA TUTELARE E RISORSA PER LO SVILUPPO SOSTENIBILE 56
QUALITA’ E SICUREZZA DEGLI ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE:I VANTAGGI DELLA FILIERA CORTA 56
le nuove professioni del mare 55
la sicurezza sul lavoro nella scuola scienze mediche veterinarie 54
il futuro della piccola pesca 52
Ruolo degli Enti locali nelle prospettive di sviluppo economico delle Aree marine protette 52
slow food day 2013 51
ALTERNATIVE BIODEGRADABILI AGLI IMBALLAGGI IN POLISTIROLO UTILIZZATI NEL SETTORE ITTICO 50
I PRODOTTI DEL MARE: VALORIZZAZIONE, PROMOZIONE, OCCUPAZIONE 50
una alimentazione sopra la media 49
Sostenibilità delle produzioni primarie costiere 47
Piccola ma cruciale 46
Scegliere con le dita 46
Totale 10.400
Categoria #
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Totale 34.429


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019507 0 0 0 0 0 0 0 0 0 104 145 258
2019/20202.443 430 101 216 217 125 285 234 262 128 182 81 182
2020/20212.060 90 171 92 193 150 194 254 45 202 102 307 260
2021/2022822 32 296 17 37 51 22 22 66 59 58 47 115
2022/20231.394 143 20 60 154 168 233 33 92 242 86 129 34
2023/2024679 184 40 84 21 43 49 88 17 117 36 0 0
Totale 10.638