FELICI, Alberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.034
EU - Europa 4.387
AS - Asia 1.469
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 18
SA - Sud America 6
OC - Oceania 3
AF - Africa 1
Totale 10.918
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.767
PL - Polonia 1.828
CN - Cina 1.268
IT - Italia 809
DE - Germania 340
UA - Ucraina 326
FR - Francia 309
CA - Canada 266
SE - Svezia 216
GB - Regno Unito 182
FI - Finlandia 159
NL - Olanda 93
VN - Vietnam 93
IE - Irlanda 65
SG - Singapore 65
EU - Europa 18
BE - Belgio 16
IR - Iran 15
RU - Federazione Russa 11
CZ - Repubblica Ceca 10
TR - Turchia 10
CH - Svizzera 7
IN - India 7
RO - Romania 7
HR - Croazia 4
ID - Indonesia 3
KR - Corea 3
PE - Perù 3
AU - Australia 2
BR - Brasile 2
PH - Filippine 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
BG - Bulgaria 1
ES - Italia 1
HU - Ungheria 1
MX - Messico 1
NG - Nigeria 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PK - Pakistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 10.918
Città #
Warsaw 1.614
Jacksonville 826
Chandler 490
Fairfield 330
Woodbridge 308
Nanjing 291
Ashburn 251
Houston 251
Wilmington 222
Kraków 213
Toronto 192
Dearborn 180
Seattle 165
Ann Arbor 163
San Mateo 123
Lawrence 105
Princeton 105
Columbus 100
Dong Ket 93
Cambridge 92
Nanchang 90
Beijing 86
Ogden 80
Lachine 72
Helsinki 71
Dublin 64
Camerino 63
Shenyang 63
Shanghai 56
Boardman 50
Jinan 50
Guangzhou 48
Jiaxing 48
Tianjin 48
Hebei 47
Dronten 46
Kunming 45
Milan 45
Singapore 41
London 31
Bremen 30
Rome 30
Centro 27
Changsha 25
Redwood City 25
Hefei 23
Ningbo 22
Orange 20
Meppel 18
Verona 18
Wuhan 18
Ancona 16
Brussels 16
Nürnberg 16
Taizhou 16
Los Angeles 15
Zhengzhou 15
Hangzhou 14
Lanzhou 14
Ardabil 12
Chicago 12
Jinhua 12
San Diego 12
Düsseldorf 11
Norwalk 11
Philadelphia 11
Rho 11
Venezia 11
Bologna 10
Washington 10
Kocaeli 9
Macerata 9
Rimini 9
San Vero Milis 9
Auburn Hills 8
Boston 8
Brno 8
Buffalo 8
Changchun 8
Chengdu 8
Corciano 8
Fuzhou 8
Hanover 8
Leawood 8
Levallois-perret 8
Matelica 8
Naples 8
Simi Valley 7
Heze 6
Phoenix 6
Civitanova Marche 5
New York 5
Perugia 5
Portland 5
Qingdao 5
Zurich 5
Augusta 4
Edinburgh 4
Enterprise 4
Florence 4
Totale 7.964
Nome #
Suitability of artisanal fishery discards as feed for juvenile tub gurnard (chelidonichthys lucerna L.) reared in sea bottom cages in the mid Adriatic Sea 313
First Investigation on the Shelf life of Mediterranean Mussels (Mytilus galloprovincialis) on the Basis of Their Volatiles Profiles 299
Il Piceno: la terra degli infiniti sapori 265
Depuration Capacity of Mussels (Mytilus galloprovincialis) in Presence of Marteilia Spp. Parasites 260
Comparative proteomic analysis of two clam species: Chamelea gallina and Tapes philippinarum 249
Pre-growing of cupped oyster (Crassostrea gigas)in the central Adriatic sea using devices in open sea. 216
The intraclonal polymorphyism of the antartic ciliate Euplotes focardii. 204
Giornata mondiale ONU lavoratori marittimi 203
Le AMP e la tutela della pesca artigianale 200
Goods and services of marine bivalves: people, profit, planet..and more 186
Ambiente da AMare 176
Slow Master 176
Trials on Pacific oyster (Crassostrea gigas Thunberg) rearing in the middle Adriatic Sea by means of different trays. 174
La scienza per la ricostruzione e la costruzione del futuro 174
Civitanova, la ricchezza dal mare 173
Purification and initial characterization of two pheromones from the marine Antartic cilate, Euplotes nobilii 172
Dietary Aloe vera components’ effects on cholesterol lowering and estrogenic responses in juvenile goldfish, Carassius auratus 172
Nutrire l'invisibile, nutrire il futuro 165
Conosciamo il nostro pesce 164
Quality traits of raw and cooked cupped oysters 158
Carta ittica della Provincia di Ascoli Piceno. 144
Tub gurnard Chelidonichthys lucerna L.: a new fish species suitable for farming? First answers evaluating the growth of juveniles reared at different stocking densities, welfare and fillet quality 142
Effects of dietary supplementation with krill meal on pigmentation and quality of flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 142
TECNICHE DI REINTRODUZIONE DELLA SPECIE NASSARIUS MUTABILIS L. IN ALCUNE AREE ADRIATICHE 136
Carta ittica della Provincia di Ancona. 135
VALORIZZAZZIONE DEI PRODOTTI DELLA PICCOLA PESCA ARTIGIANALE PRESENTE NEL COMUNE DI PORTO SANT'ELPIDIO (FM) 135
Flesh qualitative traits of tub gurnard ( Chelidonichthys lucerna L.), a promising species candidate for aquaculture, captured in the middle Adriatic Sea in different seasons 134
Carta Ittica della Provincia di Ascoli Piceno 133
Natural and synthetic pigments used in the pink-red coloration of salmon flesh: methodology of quali-quantitative assessments and sampling results. 127
Growth and survival of cupped oysters (Crassostrea gigas) during nursery and pregrowing stages in open sea facilities using different stocking densities 115
Comparison of zootechnical performances, welfare condition and quality traits of hybrid striped bass (Morone chrysops x Morone saxatilis) reared in different Italian farms. 114
Study on the possibility to use the allochthonous bivalve mollusc Scapharca inaequivalvis (Bruguire) in the human alimentation. 112
Gestione delle uova di seppia nella pesca artigianale con le nasse in Adriatico 111
Influenza del peso sulla qualità e sul profilo acidico delle carni di anguille pescate nel comprensorio vallivo di Comacchio (FE). 104
Intercalibration exercise and fatty acid profile of two fish oil samples of different origin. 101
Studio sul possibile utilizzo nell`alimentazione umana del mollusco bivalve alloctono Scapharca inaequivalvis (Bruguiere). 99
Proprietà e pregi nutrizionali dei mitili allevati nel medio Adriatico 98
Dieta Mediterranea nel Piceno 98
Preliminary research on biochemical composition of Mytilus galloprovincialis reared in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district. 98
Use of blood metabolites and qualità traits as indicators of good management pratics in seabass Dicentrarchus labrax culture 98
Study of body composition of Mytilus galloprovincialis reared in the coastal area of Ascoli Piceno district in the relation to season 98
Management strategy for quality improvement of aquacultured european flat oyster (Ostrea edulis, L.) using wet storage in closed recirculation system 98
Evaluation of Long Sea Snail Hinia reticulata (Gastropod) from the Middle Adriatic Sea as a Possible Alternative for Human Consumption 97
Le economie del mare: turismo, pesca, alimentazione 95
Ustica: connubio tra terra e mare. 93
Some aspects of the biology of Euplotes focardii, a new ciliates species from Antartica 92
Caratteristiche nutrizionali della carne di vitelloni di razza Marchigiana: profilo lipidico e contenuto in antiossidanti 92
Status of fish population of Tronto river in the water transition area 91
Ustica: l’isola dei connubi 89
adaptive biology and speciation of antarctic ciliated protozoa 89
Preliminary research on biochemical composition of some unprocessed and processed molluscs species. 88
Interstitial antartic microfauna: morphology and biology of some ciliates from the Ross Sea. 87
Mappatura lipidica dei pesci: differenze tra soggetti selvatici e allevati. 87
Application of a rearing program in farmed seabass (Dicentrarchus labrax L.) to improve the quality of product and welfare status 87
Effetti della densità di preingrasso sull’accrescimento e sulla mortalità di ostriche concave (Crassostrea gigas) in un impianto in long-line 87
Improvement of meat quality of fish intensively reared by means of replacemente of some feedstuffs: effects on cholesterol and fatty acid profile of rainbow trout 85
USTICA: SAPORI DI TERRA E GUSTI DI MARE 84
Indagine sullo stato della fauna ittica in un tratto appenninico del fiume Tenna con istituzione di una area a regolamentazione speciale della pesca sportiva (A.R.S.) 84
Interspecific mating induction in Euplotes 83
Influence of responsible rearing techniques on flesh quality and welfare status of seabass (Dicentrarchus labrax L.) in Italy. 83
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 82
Il pesce sconosciuto 81
NUTRIRE IL FUTURO 80
stelline e granchietti 79
Parchi Marini, Pesca Sportiva e Pescaturismo: realtà, prospettive e possibili sinergie 78
INSRPARABLE. Il prodotto locale: caratteristiche, potenzialità, stagionalità 76
CARATTERISTICHE NUTRIZIONALI DEL NASSARIUS MUTABILIS 76
Preliminary research on the presence of environmental contaminant in fish and molluscs collected in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district 75
Quality traits of cupped oyster (Crassostrea gigas) reared in a long-line farm of the middle Adriatic Sea. 74
RUOLO ED IMPORTANZA DELLAMOLLUSCHICOLTURA NEL MEDIO ADRIATICO 73
I PRODOTTI ITTICI A MARCHIO NELLA GRANDE DISTRIBUZIONE 73
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 72
la comunicazione ed il futuro del mare 71
Monitoring of blood metabolites and tissual parameters able to show chronic stress in gilthead sea bream reared in two plants with recirculating aquaculture systems 69
IL COLORE DEL SALE 69
acquacoltura ed ambiente 67
LA QUALITA’ DEI PRODOTTI LOCALI: I VANTAGGI DELLA FILIERA 65
Dieta Mediterranea, patrimonio immateriale dell'umanità 65
PROMUOVERE I PRODOTTI LOCALI, PROMUOVERE IL TERRITORIO 64
DOLCE E SALATA 64
il futuro del mare: pesca, acquacoltura, ambiente e salute 63
QUALITA’ ORGANOLETTICHE DEI PRODOTTI LOCALI 62
PRINCIPALI PATOLOGIE ITTICHE IN ACQUACOLTURA 62
RECUPERO ED ACCRESCIMENTO IN CATTIVITA’ DEL PESCATO LOCALE: PROGETTO PILOTA SULLA GALLINELLA DI MARE 61
Le competenze degli Enti locali nella gestione della fascia costiera e delle risorse acquatiche 61
La sicurezza sul lavoro nella Scuola di Scienze Mediche Veterinarie 60
Progettare il futuro: le Aree Marine Protette ed i cambiamenti climatici 60
IL MARE: PATRIMONIO DA TUTELARE E RISORSA PER LO SVILUPPO SOSTENIBILE 59
QUALITA’ E SICUREZZA DEGLI ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE:I VANTAGGI DELLA FILIERA CORTA 58
la sicurezza sul lavoro nella scuola scienze mediche veterinarie 58
le nuove professioni del mare 58
Ruolo degli Enti locali nelle prospettive di sviluppo economico delle Aree marine protette 57
il futuro della piccola pesca 56
ALTERNATIVE BIODEGRADABILI AGLI IMBALLAGGI IN POLISTIROLO UTILIZZATI NEL SETTORE ITTICO 54
slow food day 2013 53
una alimentazione sopra la media 53
I PRODOTTI DEL MARE: VALORIZZAZIONE, PROMOZIONE, OCCUPAZIONE 52
Sostenibilità delle produzioni primarie costiere 50
Piccola ma cruciale 49
Scegliere con le dita 48
Totale 10.851
Categoria #
all - tutte 38.112
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other - altro 0
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volume - volumi 0
Totale 38.112


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.443 430 101 216 217 125 285 234 262 128 182 81 182
2020/20212.060 90 171 92 193 150 194 254 45 202 102 307 260
2021/2022822 32 296 17 37 51 22 22 66 59 58 47 115
2022/20231.394 143 20 60 154 168 233 33 92 242 86 129 34
2023/20241.023 184 40 84 21 43 49 88 17 117 47 13 320
2024/2025151 151 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 11.133