FELICI, Alberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.361
EU - Europa 4.441
AS - Asia 1.669
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 18
SA - Sud America 8
AF - Africa 5
OC - Oceania 3
Totale 11.505
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.090
PL - Polonia 1.828
CN - Cina 1.276
IT - Italia 841
DE - Germania 347
UA - Ucraina 326
FR - Francia 314
CA - Canada 269
SE - Svezia 216
GB - Regno Unito 185
FI - Finlandia 164
SG - Singapore 162
TR - Turchia 100
NL - Olanda 93
VN - Vietnam 93
IE - Irlanda 65
EU - Europa 18
BE - Belgio 16
IR - Iran 15
RU - Federazione Russa 12
CZ - Repubblica Ceca 10
IN - India 8
CH - Svizzera 7
RO - Romania 7
BR - Brasile 4
HR - Croazia 4
ID - Indonesia 3
KR - Corea 3
PE - Perù 3
PH - Filippine 3
AU - Australia 2
ES - Italia 2
MX - Messico 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BG - Bulgaria 1
DZ - Algeria 1
EG - Egitto 1
HU - Ungheria 1
JP - Giappone 1
NG - Nigeria 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PK - Pakistan 1
TJ - Tagikistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 11.505
Città #
Warsaw 1.614
Jacksonville 826
Chandler 490
Fairfield 330
Woodbridge 308
Boardman 291
Nanjing 291
Ashburn 286
Houston 251
Wilmington 222
Kraków 213
Toronto 192
Dearborn 180
Seattle 165
Ann Arbor 163
San Mateo 123
Lawrence 105
Princeton 105
Singapore 103
Columbus 100
Dong Ket 93
Cambridge 92
Istanbul 90
Nanchang 90
Beijing 86
Ogden 80
Helsinki 75
Lachine 72
Camerino 64
Dublin 64
Shenyang 63
Shanghai 57
Jinan 50
Milan 49
Guangzhou 48
Jiaxing 48
Tianjin 48
Hebei 47
Dronten 46
Kunming 45
Rome 32
London 31
Bremen 30
Los Angeles 30
Centro 27
Changsha 25
Redwood City 25
Hefei 23
Ningbo 22
Orange 20
Ancona 19
Meppel 18
Verona 18
Wuhan 18
Brussels 16
Nürnberg 16
Taizhou 16
Zhengzhou 15
Hangzhou 14
Lanzhou 14
San Diego 14
Ardabil 12
Chicago 12
Jinhua 12
Bologna 11
Düsseldorf 11
Norwalk 11
Philadelphia 11
Rho 11
Venezia 11
Naples 10
Washington 10
Kocaeli 9
Macerata 9
Rimini 9
San Vero Milis 9
Auburn Hills 8
Boston 8
Brno 8
Buffalo 8
Changchun 8
Chengdu 8
Corciano 8
Fuzhou 8
Hanover 8
Leawood 8
Levallois-perret 8
Matelica 8
Munich 8
Simi Valley 7
Heze 6
New York 6
Phoenix 6
Civitanova Marche 5
Ottawa 5
Perugia 5
Portland 5
Qingdao 5
Zurich 5
Augusta 4
Totale 8.429
Nome #
Suitability of artisanal fishery discards as feed for juvenile tub gurnard (chelidonichthys lucerna L.) reared in sea bottom cages in the mid Adriatic Sea 320
First Investigation on the Shelf life of Mediterranean Mussels (Mytilus galloprovincialis) on the Basis of Their Volatiles Profiles 301
Il Piceno: la terra degli infiniti sapori 272
Depuration Capacity of Mussels (Mytilus galloprovincialis) in Presence of Marteilia Spp. Parasites 266
Comparative proteomic analysis of two clam species: Chamelea gallina and Tapes philippinarum 259
Pre-growing of cupped oyster (Crassostrea gigas)in the central Adriatic sea using devices in open sea. 221
Le AMP e la tutela della pesca artigianale 207
The intraclonal polymorphyism of the antartic ciliate Euplotes focardii. 207
Giornata mondiale ONU lavoratori marittimi 206
Goods and services of marine bivalves: people, profit, planet..and more 188
Ambiente da AMare 182
Slow Master 180
Dietary Aloe vera components’ effects on cholesterol lowering and estrogenic responses in juvenile goldfish, Carassius auratus 179
Purification and initial characterization of two pheromones from the marine Antartic cilate, Euplotes nobilii 178
Trials on Pacific oyster (Crassostrea gigas Thunberg) rearing in the middle Adriatic Sea by means of different trays. 178
Civitanova, la ricchezza dal mare 178
La scienza per la ricostruzione e la costruzione del futuro 177
Nutrire l'invisibile, nutrire il futuro 168
Conosciamo il nostro pesce 167
Quality traits of raw and cooked cupped oysters 165
Carta ittica della Provincia di Ascoli Piceno. 156
Tub gurnard Chelidonichthys lucerna L.: a new fish species suitable for farming? First answers evaluating the growth of juveniles reared at different stocking densities, welfare and fillet quality 146
Effects of dietary supplementation with krill meal on pigmentation and quality of flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 146
Carta ittica della Provincia di Ancona. 142
TECNICHE DI REINTRODUZIONE DELLA SPECIE NASSARIUS MUTABILIS L. IN ALCUNE AREE ADRIATICHE 140
Flesh qualitative traits of tub gurnard ( Chelidonichthys lucerna L.), a promising species candidate for aquaculture, captured in the middle Adriatic Sea in different seasons 140
VALORIZZAZZIONE DEI PRODOTTI DELLA PICCOLA PESCA ARTIGIANALE PRESENTE NEL COMUNE DI PORTO SANT'ELPIDIO (FM) 139
Carta Ittica della Provincia di Ascoli Piceno 138
Natural and synthetic pigments used in the pink-red coloration of salmon flesh: methodology of quali-quantitative assessments and sampling results. 131
Comparison of zootechnical performances, welfare condition and quality traits of hybrid striped bass (Morone chrysops x Morone saxatilis) reared in different Italian farms. 121
Growth and survival of cupped oysters (Crassostrea gigas) during nursery and pregrowing stages in open sea facilities using different stocking densities 118
Study on the possibility to use the allochthonous bivalve mollusc Scapharca inaequivalvis (Bruguire) in the human alimentation. 117
Gestione delle uova di seppia nella pesca artigianale con le nasse in Adriatico 116
Influenza del peso sulla qualità e sul profilo acidico delle carni di anguille pescate nel comprensorio vallivo di Comacchio (FE). 109
Intercalibration exercise and fatty acid profile of two fish oil samples of different origin. 106
Management strategy for quality improvement of aquacultured european flat oyster (Ostrea edulis, L.) using wet storage in closed recirculation system 104
Dieta Mediterranea nel Piceno 102
Evaluation of Long Sea Snail Hinia reticulata (Gastropod) from the Middle Adriatic Sea as a Possible Alternative for Human Consumption 102
Studio sul possibile utilizzo nell`alimentazione umana del mollusco bivalve alloctono Scapharca inaequivalvis (Bruguiere). 101
Proprietà e pregi nutrizionali dei mitili allevati nel medio Adriatico 101
Preliminary research on biochemical composition of Mytilus galloprovincialis reared in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district. 101
Use of blood metabolites and qualità traits as indicators of good management pratics in seabass Dicentrarchus labrax culture 101
Caratteristiche nutrizionali della carne di vitelloni di razza Marchigiana: profilo lipidico e contenuto in antiossidanti 100
Study of body composition of Mytilus galloprovincialis reared in the coastal area of Ascoli Piceno district in the relation to season 100
Ustica: connubio tra terra e mare. 99
Some aspects of the biology of Euplotes focardii, a new ciliates species from Antartica 98
Le economie del mare: turismo, pesca, alimentazione 98
Status of fish population of Tronto river in the water transition area 97
adaptive biology and speciation of antarctic ciliated protozoa 97
Ustica: l’isola dei connubi 95
Preliminary research on biochemical composition of some unprocessed and processed molluscs species. 93
Application of a rearing program in farmed seabass (Dicentrarchus labrax L.) to improve the quality of product and welfare status 92
Interstitial antartic microfauna: morphology and biology of some ciliates from the Ross Sea. 91
USTICA: SAPORI DI TERRA E GUSTI DI MARE 91
Improvement of meat quality of fish intensively reared by means of replacemente of some feedstuffs: effects on cholesterol and fatty acid profile of rainbow trout 90
Mappatura lipidica dei pesci: differenze tra soggetti selvatici e allevati. 90
Effetti della densità di preingrasso sull’accrescimento e sulla mortalità di ostriche concave (Crassostrea gigas) in un impianto in long-line 90
Interspecific mating induction in Euplotes 89
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 88
Indagine sullo stato della fauna ittica in un tratto appenninico del fiume Tenna con istituzione di una area a regolamentazione speciale della pesca sportiva (A.R.S.) 88
CARATTERISTICHE NUTRIZIONALI DEL NASSARIUS MUTABILIS 86
Influence of responsible rearing techniques on flesh quality and welfare status of seabass (Dicentrarchus labrax L.) in Italy. 85
Il pesce sconosciuto 84
stelline e granchietti 84
NUTRIRE IL FUTURO 84
Parchi Marini, Pesca Sportiva e Pescaturismo: realtà, prospettive e possibili sinergie 82
INSRPARABLE. Il prodotto locale: caratteristiche, potenzialità, stagionalità 81
Quality traits of cupped oyster (Crassostrea gigas) reared in a long-line farm of the middle Adriatic Sea. 79
RUOLO ED IMPORTANZA DELLAMOLLUSCHICOLTURA NEL MEDIO ADRIATICO 79
Preliminary research on the presence of environmental contaminant in fish and molluscs collected in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district 79
la comunicazione ed il futuro del mare 77
I PRODOTTI ITTICI A MARCHIO NELLA GRANDE DISTRIBUZIONE 77
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 76
IL COLORE DEL SALE 74
Monitoring of blood metabolites and tissual parameters able to show chronic stress in gilthead sea bream reared in two plants with recirculating aquaculture systems 73
Dieta Mediterranea, patrimonio immateriale dell'umanità 71
acquacoltura ed ambiente 70
PROMUOVERE I PRODOTTI LOCALI, PROMUOVERE IL TERRITORIO 68
LA QUALITA’ DEI PRODOTTI LOCALI: I VANTAGGI DELLA FILIERA 68
DOLCE E SALATA 68
il futuro del mare: pesca, acquacoltura, ambiente e salute 67
PRINCIPALI PATOLOGIE ITTICHE IN ACQUACOLTURA 66
Le competenze degli Enti locali nella gestione della fascia costiera e delle risorse acquatiche 66
La sicurezza sul lavoro nella Scuola di Scienze Mediche Veterinarie 65
QUALITA’ ORGANOLETTICHE DEI PRODOTTI LOCALI 64
Progettare il futuro: le Aree Marine Protette ed i cambiamenti climatici 64
RECUPERO ED ACCRESCIMENTO IN CATTIVITA’ DEL PESCATO LOCALE: PROGETTO PILOTA SULLA GALLINELLA DI MARE 64
IL MARE: PATRIMONIO DA TUTELARE E RISORSA PER LO SVILUPPO SOSTENIBILE 63
QUALITA’ E SICUREZZA DEGLI ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE:I VANTAGGI DELLA FILIERA CORTA 63
la sicurezza sul lavoro nella scuola scienze mediche veterinarie 62
le nuove professioni del mare 62
Ruolo degli Enti locali nelle prospettive di sviluppo economico delle Aree marine protette 61
il futuro della piccola pesca 60
ALTERNATIVE BIODEGRADABILI AGLI IMBALLAGGI IN POLISTIROLO UTILIZZATI NEL SETTORE ITTICO 58
slow food day 2013 57
una alimentazione sopra la media 57
I PRODOTTI DEL MARE: VALORIZZAZIONE, PROMOZIONE, OCCUPAZIONE 56
Piccola ma cruciale 54
Sostenibilità delle produzioni primarie costiere 53
Scegliere con le dita 51
Totale 11.320
Categoria #
all - tutte 44.077
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 44.077


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.479 0 0 0 0 125 285 234 262 128 182 81 182
2020/20212.060 90 171 92 193 150 194 254 45 202 102 307 260
2021/2022822 32 296 17 37 51 22 22 66 59 58 47 115
2022/20231.394 143 20 60 154 168 233 33 92 242 86 129 34
2023/20241.023 184 40 84 21 43 49 88 17 117 47 13 320
2024/2025741 170 89 283 135 64 0 0 0 0 0 0 0
Totale 11.723