FELICI, Alberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.306
EU - Europa 5.699
AS - Asia 3.395
SA - Sud America 405
AF - Africa 35
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 19
OC - Oceania 4
Totale 15.863
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.991
PL - Polonia 1.849
CN - Cina 1.642
IT - Italia 962
RU - Federazione Russa 957
SG - Singapore 932
DE - Germania 380
BR - Brasile 346
FR - Francia 341
UA - Ucraina 329
HK - Hong Kong 307
CA - Canada 294
SE - Svezia 228
GB - Regno Unito 225
FI - Finlandia 172
VN - Vietnam 140
TR - Turchia 116
KR - Corea 113
NL - Olanda 106
IE - Irlanda 65
IN - India 26
JP - Giappone 19
AR - Argentina 18
EU - Europa 18
BD - Bangladesh 17
BE - Belgio 16
MX - Messico 16
IR - Iran 15
ES - Italia 13
CZ - Repubblica Ceca 11
EC - Ecuador 11
IQ - Iraq 11
ZA - Sudafrica 11
PK - Pakistan 10
CH - Svizzera 9
VE - Venezuela 9
ID - Indonesia 8
RO - Romania 8
PE - Perù 7
LT - Lituania 6
UZ - Uzbekistan 6
HR - Croazia 5
PH - Filippine 5
TN - Tunisia 5
AT - Austria 4
AZ - Azerbaigian 4
CO - Colombia 4
MA - Marocco 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
CL - Cile 3
DZ - Algeria 3
IL - Israele 3
KE - Kenya 3
SA - Arabia Saudita 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
UY - Uruguay 3
AU - Australia 2
JO - Giordania 2
KG - Kirghizistan 2
LV - Lettonia 2
NO - Norvegia 2
PY - Paraguay 2
SN - Senegal 2
TJ - Tagikistan 2
TW - Taiwan 2
BG - Bulgaria 1
BO - Bolivia 1
CG - Congo 1
CI - Costa d'Avorio 1
CR - Costa Rica 1
DK - Danimarca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EG - Egitto 1
GN - Guinea 1
HU - Ungheria 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LB - Libano 1
MD - Moldavia 1
MR - Mauritania 1
MY - Malesia 1
NG - Nigeria 1
NZ - Nuova Zelanda 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
PW - Palau 1
RS - Serbia 1
SC - Seychelles 1
SR - Suriname 1
SV - El Salvador 1
TH - Thailandia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
Totale 15.863
Città #
Warsaw 1.634
Jacksonville 827
Chandler 490
Ashburn 458
Singapore 360
Fairfield 330
Woodbridge 308
Hong Kong 307
Boardman 291
Nanjing 291
Houston 255
Beijing 229
Wilmington 222
Kraków 213
Toronto 196
Dearborn 180
Seattle 175
Ann Arbor 163
Los Angeles 123
San Mateo 123
Seoul 112
Tongling 110
Lawrence 105
Princeton 105
Columbus 103
Dong Ket 93
Cambridge 92
Istanbul 92
Nanchang 90
The Dalles 90
Ogden 80
Helsinki 79
Lachine 72
Camerino 69
Buffalo 67
Dublin 64
Shenyang 63
Shanghai 57
Milan 52
Dallas 51
Guangzhou 51
Jinan 51
Tianjin 49
Jiaxing 48
Hebei 47
Dronten 46
Kunming 45
Moscow 45
Rome 45
New York 40
London 39
São Paulo 38
Bremen 30
Centro 27
Chicago 27
Changsha 26
Redwood City 25
Bologna 24
Hefei 24
Ancona 23
Boston 23
Ningbo 22
Brooklyn 21
Orange 20
Wuhan 20
Düsseldorf 19
Santa Clara 19
Atlanta 18
Council Bluffs 18
Meppel 18
Verona 18
Zhengzhou 17
Brussels 16
Hangzhou 16
Ho Chi Minh City 16
Nürnberg 16
Redondo Beach 16
Taizhou 16
Lanzhou 14
Munich 14
Phoenix 14
San Diego 14
Tokyo 14
Montreal 13
Rio de Janeiro 13
Ardabil 12
Denver 12
Jinhua 12
Naples 12
Stockholm 12
Macerata 11
Norwalk 11
Philadelphia 11
Rho 11
Venezia 11
Washington 11
Frankfurt am Main 10
Hanoi 10
Iesi 10
Changchun 9
Totale 10.161
Nome #
Suitability of artisanal fishery discards as feed for juvenile tub gurnard (chelidonichthys lucerna L.) reared in sea bottom cages in the mid Adriatic Sea 377
Comparative proteomic analysis of two clam species: Chamelea gallina and Tapes philippinarum 327
First Investigation on the Shelf life of Mediterranean Mussels (Mytilus galloprovincialis) on the Basis of Their Volatiles Profiles 327
Il Piceno: la terra degli infiniti sapori 315
Depuration Capacity of Mussels (Mytilus galloprovincialis) in Presence of Marteilia Spp. Parasites 303
Le AMP e la tutela della pesca artigianale 252
Pre-growing of cupped oyster (Crassostrea gigas)in the central Adriatic sea using devices in open sea. 251
The intraclonal polymorphyism of the antartic ciliate Euplotes focardii. 250
Dietary Aloe vera components’ effects on cholesterol lowering and estrogenic responses in juvenile goldfish, Carassius auratus 235
Ambiente da AMare 232
Giornata mondiale ONU lavoratori marittimi 232
Purification and initial characterization of two pheromones from the marine Antartic cilate, Euplotes nobilii 227
Civitanova, la ricchezza dal mare 223
Carta ittica della Provincia di Ascoli Piceno. 222
Goods and services of marine bivalves: people, profit, planet..and more 219
Trials on Pacific oyster (Crassostrea gigas Thunberg) rearing in the middle Adriatic Sea by means of different trays. 216
Quality traits of raw and cooked cupped oysters 213
Slow Master 206
Carta ittica della Provincia di Ancona. 203
La scienza per la ricostruzione e la costruzione del futuro 200
Carta Ittica della Provincia di Ascoli Piceno 194
Nutrire l'invisibile, nutrire il futuro 194
Effects of dietary supplementation with krill meal on pigmentation and quality of flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 192
Flesh qualitative traits of tub gurnard ( Chelidonichthys lucerna L.), a promising species candidate for aquaculture, captured in the middle Adriatic Sea in different seasons 186
Conosciamo il nostro pesce 184
TECNICHE DI REINTRODUZIONE DELLA SPECIE NASSARIUS MUTABILIS L. IN ALCUNE AREE ADRIATICHE 178
Comparison of zootechnical performances, welfare condition and quality traits of hybrid striped bass (Morone chrysops x Morone saxatilis) reared in different Italian farms. 178
Tub gurnard Chelidonichthys lucerna L.: a new fish species suitable for farming? First answers evaluating the growth of juveniles reared at different stocking densities, welfare and fillet quality 177
Natural and synthetic pigments used in the pink-red coloration of salmon flesh: methodology of quali-quantitative assessments and sampling results. 169
Caratteristiche nutrizionali della carne di vitelloni di razza Marchigiana: profilo lipidico e contenuto in antiossidanti 167
VALORIZZAZZIONE DEI PRODOTTI DELLA PICCOLA PESCA ARTIGIANALE PRESENTE NEL COMUNE DI PORTO SANT'ELPIDIO (FM) 166
Evaluation of Long Sea Snail Hinia reticulata (Gastropod) from the Middle Adriatic Sea as a Possible Alternative for Human Consumption 161
adaptive biology and speciation of antarctic ciliated protozoa 160
Growth and survival of cupped oysters (Crassostrea gigas) during nursery and pregrowing stages in open sea facilities using different stocking densities 159
Study on the possibility to use the allochthonous bivalve mollusc Scapharca inaequivalvis (Bruguire) in the human alimentation. 153
Dieta Mediterranea nel Piceno 151
CARATTERISTICHE NUTRIZIONALI DEL NASSARIUS MUTABILIS 148
Intercalibration exercise and fatty acid profile of two fish oil samples of different origin. 144
Application of a rearing program in farmed seabass (Dicentrarchus labrax L.) to improve the quality of product and welfare status 143
Studio sul possibile utilizzo nell`alimentazione umana del mollusco bivalve alloctono Scapharca inaequivalvis (Bruguiere). 142
Gestione delle uova di seppia nella pesca artigianale con le nasse in Adriatico 140
Management strategy for quality improvement of aquacultured european flat oyster (Ostrea edulis, L.) using wet storage in closed recirculation system 140
Influenza del peso sulla qualità e sul profilo acidico delle carni di anguille pescate nel comprensorio vallivo di Comacchio (FE). 137
Proprietà e pregi nutrizionali dei mitili allevati nel medio Adriatico 135
Some aspects of the biology of Euplotes focardii, a new ciliates species from Antartica 132
Ustica: l’isola dei connubi 131
Status of fish population of Tronto river in the water transition area 131
Preliminary research on biochemical composition of Mytilus galloprovincialis reared in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district. 131
Ustica: connubio tra terra e mare. 129
Le economie del mare: turismo, pesca, alimentazione 129
Use of blood metabolites and qualità traits as indicators of good management pratics in seabass Dicentrarchus labrax culture 129
Interstitial antartic microfauna: morphology and biology of some ciliates from the Ross Sea. 128
USTICA: SAPORI DI TERRA E GUSTI DI MARE 128
Improvement of meat quality of fish intensively reared by means of replacemente of some feedstuffs: effects on cholesterol and fatty acid profile of rainbow trout 127
Study of body composition of Mytilus galloprovincialis reared in the coastal area of Ascoli Piceno district in the relation to season 127
Preliminary research on biochemical composition of some unprocessed and processed molluscs species. 125
Effetti della densità di preingrasso sull’accrescimento e sulla mortalità di ostriche concave (Crassostrea gigas) in un impianto in long-line 125
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 122
Mappatura lipidica dei pesci: differenze tra soggetti selvatici e allevati. 122
HOW CAN OPEN ACCESS CONTRIBUTE TO EDUCATION AND TRAINING IN AQUACULTURE 118
Interspecific mating induction in Euplotes 117
Monitoring of blood metabolites and tissual parameters able to show chronic stress in gilthead sea bream reared in two plants with recirculating aquaculture systems 117
acquacoltura ed ambiente 117
Il pesce sconosciuto 116
Quality traits of cupped oyster (Crassostrea gigas) reared in a long-line farm of the middle Adriatic Sea. 116
Indagine sullo stato della fauna ittica in un tratto appenninico del fiume Tenna con istituzione di una area a regolamentazione speciale della pesca sportiva (A.R.S.) 116
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 114
Influence of responsible rearing techniques on flesh quality and welfare status of seabass (Dicentrarchus labrax L.) in Italy. 112
NUTRIRE IL FUTURO 111
stelline e granchietti 110
Parchi Marini, Pesca Sportiva e Pescaturismo: realtà, prospettive e possibili sinergie 110
INSRPARABLE. Il prodotto locale: caratteristiche, potenzialità, stagionalità 105
RUOLO ED IMPORTANZA DELLAMOLLUSCHICOLTURA NEL MEDIO ADRIATICO 102
la comunicazione ed il futuro del mare 101
ALTERNATIVE BIODEGRADABILI AGLI IMBALLAGGI IN POLISTIROLO UTILIZZATI NEL SETTORE ITTICO 101
Preliminary research on the presence of environmental contaminant in fish and molluscs collected in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district 101
il futuro del mare: pesca, acquacoltura, ambiente e salute 100
Sterol and Mineral Profiles of the Common Sea Snail Hinia Reticulata and the Long Sea Snail Nassarius Mutabilis (Gastropods) Collected from the Middle Adriatic Sea 100
I PRODOTTI ITTICI A MARCHIO NELLA GRANDE DISTRIBUZIONE 99
LA QUALITA’ DEI PRODOTTI LOCALI: I VANTAGGI DELLA FILIERA 97
Dieta Mediterranea, patrimonio immateriale dell'umanità 97
PROMUOVERE I PRODOTTI LOCALI, PROMUOVERE IL TERRITORIO 94
DOLCE E SALATA 94
IL COLORE DEL SALE 94
Progettare il futuro: le Aree Marine Protette ed i cambiamenti climatici 92
QUALITA’ E SICUREZZA DEGLI ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE:I VANTAGGI DELLA FILIERA CORTA 92
PRINCIPALI PATOLOGIE ITTICHE IN ACQUACOLTURA 92
Le competenze degli Enti locali nella gestione della fascia costiera e delle risorse acquatiche 92
IL MARE: PATRIMONIO DA TUTELARE E RISORSA PER LO SVILUPPO SOSTENIBILE 91
RECUPERO ED ACCRESCIMENTO IN CATTIVITA’ DEL PESCATO LOCALE: PROGETTO PILOTA SULLA GALLINELLA DI MARE 90
QUALITA’ ORGANOLETTICHE DEI PRODOTTI LOCALI 89
Ruolo degli Enti locali nelle prospettive di sviluppo economico delle Aree marine protette 88
La sicurezza sul lavoro nella Scuola di Scienze Mediche Veterinarie 87
la sicurezza sul lavoro nella scuola scienze mediche veterinarie 87
le nuove professioni del mare 87
Agricoltura sociale: conoscerla per valutarla 86
slow food day 2013 84
il futuro della piccola pesca 83
I PRODOTTI DEL MARE: VALORIZZAZIONE, PROMOZIONE, OCCUPAZIONE 81
una alimentazione sopra la media 80
Totale 14.904
Categoria #
all - tutte 63.310
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curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 63.310


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.364 0 0 0 0 0 194 254 45 202 102 307 260
2021/2022822 32 296 17 37 51 22 22 66 59 58 47 115
2022/20231.394 143 20 60 154 168 233 33 92 242 86 129 34
2023/20241.023 184 40 84 21 43 49 88 17 117 47 13 320
2024/20253.156 170 89 283 135 93 127 279 798 266 210 196 510
2025/20261.963 345 238 244 562 505 69 0 0 0 0 0 0
Totale 16.101