FELICI, Alberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.082
EU - Europa 4.398
AS - Asia 1.551
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 18
SA - Sud America 6
OC - Oceania 3
AF - Africa 1
Totale 11.059
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.815
PL - Polonia 1.828
CN - Cina 1.275
IT - Italia 817
DE - Germania 340
UA - Ucraina 326
FR - Francia 310
CA - Canada 266
SE - Svezia 216
GB - Regno Unito 182
FI - Finlandia 160
SG - Singapore 138
NL - Olanda 93
VN - Vietnam 93
IE - Irlanda 65
EU - Europa 18
BE - Belgio 16
IR - Iran 15
RU - Federazione Russa 11
CZ - Repubblica Ceca 10
TR - Turchia 10
IN - India 8
CH - Svizzera 7
RO - Romania 7
HR - Croazia 4
ID - Indonesia 3
KR - Corea 3
PE - Perù 3
AU - Australia 2
BR - Brasile 2
ES - Italia 2
PH - Filippine 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
BG - Bulgaria 1
HU - Ungheria 1
MX - Messico 1
NG - Nigeria 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PK - Pakistan 1
TJ - Tagikistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 11.059
Città #
Warsaw 1.614
Jacksonville 826
Chandler 490
Fairfield 330
Woodbridge 308
Nanjing 291
Ashburn 278
Houston 251
Wilmington 222
Kraków 213
Toronto 192
Dearborn 180
Seattle 165
Ann Arbor 163
San Mateo 123
Lawrence 105
Princeton 105
Columbus 100
Dong Ket 93
Cambridge 92
Nanchang 90
Beijing 86
Singapore 81
Ogden 80
Lachine 72
Helsinki 71
Camerino 64
Dublin 64
Shenyang 63
Shanghai 56
Boardman 51
Jinan 50
Guangzhou 48
Jiaxing 48
Tianjin 48
Hebei 47
Dronten 46
Kunming 45
Milan 45
London 31
Bremen 30
Rome 30
Los Angeles 28
Centro 27
Changsha 25
Redwood City 25
Hefei 23
Ningbo 22
Orange 20
Ancona 19
Meppel 18
Verona 18
Wuhan 18
Brussels 16
Nürnberg 16
Taizhou 16
Zhengzhou 15
Hangzhou 14
Lanzhou 14
Ardabil 12
Chicago 12
Jinhua 12
San Diego 12
Düsseldorf 11
Norwalk 11
Philadelphia 11
Rho 11
Venezia 11
Bologna 10
Washington 10
Kocaeli 9
Macerata 9
Rimini 9
San Vero Milis 9
Auburn Hills 8
Boston 8
Brno 8
Buffalo 8
Changchun 8
Chengdu 8
Corciano 8
Fuzhou 8
Hanover 8
Leawood 8
Levallois-perret 8
Matelica 8
Naples 8
Simi Valley 7
Heze 6
New York 6
Phoenix 6
Civitanova Marche 5
Perugia 5
Portland 5
Qingdao 5
Zurich 5
Augusta 4
Bari 4
Edinburgh 4
Enterprise 4
Totale 8.050
Nome #
Suitability of artisanal fishery discards as feed for juvenile tub gurnard (chelidonichthys lucerna L.) reared in sea bottom cages in the mid Adriatic Sea 317
First Investigation on the Shelf life of Mediterranean Mussels (Mytilus galloprovincialis) on the Basis of Their Volatiles Profiles 299
Il Piceno: la terra degli infiniti sapori 267
Depuration Capacity of Mussels (Mytilus galloprovincialis) in Presence of Marteilia Spp. Parasites 262
Comparative proteomic analysis of two clam species: Chamelea gallina and Tapes philippinarum 253
Pre-growing of cupped oyster (Crassostrea gigas)in the central Adriatic sea using devices in open sea. 217
The intraclonal polymorphyism of the antartic ciliate Euplotes focardii. 204
Le AMP e la tutela della pesca artigianale 203
Giornata mondiale ONU lavoratori marittimi 203
Goods and services of marine bivalves: people, profit, planet..and more 186
Ambiente da AMare 178
Slow Master 177
Purification and initial characterization of two pheromones from the marine Antartic cilate, Euplotes nobilii 174
Trials on Pacific oyster (Crassostrea gigas Thunberg) rearing in the middle Adriatic Sea by means of different trays. 174
La scienza per la ricostruzione e la costruzione del futuro 174
Civitanova, la ricchezza dal mare 173
Dietary Aloe vera components’ effects on cholesterol lowering and estrogenic responses in juvenile goldfish, Carassius auratus 172
Nutrire l'invisibile, nutrire il futuro 165
Conosciamo il nostro pesce 164
Quality traits of raw and cooked cupped oysters 159
Carta ittica della Provincia di Ascoli Piceno. 147
Tub gurnard Chelidonichthys lucerna L.: a new fish species suitable for farming? First answers evaluating the growth of juveniles reared at different stocking densities, welfare and fillet quality 143
Effects of dietary supplementation with krill meal on pigmentation and quality of flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 143
TECNICHE DI REINTRODUZIONE DELLA SPECIE NASSARIUS MUTABILIS L. IN ALCUNE AREE ADRIATICHE 137
VALORIZZAZZIONE DEI PRODOTTI DELLA PICCOLA PESCA ARTIGIANALE PRESENTE NEL COMUNE DI PORTO SANT'ELPIDIO (FM) 136
Carta ittica della Provincia di Ancona. 135
Carta Ittica della Provincia di Ascoli Piceno 134
Flesh qualitative traits of tub gurnard ( Chelidonichthys lucerna L.), a promising species candidate for aquaculture, captured in the middle Adriatic Sea in different seasons 134
Natural and synthetic pigments used in the pink-red coloration of salmon flesh: methodology of quali-quantitative assessments and sampling results. 129
Growth and survival of cupped oysters (Crassostrea gigas) during nursery and pregrowing stages in open sea facilities using different stocking densities 115
Comparison of zootechnical performances, welfare condition and quality traits of hybrid striped bass (Morone chrysops x Morone saxatilis) reared in different Italian farms. 115
Study on the possibility to use the allochthonous bivalve mollusc Scapharca inaequivalvis (Bruguire) in the human alimentation. 114
Gestione delle uova di seppia nella pesca artigianale con le nasse in Adriatico 112
Influenza del peso sulla qualità e sul profilo acidico delle carni di anguille pescate nel comprensorio vallivo di Comacchio (FE). 106
Intercalibration exercise and fatty acid profile of two fish oil samples of different origin. 103
Management strategy for quality improvement of aquacultured european flat oyster (Ostrea edulis, L.) using wet storage in closed recirculation system 100
Studio sul possibile utilizzo nell`alimentazione umana del mollusco bivalve alloctono Scapharca inaequivalvis (Bruguiere). 99
Proprietà e pregi nutrizionali dei mitili allevati nel medio Adriatico 99
Dieta Mediterranea nel Piceno 99
Preliminary research on biochemical composition of Mytilus galloprovincialis reared in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district. 99
Use of blood metabolites and qualità traits as indicators of good management pratics in seabass Dicentrarchus labrax culture 99
Study of body composition of Mytilus galloprovincialis reared in the coastal area of Ascoli Piceno district in the relation to season 98
Evaluation of Long Sea Snail Hinia reticulata (Gastropod) from the Middle Adriatic Sea as a Possible Alternative for Human Consumption 98
Le economie del mare: turismo, pesca, alimentazione 96
Some aspects of the biology of Euplotes focardii, a new ciliates species from Antartica 95
Ustica: connubio tra terra e mare. 94
Status of fish population of Tronto river in the water transition area 94
Caratteristiche nutrizionali della carne di vitelloni di razza Marchigiana: profilo lipidico e contenuto in antiossidanti 94
Ustica: l’isola dei connubi 92
adaptive biology and speciation of antarctic ciliated protozoa 92
Preliminary research on biochemical composition of some unprocessed and processed molluscs species. 89
Interstitial antartic microfauna: morphology and biology of some ciliates from the Ross Sea. 88
Mappatura lipidica dei pesci: differenze tra soggetti selvatici e allevati. 88
Application of a rearing program in farmed seabass (Dicentrarchus labrax L.) to improve the quality of product and welfare status 88
USTICA: SAPORI DI TERRA E GUSTI DI MARE 88
Improvement of meat quality of fish intensively reared by means of replacemente of some feedstuffs: effects on cholesterol and fatty acid profile of rainbow trout 87
Effetti della densità di preingrasso sull’accrescimento e sulla mortalità di ostriche concave (Crassostrea gigas) in un impianto in long-line 87
Interspecific mating induction in Euplotes 86
Indagine sullo stato della fauna ittica in un tratto appenninico del fiume Tenna con istituzione di una area a regolamentazione speciale della pesca sportiva (A.R.S.) 85
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 84
Influence of responsible rearing techniques on flesh quality and welfare status of seabass (Dicentrarchus labrax L.) in Italy. 83
Il pesce sconosciuto 81
stelline e granchietti 81
NUTRIRE IL FUTURO 81
Parchi Marini, Pesca Sportiva e Pescaturismo: realtà, prospettive e possibili sinergie 79
CARATTERISTICHE NUTRIZIONALI DEL NASSARIUS MUTABILIS 78
INSRPARABLE. Il prodotto locale: caratteristiche, potenzialità, stagionalità 77
Preliminary research on the presence of environmental contaminant in fish and molluscs collected in the costal area of San Benedetto del Tronto (AP) district 76
Quality traits of cupped oyster (Crassostrea gigas) reared in a long-line farm of the middle Adriatic Sea. 75
RUOLO ED IMPORTANZA DELLAMOLLUSCHICOLTURA NEL MEDIO ADRIATICO 75
la comunicazione ed il futuro del mare 74
I PRODOTTI ITTICI A MARCHIO NELLA GRANDE DISTRIBUZIONE 74
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. 73
IL COLORE DEL SALE 71
Monitoring of blood metabolites and tissual parameters able to show chronic stress in gilthead sea bream reared in two plants with recirculating aquaculture systems 69
Dieta Mediterranea, patrimonio immateriale dell'umanità 68
acquacoltura ed ambiente 67
LA QUALITA’ DEI PRODOTTI LOCALI: I VANTAGGI DELLA FILIERA 66
PROMUOVERE I PRODOTTI LOCALI, PROMUOVERE IL TERRITORIO 65
DOLCE E SALATA 65
il futuro del mare: pesca, acquacoltura, ambiente e salute 64
PRINCIPALI PATOLOGIE ITTICHE IN ACQUACOLTURA 63
Le competenze degli Enti locali nella gestione della fascia costiera e delle risorse acquatiche 63
La sicurezza sul lavoro nella Scuola di Scienze Mediche Veterinarie 62
QUALITA’ ORGANOLETTICHE DEI PRODOTTI LOCALI 62
RECUPERO ED ACCRESCIMENTO IN CATTIVITA’ DEL PESCATO LOCALE: PROGETTO PILOTA SULLA GALLINELLA DI MARE 62
Progettare il futuro: le Aree Marine Protette ed i cambiamenti climatici 61
IL MARE: PATRIMONIO DA TUTELARE E RISORSA PER LO SVILUPPO SOSTENIBILE 60
QUALITA’ E SICUREZZA DEGLI ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE:I VANTAGGI DELLA FILIERA CORTA 59
la sicurezza sul lavoro nella scuola scienze mediche veterinarie 59
le nuove professioni del mare 59
Ruolo degli Enti locali nelle prospettive di sviluppo economico delle Aree marine protette 58
il futuro della piccola pesca 57
ALTERNATIVE BIODEGRADABILI AGLI IMBALLAGGI IN POLISTIROLO UTILIZZATI NEL SETTORE ITTICO 55
slow food day 2013 54
una alimentazione sopra la media 54
I PRODOTTI DEL MARE: VALORIZZAZIONE, PROMOZIONE, OCCUPAZIONE 53
Piccola ma cruciale 51
Sostenibilità delle produzioni primarie costiere 51
Scegliere con le dita 48
Totale 10.975
Categoria #
all - tutte 40.798
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 40.798


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.912 0 0 216 217 125 285 234 262 128 182 81 182
2020/20212.060 90 171 92 193 150 194 254 45 202 102 307 260
2021/2022822 32 296 17 37 51 22 22 66 59 58 47 115
2022/20231.394 143 20 60 154 168 233 33 92 242 86 129 34
2023/20241.023 184 40 84 21 43 49 88 17 117 47 13 320
2024/2025292 170 89 33 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 11.274