Quality of espresso coffee: optimization of espresso machine parameters.
2011-01-01 Vittori, Sauro; Caprioli, G.; Cortese, M.; Cristalli, G.; Papa, F.; Sagratini, G.; Torregiani., E.
Soyasaponins I and bg in raw and cooked legumes: determination by SPE-HPLC-MS and its bioaccesibility by an in vitro digestion model
2012-01-01 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Giardinà, Dario; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro
Sviluppo di una metodica analitica per l’analisi di soiasaponine I e βg nelle lenticchie mediante HPLC-MS/MS triplo quadrupolo.
2013-01-01 Vila Donat, Pilar; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Sirocchi, Veronica; Mustafa, Ahmed; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Biogenic Amines: an important marker for evaluating the quality of fresh food.
2013-01-01 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro
Essential oil chemotypification and secretory structures of the neglected horticultural crops Smyrnium Olusatrum L. (Apiaceae).
2014-01-01 Maggi, F.; Bianco, A.; Bini, L. M.; Caprioli, G.; Cortese, M.; Giuliani, C.; Iannarelli, R.; Nicoletti, M.; Papa, F.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Venditti, A.; Vittori, Sauro
Comparative study on different populations of cultivated, wild and commercial Gentiana Lutea L. by LC/ESI-MS and HPLC/DAD
2014-01-01 Mustafa, A. M.; Caprioli, G.; Ricciutelli, M.; Maggi, F.; Sagratini, G.; Vittori, Sauro
Composizione e attività biologica di oli essenziali ed estratti di 3 specie del genere Hypericum (H. canariense, H. reflexum, H. grandifolium) endemiche delle Isole Canarie.
2014-01-01 Sánchez-Mateo, Candelaria C.; Zorzetto, Christian; Rabanal, Rosa M.; Lupidi, Giulio; Vitali, Luca A.; Petrelli, Dezemona; Quassinti, Luana; Bramucci, Massimo; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Ricciutelli, Massimo; Papa, Fabrizio; Vittori, Sauro; Maggi, Filippo
GEOMETRY IN MOTION. BETWEEN RESEARCH, EDUCATION AND OUTREACH
2017-01-01 Benvenuti, Silvia; Giancamilli, Ilaria; Renieri, Alessandra
PHYSICS WITHOUT CALCULUS?
2018-01-01 Brasili, Simone; Marzoli, Irene; Benvenuti, Silvia
MINDFULNESS FOR STUDENTS, TEACHERS AND PARENTS OF PUBLIC SCHOOLS (COMMUNITY BASED APPLICATION)
2017-01-01 Benvenuti, Silvia; NAVARRO TORRES, Rosa
Study of natural compounds of Rosmarinus Officinalis as additives in food active packaging.
2015-01-01 Sirocchi, V.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Coman, M. M.; Cecchini, C.; Caprioli, G.; Vittori, Sauro
Investigation on origin of volatile organic compounds in algae food supplements
2015-01-01 Papa, F.; Caprioli, G.; Di Muzio, A.; Nicoletti, M.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Vittori, S.; Maggi, F.
Isoflavones in espresso coffee: a new SPE-HPLC-MS/MS method for their determination.
2015-01-01 Sagratini, G.; Navarini, L.; Ricciutelli, M.; Torregiani, E.; Vittori, S.; Caprioli, G.
Lentils as tool for a novel nutraceutical approach
2016-01-01 Sagratini, Gianni; Cifani, Carlo; Cecchini, Cinzia; Vila Donat, Pilar; MICIONI DI BONAVENTURA, Maria Vittoria; Caprioli, Giovanni; Coman, MARIA MAGDALENA; Cresci, Alberto; Fiorini, Dennis; Ricciutelli, Massimo; Silvi, Stefania; Vittori, Sauro
On line tutorial modules to address students to a timely adoption of an appropriate method for studying key concepts of General Chemistry in an undergraduate course
2018-01-01 Schettini, Chiara; Zamponi, Silvia; Galassi, Rossana; Amendola, Daniela
Isolamento delle soiasaponine I e VI dalla soia mediante HPLC semipreparativo e quantificazione del loro tenore in cultivar di lenticchie italiane.
2008-01-01 Caprioli, Giovanni; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Zuo, Yanting; Vittori, Sauro
Studio e caratterizzazione della frazione volatile e polifenolica del vino Montepulciano mediante GC-MS e HPLC-MS.
2010-01-01 Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Rigante, Francesca; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
Quantification of “cholesterol lowering” soyasaponins I and βg in raw and cooked legumes by an in vitro digestion model
2012-01-01 Caprioli, G.; Sagratini, G.; Maggi, F.; Font, G.; Mañes, J.; Meca, G.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Torregiani, E.; Vittori, S.
Quantification of “cholesterol lowering“ soyasaponins in legumes and assessment of bioaccessibility.
2013-01-01 Caprioli, G; Sagratini, G.; Maggi, F.; Font, G.; Mañes, J.; Meca, G.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Torregiani, E.; Vila-Donat, P.; Vittori, S.
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium Olusatrum L)
2014-01-01 Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Quality of espresso coffee: optimization of espresso machine parameters. | 1-gen-2011 | Vittori, Sauro; Caprioli, G.; Cortese, M.; Cristalli, G.; Papa, F.; Sagratini, G.; Torregiani., E. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Soyasaponins I and bg in raw and cooked legumes: determination by SPE-HPLC-MS and its bioaccesibility by an in vitro digestion model | 1-gen-2012 | Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Giardinà, Dario; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Sviluppo di una metodica analitica per l’analisi di soiasaponine I e βg nelle lenticchie mediante HPLC-MS/MS triplo quadrupolo. | 1-gen-2013 | Vila Donat, Pilar; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Sirocchi, Veronica; Mustafa, Ahmed; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Biogenic Amines: an important marker for evaluating the quality of fresh food. | 1-gen-2013 | Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Essential oil chemotypification and secretory structures of the neglected horticultural crops Smyrnium Olusatrum L. (Apiaceae). | 1-gen-2014 | Maggi, F.; Bianco, A.; Bini, L. M.; Caprioli, G.; Cortese, M.; Giuliani, C.; Iannarelli, R.; Nicoletti, M.; Papa, F.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Venditti, A.; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Comparative study on different populations of cultivated, wild and commercial Gentiana Lutea L. by LC/ESI-MS and HPLC/DAD | 1-gen-2014 | Mustafa, A. M.; Caprioli, G.; Ricciutelli, M.; Maggi, F.; Sagratini, G.; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Composizione e attività biologica di oli essenziali ed estratti di 3 specie del genere Hypericum (H. canariense, H. reflexum, H. grandifolium) endemiche delle Isole Canarie. | 1-gen-2014 | Sánchez-Mateo, Candelaria C.; Zorzetto, Christian; Rabanal, Rosa M.; Lupidi, Giulio; Vitali, Luca A.; Petrelli, Dezemona; Quassinti, Luana; Bramucci, Massimo; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Ricciutelli, Massimo; Papa, Fabrizio; Vittori, Sauro; Maggi, Filippo | Contributo in atto di convegno su volume | |
GEOMETRY IN MOTION. BETWEEN RESEARCH, EDUCATION AND OUTREACH | 1-gen-2017 | Benvenuti, Silvia; Giancamilli, Ilaria; Renieri, Alessandra | Contributo in atto di convegno su volume | |
PHYSICS WITHOUT CALCULUS? | 1-gen-2018 | Brasili, Simone; Marzoli, Irene; Benvenuti, Silvia | Contributo in atto di convegno su volume | |
MINDFULNESS FOR STUDENTS, TEACHERS AND PARENTS OF PUBLIC SCHOOLS (COMMUNITY BASED APPLICATION) | 1-gen-2017 | Benvenuti, Silvia; NAVARRO TORRES, Rosa | Contributo in atto di convegno su volume | |
Study of natural compounds of Rosmarinus Officinalis as additives in food active packaging. | 1-gen-2015 | Sirocchi, V.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Coman, M. M.; Cecchini, C.; Caprioli, G.; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Investigation on origin of volatile organic compounds in algae food supplements | 1-gen-2015 | Papa, F.; Caprioli, G.; Di Muzio, A.; Nicoletti, M.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Vittori, S.; Maggi, F. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Isoflavones in espresso coffee: a new SPE-HPLC-MS/MS method for their determination. | 1-gen-2015 | Sagratini, G.; Navarini, L.; Ricciutelli, M.; Torregiani, E.; Vittori, S.; Caprioli, G. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Lentils as tool for a novel nutraceutical approach | 1-gen-2016 | Sagratini, Gianni; Cifani, Carlo; Cecchini, Cinzia; Vila Donat, Pilar; MICIONI DI BONAVENTURA, Maria Vittoria; Caprioli, Giovanni; Coman, MARIA MAGDALENA; Cresci, Alberto; Fiorini, Dennis; Ricciutelli, Massimo; Silvi, Stefania; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
On line tutorial modules to address students to a timely adoption of an appropriate method for studying key concepts of General Chemistry in an undergraduate course | 1-gen-2018 | Schettini, Chiara; Zamponi, Silvia; Galassi, Rossana; Amendola, Daniela | Contributo in atto di convegno su volume | |
Isolamento delle soiasaponine I e VI dalla soia mediante HPLC semipreparativo e quantificazione del loro tenore in cultivar di lenticchie italiane. | 1-gen-2008 | Caprioli, Giovanni; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Zuo, Yanting; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Studio e caratterizzazione della frazione volatile e polifenolica del vino Montepulciano mediante GC-MS e HPLC-MS. | 1-gen-2010 | Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Rigante, Francesca; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Quantification of “cholesterol lowering” soyasaponins I and βg in raw and cooked legumes by an in vitro digestion model | 1-gen-2012 | Caprioli, G.; Sagratini, G.; Maggi, F.; Font, G.; Mañes, J.; Meca, G.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Torregiani, E.; Vittori, S. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Quantification of “cholesterol lowering“ soyasaponins in legumes and assessment of bioaccessibility. | 1-gen-2013 | Caprioli, G; Sagratini, G.; Maggi, F.; Font, G.; Mañes, J.; Meca, G.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Torregiani, E.; Vila-Donat, P.; Vittori, S. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium Olusatrum L) | 1-gen-2014 | Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 5 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME2752
Data di pubblicazione
- In corso di stampa4
- 2020 - 2024299
- 2010 - 20191275
- 2000 - 2009880
- 1990 - 1999242
- 1980 - 198949
- 1972 - 19793
Editore
- Springer106
- IEEE99
- ACM29
- SISVET27
- IEEE Computer Society25
- Springer Science and Business Med...25
- IEEE / Institute of Electrical an...23
- Società Chimica Italiana23
- Università di Camerino23
- Institute of Electrical and Elect...22
Rivista
- AIP CONFERENCE PROCEEDINGS3
- CEUR WORKSHOP PROCEEDINGS2
- BioPhotonics, 2011 International ...1
- ELECTRONIC PROCEEDINGS IN THEORET...1
- JOURNAL OF THE PERIPHERAL NERVOUS...1
- LECTURE NOTES IN BUSINESS INFORMA...1
- PLANUM1
- PROCEEDINGS OF SPIE, THE INTERNAT...1
- PROCEEDINGS WORLD RABBIT CONGRESS1
- STUDIES IN CLASSIFICATION, DATA A...1
Serie
- LECTURE NOTES IN COMPUTER SCIENCE17
- CEUR WORKSHOP PROCEEDINGS14
- LECTURE NOTES IN BUSINESS INFORMA...12
- LECTURE NOTES IN ARTIFICIAL INTEL...8
- LECTURE NOTES IN NETWORKS AND SYS...7
- ADVANCES IN INTELLIGENT SYSTEMS A...6
- LECTURE NOTES IN CIVIL ENGINEERING6
- UID PER IL DISEGNO6
- LECTURE NOTES IN ELECTRICAL ENGIN...5
- ADVANCES IN INTELLIGENT SYSTEMS A...4
Keyword
- Java2
- Adaptation1
- Agent Mobility1
- Algorithms1
- Application software1
- Binding problem1
- Binding wing network flows1
- Computational complexity1
- Computer architecture1
- Computer languages1
Lingua
- eng2014
- ita830
- spa25
- fre20
- und6
- ger3
- hrv2
- por2
- enm1
- hun1
Accesso al fulltext
- no fulltext2368
- reserved249
- open121
- partially open14