Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 425
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File
Soyasaponins I and bg in raw and cooked legumes: determination by SPE-HPLC-MS and its bioaccesibility by an in vitro digestion model 1-gen-2012 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Giardinà, Dario; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro Contributo in atto di convegno su volume
Determination of Soyasaponins I and βg in Raw and Cooked Legumes by Solid Phase Extraction (SPE) Coupled to Liquid Chromatography (LC)−Mass Spectrometry (MS) and Assessment of Their Bioaccessibility by an in Vitro Digestion Model 1-gen-2013 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Guillermina, Font; Dario, Giardinà; Jordi, Mañes; Giuseppe, Meca; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro Articolo
In vitro biological activity of essential oils and isolated furanosesquiterpenes from the neglected vegetable Smyrnium olusatrum L. (Apiaceae) 1-gen-2013 Quassinti, Luana; Bramucci, Massimo; Lupidi, Giulio; Barboni, Luciano; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Papa, Fabrizio; Caprioli, Giovanni; Petrelli, Dezemona; Vitali, Luca Agostino; Vittori, Sauro; Maggi, Filippo Articolo
Simultaneous Determination of Squalene, α-Tocopherol and β-Carotene in Table Olives by Solid Phase Extraction and High-Performance Liquid Chromatography with Diode Array Detection 1-gen-2013 Sagratini, Gianni; Marco, Allegrini; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Dario, Giardinà; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro Articolo
Quantitative characterization of volatile and phenolic substances in the red sparkling DOCG wine Vernaccia di Serrapetrona 1-gen-2013 Fiorini, Dennis; Torregiani, Elisabetta; Ballini, Roberto; Caprioli, Giovanni; Gigli, Flavia; Marcantoni, Enrico; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro Poster atto convegno su volume
Biogenic Amines: an important marker for evaluating the quality of fresh food. 1-gen-2013 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro Contributo in atto di convegno su volume
Sviluppo di una metodica analitica per l’analisi di soiasaponine I e βg nelle lenticchie mediante HPLC-MS/MS triplo quadrupolo. 1-gen-2013 Vila Donat, Pilar; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Sirocchi, Veronica; Mustafa, Ahmed; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro Contributo in atto di convegno su volume
Hydrodistillation and headspace solid-phase microextraction to characterize the volatile composition of two cultivars of trifoliate orange [Poncirus trifoliata (L.) Raf. var trifoliata and var. monstrosa (T. Itô) Swingle] cultivated in Italy 1-gen-2013 Papa, Fabrizio; Maggi, Filippo; Cianfaglione, Kevin; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro Poster atto convegno su volume
Simultaneous determination of eighteen secoiridoids, flavonoids, alkaloids, phenolic acids and other bioactive compunds in the italian bitter beverages by RP-HPLC-DAD. 1-gen-2013 Mustafa, Ahmed M.; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Vila Donat, Pilar; Vittori, Sauro Poster atto convegno su volume
Development of an analytical method for the quantification of isoflavones in legumes by SPE-UHPLC-MS/MS 1-gen-2013 Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vila Donat, Pilar; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Contributo in atto di convegno su volume
Free fatty acids as marker for the stufy of cheese shelf life. 1-gen-2013 Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Mustafa, Ahmed; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Elisa; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Poster atto convegno su volume
Simultaneous determination of Taurine, Glucuronolactone and Glucuronic acid in energy drinks by UHPLC-MS/MS 1-gen-2013 Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Lombardozzi, Antonietta; Mustafa, Ahmed; Strano, Morela; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Poster atto convegno su volume
Knowing our local wines: chemical profiling 1-gen-2013 Fiorini, Dennis; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Gigli, Flavia; Marcantoni, Enrico; Ballini, Roberto Poster atto convegno su volume
Biogenic amines as freshness index of meat wrapped in a new active packaging system formulated with essential oils of Rosmarinus officinalis 1-gen-2013 Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, MARIA MAGDALENA; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Articolo
Importance of Espresso Coffee Machine Parameters on the Extraction of Chlorogenic Acids in a Certified Italian Espresso by Using SPE-HPLC-DAD 1-gen-2013 Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Luigi, Odello; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Giacomo, Tomassoni; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro Articolo
Rapid analytical method for lentil soyasaponins quantification by using UHPLC-MS/MS. 1-gen-2013 Vila Donat, Pilar; Caprioli, Giovanni; Conti, Paolo; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Poster atto convegno su volume
Quantification of “cholesterol lowering“ soyasaponins in legumes and assessment of bioaccessibility. 1-gen-2013 Caprioli, G; Sagratini, G.; Maggi, F.; Font, G.; Mañes, J.; Meca, G.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Torregiani, E.; Vila-Donat, P.; Vittori, S. Contributo in atto di convegno su volume
Quantification of ascorbic acid in the neglected vegetable Smyrnium olusatrum L. (Apiaceae) by using liquid chromatography-mass spectrometry. 1-gen-2013 Mustafa, Ahmed M.; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Minnetti, Caterina; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Poster atto convegno su volume
Rapid Quantification of Soyasaponins I and βg in Italian Lentils by High-Performance Liquid Chromatography (HPLC)-Tandem Mass Spectrometry (MS/MS) 1-gen-2014 Pilar Vila, Donat; Caprioli, Giovanni; Conti, Paolo; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Articolo
Simultaneous determination of taurine, glucuronolactone and glucuronic acid in energy drinks by Ultra High Performance Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry (Triple Quadrupole) 1-gen-2014 Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Antonietta, Lombardozzi; Morela, Strano; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Articolo
Mostrati risultati da 41 a 60 di 425
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile