Sfoglia per Autore
Determinazione simultanea di Squalene, α-Tocoferolo e β-Carotene nelle olive da tavola mediante SPE-HPLC-DAD.
2010-01-01 Sagratini, G.; Allegrini, M.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, S
Studio e caratterizzazione della frazione volatile e polifenolica del vino Montepulciano mediante GC-MS e HPLC-MS.
2010-01-01 Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Rigante, Francesca; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
Costituenti della dieta mediterranea: quantificazione delle soiasaponine I e βg in campioni di lenticchie italiane.
2010-01-01 Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Traldi, Piero; Zuo., Yanting
Studio di un nuovo sistema di “active packaging” per la carne mediante l’analisi delle ammine biogene via SPE-HPLC-DAD e SPE-HPLC-MS.
2010-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Zuo, Y.; Vittori, S
Semi-automated liquid chromatography-mass spectrometry (LC-MS/MS) method for basic pesticides in wastewater effluent
2011-01-01 Cahill, Mg; Caprioli, Giovanni; Stack, M; Vittori, S; James, Kj
Endocannabinoid Regulation of Acute and Protracted Nicotine Withdrawal: Effect of FAAH Inhibition
2011-01-01 Cippitelli, Andrea; Giuseppe, Astarita; Andrea, Duranti; Caprioli, Giovanni; Ubaldi, Massimo; Stopponi, Serena; Kallupi, Marsida; Sagratini, Gianni; Fernando Rodrıguez de, Fonseca; Daniele, Piomelli; Ciccocioppo, Roberto
Wine making waste: grape seeds and skin as source for cosmetics and food integrators
2011-01-01 Torregiani, E.; Caprioli, G.; Cortese, M.; Lo Cascio, C.; Maggi, F.; Sagratini, G.; Sirocchi, V.; Vittori, Sauro
Simultaneous analysis of eight underivatized biogenic amines in fish by solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry
2011-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Sirocchi, V.; Fernández-Franzón, M.; Ricciutelli, M.; Font, G.; Mañes, J.; Vittori, S.
Hexanal as a tool for monitoring the shelf-life of meat products: its determination by SPME-GC-MS
2011-01-01 Sirocchi, V.; Spinosi, M.; Caprioli, G.; Sagratini, G.; Maggi, Filippo; F. Torregiani, E.; Vittori, S.
Soiasaponine “ipocolesterolemizzanti” nei legumi: studio e determinazione mediante analisi SPE-HPLC-MS e MALDI-TOF.
2011-01-01 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Traldi, Piero; Vittori, Sauro
Quality of espresso coffee: optimization of espresso machine parameters.
2011-01-01 Vittori, Sauro; Caprioli, G.; Cortese, M.; Cristalli, G.; Papa, F.; Sagratini, G.; Torregiani., E.
HPLC quantification of coumarin in bastard balm (Melittis melissophyllum L., Lamiaceae)
2011-01-01 Maggi, Filippo; Barboni, Luciano; Caprioli, Giovanni; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
A forgotten vegetable (Smyrnium olusatrum L., Apiaceae) as a rich source of isofuranodiene
2012-01-01 Maggi, Filippo; Barboni, Luciano; Papa, Fabrizio; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Bioaccessibilità delle soiasaponne I e βg ed attività ipocolesterolemizzante : modello di digestione in vitro
2012-01-01 Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vila-Donat, Pilar; Vittori, Sauro
Quantification of “cholesterol lowering” soyasaponins I and βg in raw and cooked legumes by an in vitro digestion model
2012-01-01 Caprioli, G.; Sagratini, G.; Maggi, F.; Font, G.; Mañes, J.; Meca, G.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Torregiani, E.; Vittori, S.
Biogenic amines as freshness index of meat and fish in an innovative packaging system.
2012-01-01 Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, Magda; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
ISOLAMENTO E PURIFICAZIONE DELLE SOIASAPONINE I E βg DAI SEMI DI SOIA MEDIANTE HPLC-DAD-MS
2012-01-01 Vila Donat, Pilar; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Soyasaponins I and bg in raw and cooked legumes: determination by SPE-HPLC-MS and its bioaccesibility by an in vitro digestion model
2012-01-01 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Giardinà, Dario; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro
Optimization of espresso machine parameters through the analysis of coffee odorants by HS-SPME–GC/MS
2012-01-01 Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Cristalli, Gloria; Maggi, Filippo; Luigi, Odello; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Tomassoni, Giacomo; Vittori, Sauro
Antimicrobial efficacy of Achillea ligustica All. (Asteraceae) essential oils against reference and isolated oral microorganisms
2012-01-01 Cecchini, Cinzia; Silvi, Stefania; Cresci, Alberto; A., Piciotti; Caprioli, Giovanni; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Maggi, Filippo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Determinazione simultanea di Squalene, α-Tocoferolo e β-Carotene nelle olive da tavola mediante SPE-HPLC-DAD. | 1-gen-2010 | Sagratini, G.; Allegrini, M.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, S | Poster atto convegno su volume | |
Studio e caratterizzazione della frazione volatile e polifenolica del vino Montepulciano mediante GC-MS e HPLC-MS. | 1-gen-2010 | Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Rigante, Francesca; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Costituenti della dieta mediterranea: quantificazione delle soiasaponine I e βg in campioni di lenticchie italiane. | 1-gen-2010 | Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Traldi, Piero; Zuo., Yanting | Poster atto convegno su volume | |
Studio di un nuovo sistema di “active packaging” per la carne mediante l’analisi delle ammine biogene via SPE-HPLC-DAD e SPE-HPLC-MS. | 1-gen-2010 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Zuo, Y.; Vittori, S | Contributo in atto di convegno su volume | |
Semi-automated liquid chromatography-mass spectrometry (LC-MS/MS) method for basic pesticides in wastewater effluent | 1-gen-2011 | Cahill, Mg; Caprioli, Giovanni; Stack, M; Vittori, S; James, Kj | Articolo | |
Endocannabinoid Regulation of Acute and Protracted Nicotine Withdrawal: Effect of FAAH Inhibition | 1-gen-2011 | Cippitelli, Andrea; Giuseppe, Astarita; Andrea, Duranti; Caprioli, Giovanni; Ubaldi, Massimo; Stopponi, Serena; Kallupi, Marsida; Sagratini, Gianni; Fernando Rodrıguez de, Fonseca; Daniele, Piomelli; Ciccocioppo, Roberto | Articolo | |
Wine making waste: grape seeds and skin as source for cosmetics and food integrators | 1-gen-2011 | Torregiani, E.; Caprioli, G.; Cortese, M.; Lo Cascio, C.; Maggi, F.; Sagratini, G.; Sirocchi, V.; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Simultaneous analysis of eight underivatized biogenic amines in fish by solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry | 1-gen-2011 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Sirocchi, V.; Fernández-Franzón, M.; Ricciutelli, M.; Font, G.; Mañes, J.; Vittori, S. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Hexanal as a tool for monitoring the shelf-life of meat products: its determination by SPME-GC-MS | 1-gen-2011 | Sirocchi, V.; Spinosi, M.; Caprioli, G.; Sagratini, G.; Maggi, Filippo; F. Torregiani, E.; Vittori, S. | Poster atto convegno su volume | |
Soiasaponine “ipocolesterolemizzanti” nei legumi: studio e determinazione mediante analisi SPE-HPLC-MS e MALDI-TOF. | 1-gen-2011 | Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Traldi, Piero; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Quality of espresso coffee: optimization of espresso machine parameters. | 1-gen-2011 | Vittori, Sauro; Caprioli, G.; Cortese, M.; Cristalli, G.; Papa, F.; Sagratini, G.; Torregiani., E. | Contributo in atto di convegno su volume | |
HPLC quantification of coumarin in bastard balm (Melittis melissophyllum L., Lamiaceae) | 1-gen-2011 | Maggi, Filippo; Barboni, Luciano; Caprioli, Giovanni; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Articolo | |
A forgotten vegetable (Smyrnium olusatrum L., Apiaceae) as a rich source of isofuranodiene | 1-gen-2012 | Maggi, Filippo; Barboni, Luciano; Papa, Fabrizio; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Articolo | |
Bioaccessibilità delle soiasaponne I e βg ed attività ipocolesterolemizzante : modello di digestione in vitro | 1-gen-2012 | Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vila-Donat, Pilar; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Quantification of “cholesterol lowering” soyasaponins I and βg in raw and cooked legumes by an in vitro digestion model | 1-gen-2012 | Caprioli, G.; Sagratini, G.; Maggi, F.; Font, G.; Mañes, J.; Meca, G.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Torregiani, E.; Vittori, S. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Biogenic amines as freshness index of meat and fish in an innovative packaging system. | 1-gen-2012 | Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, Magda; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
ISOLAMENTO E PURIFICAZIONE DELLE SOIASAPONINE I E βg DAI SEMI DI SOIA MEDIANTE HPLC-DAD-MS | 1-gen-2012 | Vila Donat, Pilar; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Soyasaponins I and bg in raw and cooked legumes: determination by SPE-HPLC-MS and its bioaccesibility by an in vitro digestion model | 1-gen-2012 | Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Giardinà, Dario; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Optimization of espresso machine parameters through the analysis of coffee odorants by HS-SPME–GC/MS | 1-gen-2012 | Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Cristalli, Gloria; Maggi, Filippo; Luigi, Odello; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Tomassoni, Giacomo; Vittori, Sauro | Articolo | |
Antimicrobial efficacy of Achillea ligustica All. (Asteraceae) essential oils against reference and isolated oral microorganisms | 1-gen-2012 | Cecchini, Cinzia; Silvi, Stefania; Cresci, Alberto; A., Piciotti; Caprioli, Giovanni; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Maggi, Filippo | Articolo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile