RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Free fatty acids as marker for the stufy of cheese shelf life.
2013-01-01 Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Mustafa, Ahmed; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Elisa; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
From Fracture Analysis to Flow Simulations of an Outcropping Hydrocarbon Reservoir (The Roman Valley Quarry, Majella Mountain)
2016-01-01 Volatili, Tiziano; Zambrano, Miller; Tondi, Emanuele; DI CELMA, Claudio Nicola; Vittori, Sauro
Hexanal as a tool for monitoring the shelf-life of meat products: its determination by SPME-GC-MS
2011-01-01 Sirocchi, V.; Spinosi, M.; Caprioli, G.; Sagratini, G.; Maggi, Filippo; F. Torregiani, E.; Vittori, S.
How different particle sizes of ground coffee influence the extraction of a good espresso coffee
2018-01-01 Khamitova, Gulzhan; Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
HPLC-MS/MS triple quadrupole method to quantify lignans in espresso coffee.
2017-01-01 Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Hydrodistillation and headspace solid-phase microextraction to characterize the volatile composition of two cultivars of trifoliate orange [Poncirus trifoliata (L.) Raf. var trifoliata and var. monstrosa (T. Itô) Swingle] cultivated in Italy
2013-01-01 Papa, Fabrizio; Maggi, Filippo; Cianfaglione, Kevin; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro
Influence of espresso machine parameters on coffee extraction.
2017-01-01 Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Vittori, Sauro
ISOLAMENTO E PURIFICAZIONE DELLE SOIASAPONINE I E βg DAI SEMI DI SOIA MEDIANTE HPLC-DAD-MS
2012-01-01 Vila Donat, Pilar; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Isolation of Soyasaponins I and VI from soybean by semipreparatives HPLC and characterization by mass spectrometry
2008-01-01 Zuo, Yanting; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Isolation of Soyasaponins I e VI from soybeans by semipreparatives HPLC and characterization by mass spectrometry.
2008-01-01 Zuo, Y; Caprioli, G.; Giardinà, D.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Vittori, S.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Free fatty acids as marker for the stufy of cheese shelf life. | 1-gen-2013 | Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Mustafa, Ahmed; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Elisa; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
From Fracture Analysis to Flow Simulations of an Outcropping Hydrocarbon Reservoir (The Roman Valley Quarry, Majella Mountain) | 1-gen-2016 | Volatili, Tiziano; Zambrano, Miller; Tondi, Emanuele; DI CELMA, Claudio Nicola; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Hexanal as a tool for monitoring the shelf-life of meat products: its determination by SPME-GC-MS | 1-gen-2011 | Sirocchi, V.; Spinosi, M.; Caprioli, G.; Sagratini, G.; Maggi, Filippo; F. Torregiani, E.; Vittori, S. | Poster atto convegno su volume | |
How different particle sizes of ground coffee influence the extraction of a good espresso coffee | 1-gen-2018 | Khamitova, Gulzhan; Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
HPLC-MS/MS triple quadrupole method to quantify lignans in espresso coffee. | 1-gen-2017 | Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Hydrodistillation and headspace solid-phase microextraction to characterize the volatile composition of two cultivars of trifoliate orange [Poncirus trifoliata (L.) Raf. var trifoliata and var. monstrosa (T. Itô) Swingle] cultivated in Italy | 1-gen-2013 | Papa, Fabrizio; Maggi, Filippo; Cianfaglione, Kevin; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Influence of espresso machine parameters on coffee extraction. | 1-gen-2017 | Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
ISOLAMENTO E PURIFICAZIONE DELLE SOIASAPONINE I E βg DAI SEMI DI SOIA MEDIANTE HPLC-DAD-MS | 1-gen-2012 | Vila Donat, Pilar; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Isolation of Soyasaponins I and VI from soybean by semipreparatives HPLC and characterization by mass spectrometry | 1-gen-2008 | Zuo, Yanting; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Isolation of Soyasaponins I e VI from soybeans by semipreparatives HPLC and characterization by mass spectrometry. | 1-gen-2008 | Zuo, Y; Caprioli, G.; Giardinà, D.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Vittori, S. | Poster atto convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME 66
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Po... 66
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 4
- 2010 - 2019 56
- 2008 - 2009 6
Editore
- Società Chimica Italiana, Divisio... 7
- Università di Camerino 6
- Società Chimica Italiana 5
- Università di Camerino, Piattafor... 5
- Divisione di Spettrometria di mas... 4
- Cocotea 2019 2
- GICASCI 2
- International Mass Spectrometry F... 2
- NuGO Association 2
- Aboca 1
Lingua
- eng 62
- ita 4
Accesso al fulltext
- no fulltext 61
- open 4
- reserved 1