RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Development of a new HPLC-MS/MS method for the simultaneous quantification of sixteen polyphenols in pulses.
2017-01-01 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Giusti, Federica; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
DEVELOPMENT OF NEW ANALYTICAL METHODS FOR THE QUANTIFICATION OF CAFFEINE, ORGANIC AND CHLOROGENIC ACIDS FROM ESPRESSO COFFEE USING SPE AND HPLC-DAD
2023-01-01 Santanatoglia, Agnese; Angeloni, Simone; Fiorito, Marco; Caprioli, Giovanni; Fioretti, Lauro; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Development of new HPLC MS/MS method for the simultaneous quantification of sixteen polyphenols in pulses.
2018-01-01 Caprioli, Giovanni; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Effect of innovative pre-treatments on mitigation of acrylamide formation in potato chips.
2019-01-01 Schouten, M. A.; Tappi, S.; Genovese, J.; Di Francesco, A.; Baraldi, E.; Cortese, M.; Caprioli, G.; Angeloni, S.; Vittori, S.; Romani., S.
Effect of the fruit ripening on the antioxidant capacity and total phenolics content on walnuts and almonds.
2016-01-01 Giusti, Federica; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro
Essential oils from Smyrnium olusatrum L. (Apiaceae) as a potential source of trypanocidal compounds
2017-01-01 Petrelli, R.; Ranjbarian, F.; Dall'Acqua, S.; Papa, F.; Iannarelli, R.; Ngahang Kamte, S. L.; Vittori, S.; Benelli, G.; Maggi, F.; Hofer, A.; Cappellacci, L.
Evaluation of the in vitro trypanocidal activity of Vernonia amygdalina leaf extracts and isolated compounds
2016-01-01 Ngahang Kamte, Stephane L.; Scortichini, Mirko; Habluetzel, Annette; Vittori, Sauro; Ranjbarian, Farahnaz; Hofer, Anders; Maggi, Filippo; Cappellacci, Loredana
Fatty acids and nutritional composition of cocoa beans coming from different regions of Cameroon
2015-01-01 Fiorini, Dennis; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Nicoletti, Marcello; Ricciutelli, Massimo; Toniolo, Chiara; Prosper, Biapa; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
FREE FATTY ACIDS AND HEXANAL AS SHELF LIFE MARKERS IN CHEESE: EVALUATION OF FOOD PACKAGING EFFICIENCY THROUGH A QUANTITATIVE HS-SPME-GC-MS METHO
2018-01-01 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Vittori, Elisa; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni
Free fatty acids and hexanal monitoring in cheese by HS-SPME-GC-MS: evaluation of food packaging efficiency
2018-01-01 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Development of a new HPLC-MS/MS method for the simultaneous quantification of sixteen polyphenols in pulses. | 1-gen-2017 | KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Giusti, Federica; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
DEVELOPMENT OF NEW ANALYTICAL METHODS FOR THE QUANTIFICATION OF CAFFEINE, ORGANIC AND CHLOROGENIC ACIDS FROM ESPRESSO COFFEE USING SPE AND HPLC-DAD | 1-gen-2023 | Santanatoglia, Agnese; Angeloni, Simone; Fiorito, Marco; Caprioli, Giovanni; Fioretti, Lauro; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Development of new HPLC MS/MS method for the simultaneous quantification of sixteen polyphenols in pulses. | 1-gen-2018 | Caprioli, Giovanni; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Effect of innovative pre-treatments on mitigation of acrylamide formation in potato chips. | 1-gen-2019 | Schouten, M. A.; Tappi, S.; Genovese, J.; Di Francesco, A.; Baraldi, E.; Cortese, M.; Caprioli, G.; Angeloni, S.; Vittori, S.; Romani., S. | Poster atto convegno su volume | |
Effect of the fruit ripening on the antioxidant capacity and total phenolics content on walnuts and almonds. | 1-gen-2016 | Giusti, Federica; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Essential oils from Smyrnium olusatrum L. (Apiaceae) as a potential source of trypanocidal compounds | 1-gen-2017 | Petrelli, R.; Ranjbarian, F.; Dall'Acqua, S.; Papa, F.; Iannarelli, R.; Ngahang Kamte, S. L.; Vittori, S.; Benelli, G.; Maggi, F.; Hofer, A.; Cappellacci, L. | Poster atto convegno su volume | |
Evaluation of the in vitro trypanocidal activity of Vernonia amygdalina leaf extracts and isolated compounds | 1-gen-2016 | Ngahang Kamte, Stephane L.; Scortichini, Mirko; Habluetzel, Annette; Vittori, Sauro; Ranjbarian, Farahnaz; Hofer, Anders; Maggi, Filippo; Cappellacci, Loredana | Poster atto convegno su volume | |
Fatty acids and nutritional composition of cocoa beans coming from different regions of Cameroon | 1-gen-2015 | Fiorini, Dennis; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Nicoletti, Marcello; Ricciutelli, Massimo; Toniolo, Chiara; Prosper, Biapa; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
FREE FATTY ACIDS AND HEXANAL AS SHELF LIFE MARKERS IN CHEESE: EVALUATION OF FOOD PACKAGING EFFICIENCY THROUGH A QUANTITATIVE HS-SPME-GC-MS METHO | 1-gen-2018 | KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Vittori, Elisa; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Free fatty acids and hexanal monitoring in cheese by HS-SPME-GC-MS: evaluation of food packaging efficiency | 1-gen-2018 | KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME 66
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Po... 66
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 4
- 2010 - 2019 56
- 2008 - 2009 6
Editore
- Società Chimica Italiana, Divisio... 7
- Università di Camerino 6
- Società Chimica Italiana 5
- Università di Camerino, Piattafor... 5
- Divisione di Spettrometria di mas... 4
- Cocotea 2019 2
- GICASCI 2
- International Mass Spectrometry F... 2
- NuGO Association 2
- Aboca 1
Lingua
- eng 62
- ita 4
Accesso al fulltext
- no fulltext 61
- open 4
- reserved 1