In this work we have developed a new analytical method for analyzing the content of alliin and curcuminoids in a new functional food based on garlic bulbs added with sunflower oil and turmeric powder (Curcumaglio®) by HPLC-DAD-MS analysis

A New Functional Food: Determination of Alliin and Curcumin in Garlic Bulbs Supplemented by Extract of Curcuma Longa L.

Massimo Ricciutelli;Giovanni Caprioli;Valeria Polzonetti;Gianni Sagratini.
2017-01-01

Abstract

In this work we have developed a new analytical method for analyzing the content of alliin and curcuminoids in a new functional food based on garlic bulbs added with sunflower oil and turmeric powder (Curcumaglio®) by HPLC-DAD-MS analysis
2017
275
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11581/407277
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact