SAGRATINI, Gianni

SAGRATINI, Gianni  

Scuola di Scienze del Farmaco e dei Prodotti della Salute  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 326 (tempo di esecuzione: 0.034 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File
4th INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED BIOLOGICAL SCIENCES 1-gen-2018 Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni ORGANIZZAZIONE DI EVENTI
A preliminary matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight approach for the characterization of Italian lentil varieties 1-gen-2010 Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Eugenio, Ragazzi; Laura, Molin; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Roberta, Seraglia; Yanting, Zuo; Vittori, Sauro Articolo
Absolute configuration of the alpha1B-adrenoceptor antagonist (+)-cyclazosin 1-gen-2004 Giardina', D.; Sagratini, Gianni; Grelli, M.; Gulini, Ugo; Melchiorre, C.; Antolini, L. Articolo
Active graphene based food packaging systems for a modern society (GRAFOOD) 1-gen-2018 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Huang, Xiaohui; Silvi, Stefania; Sagratini, Gianni Poster atto convegno su volume
Alimenti e nutraceutici: qualità e salute del consumatore 1-gen-2017 Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Marchegiani, Andrea ORGANIZZAZIONE DI EVENTI
Alimenti e Nutraceutici: salute e prevenzione attraverso il cibo: 5° Convegno a cura delle Piattaforme Tematiche di Ateneo su “Alimenti e Nutrizione” e “Salute Umana e Animale” 1-gen-2021 Caprioli, Giovanni; Cerquetella, Matteo; Marchegiani, Andrea; Sagratini, Gianni ORGANIZZAZIONE DI EVENTI
Alimenti funzionali e nutraceutici per la salute 1-gen-2016 Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni Cura di atti, volumi e cataloghi
Alimenti funzionali e nutraceutici per la salute 1-gen-2016 Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni; Marchegiani, Andrea; Caprioli, Giovanni ORGANIZZAZIONE DI EVENTI
Alkannin/shikonin mixture from roots of Onosma echioides (L.) L.: Extraction method study and quantification 1-gen-2008 Sagratini, Gianni; Cristalli, Gloria; Giardina', Dario; Gioventu', G.; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro Articolo
Alterations of gene expression indicating effects on estrogen signaling and lipid homeostasis in seabream hepatocytes exposed to extracts of seawater sampled from a coastal area of the central Adriatic Sea (Italy) 1-gen-2017 Cocci, Paolo; Capriotti, Martina; Mosconi, Gilberto; Campanelli, Alessandra; Frapiccini, Emanuela; Marini, Mauro; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Aretusi, Graziano; Palermo, Francesco Alessandro Articolo
Analisi di fotoiniziatori di inchiostri negli alimenti liquidi e nei relativi packagings mediante GC/MS e HPLC/MS/MS. 1-gen-2008 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, Sauro Contributo in atto di convegno su volume
Analysis in Dried Fruit by LC/MS/MS and a Modified QuEChERS Procedure 1-gen-2014 Azaiez, I.; Giusti, Federica; Sagratini, Gianni; Mañes, J.; Fernández Franzón, M. Articolo
Analysis of 17 polyphenolic compounds in organic and conventional legumes by high-performance liquid chromatography-diode array detection (HPLC-DAD) and evaluation of their antioxidant activity 1-gen-2018 Giusti, Federica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Articolo
ANALYSIS OF CARBAMATE AND PHENYLUREA PESTICIDE RESIDUES IN FRUIT JUICES BY SOLID-PHASE MICROEXTRACTION AND LIQUID CHROMATOGRAPHY-MASS SPECTROMETRY 1-gen-2007 Sagratini, Gianni; Jordi, Manes; Giardina', Dario; Yolanda, Pico' Articolo
Analysis of Phytosterols Content in Italian‐Standard Espresso Coffee 1-gen-2021 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Alessandroni, Laura; Caprioli, Giovanni; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Nácher Sempere, Alba; Vittori, Sauro Articolo
Analysis of ten underivatized biogenic amines in meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS). 1-gen-2014 Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro Contributo in atto di convegno su volume
Analysis of the volatile components of Onosma echioides (L.) L. var. columnae Lacaita growing in central Italy 1-gen-2009 Maggi, Filippo; B., Tirillini; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni; Papa, Fabrizio Articolo
Analysis of the volatile compounds of Teucrium flavum L. subsp flavum (Lamiaceae) by headspace solid-phase microextraction coupled to gas chromatography with flame ionization and mass spectrometric detection 1-gen-2012 Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; T., Bílek; Papa, Fabrizio; Vittori, Sauro Articolo
An analytical method for the simultaneous quantification of 30 bioactive compounds in spent coffee ground by HPLC-MS/MS 1-gen-2020 Angeloni, Simone; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni Articolo
Anchovies: a healthy food and a good source of vitamins B2 (riboflavin) and B3 (niacin). 1-gen-2017 Torregiani, Elisabetta; Elena Telloni, Maria; Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Abstract atto convegno su volume