SAGRATINI, Gianni
SAGRATINI, Gianni
Scuola di Scienze del Farmaco e dei Prodotti della Salute
4th INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED BIOLOGICAL SCIENCES
2018-01-01 Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni
A preliminary matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight approach for the characterization of Italian lentil varieties
2010-01-01 Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Eugenio, Ragazzi; Laura, Molin; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Roberta, Seraglia; Yanting, Zuo; Vittori, Sauro
Absolute configuration of the alpha1B-adrenoceptor antagonist (+)-cyclazosin
2004-01-01 Giardina', D.; Sagratini, Gianni; Grelli, M.; Gulini, Ugo; Melchiorre, C.; Antolini, L.
Active graphene based food packaging systems for a modern society (GRAFOOD)
2018-01-01 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Huang, Xiaohui; Silvi, Stefania; Sagratini, Gianni
Alimenti e nutraceutici: qualità e salute del consumatore
2017-01-01 Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Marchegiani, Andrea
Alimenti e Nutraceutici: salute e prevenzione attraverso il cibo: 5° Convegno a cura delle Piattaforme Tematiche di Ateneo su “Alimenti e Nutrizione” e “Salute Umana e Animale”
2021-01-01 Caprioli, Giovanni; Cerquetella, Matteo; Marchegiani, Andrea; Sagratini, Gianni
Alimenti funzionali e nutraceutici per la salute
2016-01-01 Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni
Alimenti funzionali e nutraceutici per la salute
2016-01-01 Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni; Marchegiani, Andrea; Caprioli, Giovanni
Alkannin/shikonin mixture from roots of Onosma echioides (L.) L.: Extraction method study and quantification
2008-01-01 Sagratini, Gianni; Cristalli, Gloria; Giardina', Dario; Gioventu', G.; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
Alterations of gene expression indicating effects on estrogen signaling and lipid homeostasis in seabream hepatocytes exposed to extracts of seawater sampled from a coastal area of the central Adriatic Sea (Italy)
2017-01-01 Cocci, Paolo; Capriotti, Martina; Mosconi, Gilberto; Campanelli, Alessandra; Frapiccini, Emanuela; Marini, Mauro; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Aretusi, Graziano; Palermo, Francesco Alessandro
Analisi di fotoiniziatori di inchiostri negli alimenti liquidi e nei relativi packagings mediante GC/MS e HPLC/MS/MS.
2008-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, Sauro
Analysis in Dried Fruit by LC/MS/MS and a Modified QuEChERS Procedure
2014-01-01 Azaiez, I.; Giusti, Federica; Sagratini, Gianni; Mañes, J.; Fernández Franzón, M.
Analysis of 17 polyphenolic compounds in organic and conventional legumes by high-performance liquid chromatography-diode array detection (HPLC-DAD) and evaluation of their antioxidant activity
2018-01-01 Giusti, Federica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
ANALYSIS OF CARBAMATE AND PHENYLUREA PESTICIDE RESIDUES IN FRUIT JUICES BY SOLID-PHASE MICROEXTRACTION AND LIQUID CHROMATOGRAPHY-MASS SPECTROMETRY
2007-01-01 Sagratini, Gianni; Jordi, Manes; Giardina', Dario; Yolanda, Pico'
Analysis of Phytosterols Content in Italian‐Standard Espresso Coffee
2021-01-01 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Alessandroni, Laura; Caprioli, Giovanni; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Nácher Sempere, Alba; Vittori, Sauro
Analysis of ten underivatized biogenic amines in meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS).
2014-01-01 Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
Analysis of the volatile components of Onosma echioides (L.) L. var. columnae Lacaita growing in central Italy
2009-01-01 Maggi, Filippo; B., Tirillini; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni; Papa, Fabrizio
Analysis of the volatile compounds of Teucrium flavum L. subsp flavum (Lamiaceae) by headspace solid-phase microextraction coupled to gas chromatography with flame ionization and mass spectrometric detection
2012-01-01 Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; T., Bílek; Papa, Fabrizio; Vittori, Sauro
An analytical method for the simultaneous quantification of 30 bioactive compounds in spent coffee ground by HPLC-MS/MS
2020-01-01 Angeloni, Simone; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni
Anchovies: a healthy food and a good source of vitamins B2 (riboflavin) and B3 (niacin).
2017-01-01 Torregiani, Elisabetta; Elena Telloni, Maria; Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
4th INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED BIOLOGICAL SCIENCES | 1-gen-2018 | Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni | ORGANIZZAZIONE DI EVENTI | |
A preliminary matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight approach for the characterization of Italian lentil varieties | 1-gen-2010 | Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Eugenio, Ragazzi; Laura, Molin; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Roberta, Seraglia; Yanting, Zuo; Vittori, Sauro | Articolo | |
Absolute configuration of the alpha1B-adrenoceptor antagonist (+)-cyclazosin | 1-gen-2004 | Giardina', D.; Sagratini, Gianni; Grelli, M.; Gulini, Ugo; Melchiorre, C.; Antolini, L. | Articolo | |
Active graphene based food packaging systems for a modern society (GRAFOOD) | 1-gen-2018 | KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Huang, Xiaohui; Silvi, Stefania; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Alimenti e nutraceutici: qualità e salute del consumatore | 1-gen-2017 | Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Marchegiani, Andrea | ORGANIZZAZIONE DI EVENTI | |
Alimenti e Nutraceutici: salute e prevenzione attraverso il cibo: 5° Convegno a cura delle Piattaforme Tematiche di Ateneo su “Alimenti e Nutrizione” e “Salute Umana e Animale” | 1-gen-2021 | Caprioli, Giovanni; Cerquetella, Matteo; Marchegiani, Andrea; Sagratini, Gianni | ORGANIZZAZIONE DI EVENTI | |
Alimenti funzionali e nutraceutici per la salute | 1-gen-2016 | Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni | Cura di atti, volumi e cataloghi | |
Alimenti funzionali e nutraceutici per la salute | 1-gen-2016 | Cerquetella, Matteo; Sagratini, Gianni; Marchegiani, Andrea; Caprioli, Giovanni | ORGANIZZAZIONE DI EVENTI | |
Alkannin/shikonin mixture from roots of Onosma echioides (L.) L.: Extraction method study and quantification | 1-gen-2008 | Sagratini, Gianni; Cristalli, Gloria; Giardina', Dario; Gioventu', G.; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Articolo | |
Alterations of gene expression indicating effects on estrogen signaling and lipid homeostasis in seabream hepatocytes exposed to extracts of seawater sampled from a coastal area of the central Adriatic Sea (Italy) | 1-gen-2017 | Cocci, Paolo; Capriotti, Martina; Mosconi, Gilberto; Campanelli, Alessandra; Frapiccini, Emanuela; Marini, Mauro; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Aretusi, Graziano; Palermo, Francesco Alessandro | Articolo | |
Analisi di fotoiniziatori di inchiostri negli alimenti liquidi e nei relativi packagings mediante GC/MS e HPLC/MS/MS. | 1-gen-2008 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Analysis in Dried Fruit by LC/MS/MS and a Modified QuEChERS Procedure | 1-gen-2014 | Azaiez, I.; Giusti, Federica; Sagratini, Gianni; Mañes, J.; Fernández Franzón, M. | Articolo | |
Analysis of 17 polyphenolic compounds in organic and conventional legumes by high-performance liquid chromatography-diode array detection (HPLC-DAD) and evaluation of their antioxidant activity | 1-gen-2018 | Giusti, Federica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Articolo | |
ANALYSIS OF CARBAMATE AND PHENYLUREA PESTICIDE RESIDUES IN FRUIT JUICES BY SOLID-PHASE MICROEXTRACTION AND LIQUID CHROMATOGRAPHY-MASS SPECTROMETRY | 1-gen-2007 | Sagratini, Gianni; Jordi, Manes; Giardina', Dario; Yolanda, Pico' | Articolo | |
Analysis of Phytosterols Content in Italian‐Standard Espresso Coffee | 1-gen-2021 | KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Alessandroni, Laura; Caprioli, Giovanni; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Nácher Sempere, Alba; Vittori, Sauro | Articolo | |
Analysis of ten underivatized biogenic amines in meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS). | 1-gen-2014 | Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Analysis of the volatile components of Onosma echioides (L.) L. var. columnae Lacaita growing in central Italy | 1-gen-2009 | Maggi, Filippo; B., Tirillini; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni; Papa, Fabrizio | Articolo | |
Analysis of the volatile compounds of Teucrium flavum L. subsp flavum (Lamiaceae) by headspace solid-phase microextraction coupled to gas chromatography with flame ionization and mass spectrometric detection | 1-gen-2012 | Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; T., Bílek; Papa, Fabrizio; Vittori, Sauro | Articolo | |
An analytical method for the simultaneous quantification of 30 bioactive compounds in spent coffee ground by HPLC-MS/MS | 1-gen-2020 | Angeloni, Simone; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni | Articolo | |
Anchovies: a healthy food and a good source of vitamins B2 (riboflavin) and B3 (niacin). | 1-gen-2017 | Torregiani, Elisabetta; Elena Telloni, Maria; Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Abstract atto convegno su volume |