RICCIUTELLI, Massimo

RICCIUTELLI, Massimo  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 199 (tempo di esecuzione: 0.036 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File
4-Acyl-5-pyrazolonato)titanium Derivatives: Oligomerization, Hydrolysis, Voltammetry and DFT study 1-gen-2003 Caruso, F.; Massa, L.; Gindulyte, A.; Pettinari, Claudio; Marchetti, Fabio; Pettinari, Riccardo; Ricciutelli, Massimo; Costamagna, J.; Canales, J. C.; Tanski, J.; Rossi, M. Articolo
A preliminary matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight approach for the characterization of Italian lentil varieties 1-gen-2010 Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Eugenio, Ragazzi; Laura, Molin; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Roberta, Seraglia; Yanting, Zuo; Vittori, Sauro Articolo
Acrylamide levels determination by a colorimetric method based on biotechnological enzymes 1-gen-2008 Vittori, S.; Ammendola, S.; Caprioli, G.; Fabbri, A.; Marucci, G.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Zuo, Y. Poster atto convegno su volume
Alkannin/shikonin mixture from roots of Onosma echioides (L.) L.: Extraction method study and quantification 1-gen-2008 Sagratini, Gianni; Cristalli, Gloria; Giardina', Dario; Gioventu', G.; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro Articolo
Analisi di fotoiniziatori di inchiostri negli alimenti liquidi e nei relativi packagings mediante GC/MS e HPLC/MS/MS. 1-gen-2008 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, Sauro Contributo in atto di convegno su volume
Analysis of 17 polyphenolic compounds in organic and conventional legumes by high-performance liquid chromatography-diode array detection (HPLC-DAD) and evaluation of their antioxidant activity 1-gen-2018 Giusti, Federica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Articolo
Analysis of food supplement with unusual raspberry ketone content 1-gen-2017 Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Iannarelli, Romilde; Papa, Fabrizio; Foddai, S.; Toniolo, C.; Nicoletti, M. Articolo
Analysis of Phytosterols Content in Italian‐Standard Espresso Coffee 1-gen-2021 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Alessandroni, Laura; Caprioli, Giovanni; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Nácher Sempere, Alba; Vittori, Sauro Articolo
Analysis of ten underivatized biogenic amines in meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS). 1-gen-2014 Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro Contributo in atto di convegno su volume
Answering the question: "Is extra virgin olive oil price a measure of its quality?" 1-gen-2016 Fiorini, Dennis; Boarelli, Maria Chiara; Marconi, Shara; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Conti, Paolo; Ricciutelli, Massimo; Fedeli, Donatella; Gabbianelli, Rosita Contributo in atto di convegno su volume
Antimicrobial activity of seven Hypericum entities from central Italy 1-gen-2007 C., Cecchini; Cresci, Alberto; M. M., Coman; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Lucarini, Domenico; Maggi, Filippo Articolo
Antioxidant and anti-inflammatory activity of the extracts from the ancient apple variety “Mela Rosa dei Monti Sibillini” 1-gen-2019 Nkuimi Wandjou, Joice G.; Lancioni, Laura; Cristina Barbalace, Maria; Hrelia, Silvana; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Angeloni, Cristina; Lupidi, Giulio; Maggi, Filippo Contributo in atto di convegno su volume
Antiproliferative and antioxidant effects of three Hypericum species of Turkish origin: H. perforatum, H. montbretii and H. origanifolium 1-gen-2011 G., Güzey; S., Ibadova; Y., Öztürk; N., Öztürk; Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro Articolo
Aromatic Substituent Effect on the Stereoselectivity of the Condensed- and Gas-Phase Acid-Induced Methanolysis in 2-Aryloxiranes Derived from 3,4-Dihydronaphthalene and trans-1,2,3,4,4a,10a-Hexahydrophenanthrene Bearing a Tertiary Benzylic Oxirane Nucleophilic Centre. 1-gen-1997 P., Crotti; V., DI BUSSOLO; L., Favero; M., Pineschi; D., Sergiampietri; Ricciutelli, Massimo; Roselli, Graziella; Renzi, Gabriele Articolo
Aspetti tecnologici e caratteristiche fisico-chimiche della "Ricotta Forte" pugliese 1-gen-2010 Mascaro, N.; Rea, Stefano; Cammertoni, Natalina; Loschi, Anna Rita; Stocchi, Roberta; Ricciutelli, Massimo Articolo
Bioaccessibilità delle soiasaponne I e βg ed attività ipocolesterolemizzante : modello di digestione in vitro 1-gen-2012 Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vila-Donat, Pilar; Vittori, Sauro Poster atto convegno su volume
Bioaccumulation study of food contaminant isopropylthioxanthone (ITX) in fish using solid phase extraction (SPE) and HPLC/MS/MS and GC-MS. 1-gen-2008 Zuo, Y.; Vittori, S.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Caprioli, G.; Cuccioloni, M.; Angeletti, M.; Polzonetti-Magni, F. Palermo and A. Poster atto convegno su volume
Biogenic amine concentration in "Lardellato" salami, a traditional product of Central Italy, during ripening 1-gen-2005 Rea, Stefano; Ricciutelli, Massimo; Cecchini, S.; Pacifici, L.; Stocchi, Roberta; Loschi, Anna Rita Articolo
Biogenic amines as freshness index of meat and fish in an innovative packaging system. 1-gen-2012 Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, Magda; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro Poster atto convegno su volume
Biogenic amines as freshness index of meat wrapped in a new active packaging system formulated with essential oils of Rosmarinus officinalis 1-gen-2013 Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, MARIA MAGDALENA; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Articolo