RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium Olusatrum L)
2014-01-01 Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium olusatrum L., Apiacea).
2014-01-01 Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Assessment of cholesterol-lowering bioactive compounds in Italian-standard Espresso coffee.
2021-01-01 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Alessandroni, Laura; Navarini, Luciano; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni
ASSOCIATIONS BETWEEN LEVELS OF PERSISTENT ORGANIC POLLUTANTS AND TRANSCRIPTIONAL BIOMARKERS IN LOGGERHEAD SEA TURTLES FROM CENTRAL ADRIATIC SEA (ITALY)
2017-01-01 Cocci, Paolo; Emanuela, Frapiccini; Marini, Mauro; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Mosconi, Gilberto; Palermo, FRANCESCO A.
Bioaccessibilità delle soiasaponne I e βg ed attività ipocolesterolemizzante : modello di digestione in vitro
2012-01-01 Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vila-Donat, Pilar; Vittori, Sauro
Bioaccumulation study of food contaminant isopropylthioxanthone (ITX) in fish using solid phase extraction (SPE) and HPLC/MS/MS and GC-MS.
2008-01-01 Zuo, Y.; Vittori, S.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Caprioli, G.; Cuccioloni, M.; Angeletti, M.; Polzonetti-Magni, F. Palermo and A.
Bioactive compounds in lentils and nutraceutical effects
2014-01-01 Donat, Pv; Caprioli, G.; Cifani, C.; Maggi, F.; Micioni, Mv; Ricciutelli, M.; Ruiz, Mj; Sagratini, G.; Torregiani, E.; Vittori, S.
Biogenic amines as freshness index of meat and fish in an innovative packaging system.
2012-01-01 Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, Magda; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
Biogenic Amines: an important marker for evaluating the quality of fresh food.
2013-01-01 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro
Biological activities of the Italian ancient apple ‘Mela Rosa dei Monti Sibillini’ in a Drosophila melanogaster model
2022-01-01 Angeloni, Cristina; Caprioli, Giovanni; Giusti, Laura; Nkuimi Wandjou, Joice Guileine; Lupidi, Giulio; Maggi, Filippo; Beghelli, Daniela
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium Olusatrum L) | 1-gen-2014 | Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium olusatrum L., Apiacea). | 1-gen-2014 | Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Assessment of cholesterol-lowering bioactive compounds in Italian-standard Espresso coffee. | 1-gen-2021 | KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Alessandroni, Laura; Navarini, Luciano; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni | Abstract atto convegno su volume | |
ASSOCIATIONS BETWEEN LEVELS OF PERSISTENT ORGANIC POLLUTANTS AND TRANSCRIPTIONAL BIOMARKERS IN LOGGERHEAD SEA TURTLES FROM CENTRAL ADRIATIC SEA (ITALY) | 1-gen-2017 | Cocci, Paolo; Emanuela, Frapiccini; Marini, Mauro; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Mosconi, Gilberto; Palermo, FRANCESCO A. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Bioaccessibilità delle soiasaponne I e βg ed attività ipocolesterolemizzante : modello di digestione in vitro | 1-gen-2012 | Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vila-Donat, Pilar; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Bioaccumulation study of food contaminant isopropylthioxanthone (ITX) in fish using solid phase extraction (SPE) and HPLC/MS/MS and GC-MS. | 1-gen-2008 | Zuo, Y.; Vittori, S.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Caprioli, G.; Cuccioloni, M.; Angeletti, M.; Polzonetti-Magni, F. Palermo and A. | Poster atto convegno su volume | |
Bioactive compounds in lentils and nutraceutical effects | 1-gen-2014 | Donat, Pv; Caprioli, G.; Cifani, C.; Maggi, F.; Micioni, Mv; Ricciutelli, M.; Ruiz, Mj; Sagratini, G.; Torregiani, E.; Vittori, S. | Poster atto convegno su volume | |
Biogenic amines as freshness index of meat and fish in an innovative packaging system. | 1-gen-2012 | Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, Magda; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Biogenic Amines: an important marker for evaluating the quality of fresh food. | 1-gen-2013 | Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Biological activities of the Italian ancient apple ‘Mela Rosa dei Monti Sibillini’ in a Drosophila melanogaster model | 1-gen-2022 | Angeloni, Cristina; Caprioli, Giovanni; Giusti, Laura; Nkuimi Wandjou, Joice Guileine; Lupidi, Giulio; Maggi, Filippo; Beghelli, Daniela | Poster atto convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME 170
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Po... 86
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Co... 56
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Ab... 28
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 34
- 2010 - 2019 122
- 2008 - 2009 14
Editore
- Università di Camerino 27
- Società Chimica Italiana 12
- Società Chimica Italiana, Divisio... 10
- Università di Camerino, Piattafor... 9
- Divisione di Spettrometria di mas... 5
- China 4
- Divisione di spettrometria di massa 3
- Divisione di Spettrometria di Mas... 3
- Sociedade Portuguesa de Química 3
- Società Chimica Italiana, Divisio... 3
Lingua
- eng 152
- ita 18
Accesso al fulltext
- no fulltext 152
- open 12
- reserved 6