RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Active graphene based food packaging systems for a modern society (GRAFOOD)
2018-01-01 KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Huang, Xiaohui; Silvi, Stefania; Sagratini, Gianni
An emerging vegetable, (Crithmum maritimum L.), as a source of nutraceuticals: extraction, purification and chemical characterization of polar extracts.
2021-01-01 Piatti, Diletta; Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Arnoldi, Lolita; Sagratini, Gianni
Analisi di fotoiniziatori di inchiostri negli alimenti liquidi e nei relativi packagings mediante GC/MS e HPLC/MS/MS.
2008-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, Sauro
Analysis of ten underivatized biogenic amines in meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS).
2014-01-01 Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
Anchovies: a healthy food and a good source of vitamins B2 (riboflavin) and B3 (niacin).
2017-01-01 Torregiani, Elisabetta; Elena Telloni, Maria; Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Answering the question: "Is extra virgin olive oil price a measure of its quality?"
2016-01-01 Fiorini, Dennis; Boarelli, Maria Chiara; Marconi, Shara; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Conti, Paolo; Ricciutelli, Massimo; Fedeli, Donatella; Gabbianelli, Rosita
Antimicrobial activity of cell free superntant of Lactobacillus plantarum IMC 509 against common food spoilage microbes
2019-01-01 Huang, Xiaohui; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Coman, MARIA MAGDALENA; Peter, Anca; Mihaela Talasman, Catalina; Drazic, Goran; Peñas, Antonio; Verdenelli, Maria Cristina; Sagratini, Gianni; Silvi, Stefania
Antioxidant and anti-inflammatory activity of the extracts from the ancient apple variety “Mela Rosa dei Monti Sibillini”
2019-01-01 Nkuimi Wandjou, Joice G.; Lancioni, Laura; Cristina Barbalace, Maria; Hrelia, Silvana; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Angeloni, Cristina; Lupidi, Giulio; Maggi, Filippo
Application of untargeted UHPLC/Q-TOF-MS, GC-MS and ICP-MS techniques for new metabolites discovery of White Acqualagna truffle (Tuber magnatum Pico)
2023-01-01 Marconi, Riccardo; Piatti, Diletta; Alessandroni, Laura; Angeloni, Simone; Zannotti, Marco; Marchetti, Lidia; Ricciutelli, Massimo; Tiecco, Matteo; Giovannetti, Rita; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium Olusatrum L)
2014-01-01 Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Active graphene based food packaging systems for a modern society (GRAFOOD) | 1-gen-2018 | KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Caprioli, Giovanni; Huang, Xiaohui; Silvi, Stefania; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
An emerging vegetable, (Crithmum maritimum L.), as a source of nutraceuticals: extraction, purification and chemical characterization of polar extracts. | 1-gen-2021 | Piatti, Diletta; Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Arnoldi, Lolita; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Analisi di fotoiniziatori di inchiostri negli alimenti liquidi e nei relativi packagings mediante GC/MS e HPLC/MS/MS. | 1-gen-2008 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Analysis of ten underivatized biogenic amines in meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS). | 1-gen-2014 | Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Anchovies: a healthy food and a good source of vitamins B2 (riboflavin) and B3 (niacin). | 1-gen-2017 | Torregiani, Elisabetta; Elena Telloni, Maria; Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Abstract atto convegno su volume | |
Answering the question: "Is extra virgin olive oil price a measure of its quality?" | 1-gen-2016 | Fiorini, Dennis; Boarelli, Maria Chiara; Marconi, Shara; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Conti, Paolo; Ricciutelli, Massimo; Fedeli, Donatella; Gabbianelli, Rosita | Contributo in atto di convegno su volume | |
Antimicrobial activity of cell free superntant of Lactobacillus plantarum IMC 509 against common food spoilage microbes | 1-gen-2019 | Huang, Xiaohui; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Coman, MARIA MAGDALENA; Peter, Anca; Mihaela Talasman, Catalina; Drazic, Goran; Peñas, Antonio; Verdenelli, Maria Cristina; Sagratini, Gianni; Silvi, Stefania | Poster atto convegno su volume | |
Antioxidant and anti-inflammatory activity of the extracts from the ancient apple variety “Mela Rosa dei Monti Sibillini” | 1-gen-2019 | Nkuimi Wandjou, Joice G.; Lancioni, Laura; Cristina Barbalace, Maria; Hrelia, Silvana; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Angeloni, Cristina; Lupidi, Giulio; Maggi, Filippo | Contributo in atto di convegno su volume | |
Application of untargeted UHPLC/Q-TOF-MS, GC-MS and ICP-MS techniques for new metabolites discovery of White Acqualagna truffle (Tuber magnatum Pico) | 1-gen-2023 | Marconi, Riccardo; Piatti, Diletta; Alessandroni, Laura; Angeloni, Simone; Zannotti, Marco; Marchetti, Lidia; Ricciutelli, Massimo; Tiecco, Matteo; Giovannetti, Rita; Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni | Contributo in atto di convegno su volume | |
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium Olusatrum L) | 1-gen-2014 | Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME 143
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Po... 70
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Co... 52
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Ab... 21
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 29
- 2010 - 2019 107
- 2008 - 2009 7
Editore
- Università di Camerino 22
- Società Chimica Italiana 11
- Università di Camerino, Piattafor... 9
- Società Chimica Italiana, Divisio... 6
- Divisione di Spettrometria di mas... 5
- Divisione di spettrometria di massa 3
- Sociedade Portuguesa de Química 3
- Società Chimica Italiana, Divisio... 3
- Società Chimica Italiana-Division... 3
- UNICAM 3
Serie
- Fritzschiana 1
Lingua
- eng 127
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 128
- open 11
- reserved 4