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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File
Water stress from bacteria and molds from an NMR water-mobility standpoint 1-gen-2004 Chianchoti, P.; Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
An integrated multi-level approach to the study of physical characteristics of foods 1-gen-2005 Barbanti, D.; Chiavaro, E.; Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
Developement of functional food products for space use: the blueberry-based snack 1-gen-2005 Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
The effect of different convection cooking methods on the instrumental quality and yield of pork Longissimus dorsi 1-gen-2005 Vittadini, Elena; Rinaldi, Massimiliano; Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Massini, Roberto Articolo
Correlation of microbial response in model food systems with physico-chemical and “mobility” descriptors of the media 1-gen-2005 Vittadini, Elena; Chinachoti, Pavinee; Lavoie, James P.; Pham, Xuyen Articolo
Changes in the mechanical properties of corn tortillas due to the addition of glycerol and salt and selective high pressure treatments 1-gen-2005 Clubbs, E. A.; Vittadini, E.; Shellhammer, T. H.; Vodovotz, Y. Articolo
Baking of fresh and frozen potato by multistage cooking cycles: effect on selected properties and yield 1-gen-2005 Chiavaro, E.; Barbanti, D.; Rinaldi, M.; Vittadini, E.; Massini, R. Contributo in atto di convegno su volume
Effect of high pressure processing on 1H mobility in tapioca starch gels 1-gen-2006 Vittadini, E.; Carini, E.; Curti, E.; Rovere, P. Contributo in atto di convegno su volume
DSC analysis of monovarietal extra virgin olive oils: correlation between thermal properties and chemical composition 1-gen-2006 Chiavaro, E.; Vittadini, E; Fusaro, A; Bonoli, M; Bendini, A; Cerretani, L; RODRIGUEZ-ESTRADA M., T Contributo in atto di convegno su volume
Characterization of molecular mobility in carbohydrate food systems by NMR 1-gen-2006 Chinachoti, P; Vittadini, E.; Chatakanonda, P; Vodovotz, Y Capitolo di libro o voce di enciclopedia
DSC Analysis: a potential tool for detection of extra virgin olive oil adulteration 1-gen-2006 Chiavaro, E.; Vittadini, E; RODRIGUEZ-ESTRADA M., T; Gibertini, F Contributo in atto di convegno su volume
Thermal properties and 1H NMR mobility of nutritionally enhanced tortillas 1-gen-2006 Serventi, L.; Carini, E.; Curti, E.; Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
Effect of High Pressure Processing on Pectin-Water Systems 1-gen-2006 Vittadini, E.; Curti, E.; Carini, E.; Rovere, P Contributo in atto di convegno su volume
The effect of high pressure and temperature on the macroscopic, structural and molecular properties of tapioca starch gels 1-gen-2006 Vittadini, E.; Carini, E; Barbanti, D Capitolo di libro o voce di enciclopedia
The effect of different cooking methods on the instrumental quality of potatoes (cv. Agata) 1-gen-2006 Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Vittadini, Elena; Massini, Roberto Articolo
Water stress of bacteria and molds from an NMR water-mobility standpoint 1-gen-2006 Chianchoti, P; Vittadini, E. Capitolo di libro o voce di enciclopedia
Physicochemical characterization and stability of inulin gels 1-gen-2006 Chiavaro, Emma; Vittadini, Elena; Corradini, Claudio Articolo
DSC characterization of different olive oil categories 1-gen-2007 Chiavaro, E.; Vittadini, E; RODRIGUEZ-ESTRADA M., T; Barnaba, C Contributo in atto di convegno su volume
Water properties in bread produced with an innovative dough maker 1-gen-2007 Curti, E.; Vittadini, E.; Di Pasquale, A.; Riviera, L.; Antoniazzi, F.; Storci, A. Contributo in atto di convegno su volume
DSC evaluation of thermoxidative decomposition of extra virgin olive oil: effect of microwave and conventional heating 1-gen-2007 Chiavaro, E.; Vittadini, E; RODRIGUEZ-ESTRADA M., T; Barnaba, C Contributo in atto di convegno su volume
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