Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 190
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File
Nutritionally enhanced tortillas 1-gen-2007 Serventi, L.; Curti, E.; Scazzina, F.; Del Rio, D.; Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
DSC characterization of different olive oil categories 1-gen-2007 Chiavaro, E.; Vittadini, E; RODRIGUEZ-ESTRADA M., T; Barnaba, C Contributo in atto di convegno su volume
High pressure-induced tapioca starch gels: physico-chemical characterization and stability 1-gen-2007 Vittadini, Elena; Carini, Eleonora; Chiavaro, Emma; Rovere, Pierpaolo; Barbanti, Davide Articolo
Effects of water distribution and transport on food microstructure 1-gen-2007 Vittadini, E.; Vodovotz, Y Capitolo di libro o voce di enciclopedia
Monovarietal extra virgin olive oils: correlation between thermal properties and chemical composition 1-gen-2007 Chiavaro, Emma; Vittadini, Elena; Rodriguez-Estrada, Maria Teresa; Cerretani, Lorenzo; Bonoli, Matteo; Bendini, Alessandra; Lercker, Giovanni Articolo
DSC evaluation of microwave-heated olive oils 1-gen-2008 Chiavaro, E.; Barnaba, C; RODRIGUEZ-ESTRADA M., T; Vittadini, E; Cerretani, L; Bendini, A Contributo in atto di convegno su volume
Effect of addition of fibre on physico-chemical properties of bread 1-gen-2008 Curti, E; Vittadini, E; Carini, E Contributo in atto di convegno su volume
The use of DSC for analysis and characterization of olive oil 1-gen-2008 Chiavaro, E.; Vittadini, E; RODRIGUEZ-ESTRADA M., T; Cerretani, L; Bendini, A Contributo in atto di convegno su volume
Effect of formulation on thermal properties and 1H NMR mobility in nutritionally enhanced tortillas during storage 1-gen-2008 Carini, E; Curti, E; Vittadini, E Contributo in atto di convegno su volume
Development of nutritionally enhanced tortillas for space use 1-gen-2008 Vittadini, Elena; Serventi, Luca; Carini, Eleonora; Curti, Elena; Scazzina, Francesca; Del Rio, Daniele Poster atto convegno su volume
1H NMR mobility in wheat and-soy added fresh pasta 1-gen-2008 Carini, E.; Curti, E.; Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
Effect of formulation on thermal properties and 1H NMR mobility in nutritionally enhanced tortillas during storage 1-gen-2008 Carini, E.; Curti, E.; Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
Development of Nutritionally Enhanced Tortillas 1-gen-2008 Scazzina, Francesca; Del Rio, Daniele; Serventi, Luca; Carini, Eleonora; Vittadini, Elena Articolo
Effect of addition of fibre on physico-chemical properties of bread 1-gen-2008 Curti, E.; Vittadini, E.; Carini, E. Contributo in atto di convegno su volume
Effects of storage on the physico-chemical properties of corn tortillas prepared with glycerol and salt 1-gen-2008 Clubbs, Elizabeth A.; Vittadini, Elena; Shellhammer, Thomas H.; Vodovotz, Yael Articolo
Gas chromatographic–mass spectrometric characterisation of the Italian Protected Designation of Origin “Altamura” bread volatile profile 1-gen-2008 Bianchi, F.; Careri, M.; Chiavaro, E.; Musci, M.; Vittadini, E. Articolo
AIR-STEAM BAKING OF SPONGE CAKES: EFFECT ON SELECTED PHYSICAL CHARACTERISTICS 1-gen-2008 Barbanti, D; Chiavaro, E.; Vittadini, E; Vivalda, S; Betta, G Contributo in atto di convegno su volume
Shelf-life stability of artisanally and industrially produced durum wheat sourdough bread (“Altamura bread”) 1-gen-2008 Chiavaro, Emma; Vittadini, Elena; Musci, Marilena; Bianchi, Federica; Curti, Elena Articolo
Monovarietal extra virgin olive oils. Correlation between thermal properties and chemical composition: heating thermograms 1-gen-2008 Chiavaro, Emma; Vittadini, Elena; Rodriguez-Estrada, Maria Teresa; Cerretani, Lorenzo; Bendini, Alessandra Articolo
Differential scanning calorimeter application to the detectionof refined hazelnut oil in extra virgin olive oil 1-gen-2008 Chiavaro, Emma; Vittadini, Elena; Rodriguez-Estrada, Maria Teresa; Cerretani, Lorenzo; Bendini, Alessandra Articolo
Mostrati risultati da 61 a 80 di 190
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile