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Colture di lievito (Saccharomyces cerevisiae) e fermentazioni ruminali: possibili meccanismi d’azione
1999-01-01 Fantuz, Francesco; Polidori, F.; Salimei, E.
Effects of dietary chromium-yeast in weaning stressed piglets
1999-01-01 Baldi, A; Bontempo, V; Dellorto, V; Cheli, F; Fantuz, Francesco; Savoini, G.
Impiego di oligoelementi in forma organica nell’alimentazione dei suini
2000-01-01 Fantuz, Francesco; Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M; Polidori, F.
Effect of different live yeasts (Saccharomices cerevisiae) on rumen fermentation
2000-01-01 Fantuz, Francesco; Polidori, Franco; Salimei, E.; Robert, J. C.; Williams, P. E. V.; Jouany, J. P.
Tenderization of wether lambs meat through pre-rigor infusion of calcium ions
2000-01-01 Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M; Fantuz, Francesco; Renieri, Carlo; Polidori, F.
Kinetics behavior of different vitamin E preparations in heifers
2000-01-01 Bontempo, V; Baldi, A; Cheli, F; Fantuz, Francesco; Politis, I; Carli, S; Dellorto, V.
Carne avicola pallida, soffice ed essudativa (PSE): caratteristiche e metodi di individuazione
2000-01-01 Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M; Fantuz, Francesco; Renieri, Carlo; Polidori, F.
Effetti del differente periodo di frollatura delle carcasse di agnelloni sulla tenerezza della carne.
2001-01-01 Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Lebboroni, G.; Polidori, F.
Studies on the protein fractions of donkey milk
2001-01-01 Fantuz, Francesco; Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Vita, Alberto; Polidori, Franco; Salimei, Elisabetta
Plasminogen activation system in milk from Friesian and Jersey cows: relationships with milk production and composition
2001-01-01 Fantuz, Francesco; Pedron, O.; Polidori, Franco; Tedesco, D.; Baldi, A.
Post mortem proteolysis and tenderization of beef muscle through infusion of calcium chloride
2001-01-01 Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M.; Fantuz, Francesco; Polidori, F.
Plasminogen activation system in goat milk and its relation with composition and coagulation properties
2001-01-01 Fantuz, Francesco; Polidori, F; Cheli, F.; Baldi, A.
Bovine somatotropin administration to dairy goats in late lactation: effects on mammary gland function, composition and morphology.
2002-01-01 Baldi, A.; Cheli, F.; Pinotti, L.; Gandolfi, F.; Fantuz, Francesco; Dell'Orto, V.
Composizione e peculiarità del latte di asina, un alimento per la prima infanzia.
2002-01-01 Salimei, E.; Coppola, R.; Fantuz, Francesco; Chiofalo, B.; Palazzo, M.; Belli Blanes, R.
Use of ionic compounds infusion to improve meat tenderness: a review
2003-01-01 Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco
Characteristics of donkey milk: lipid and nitrogen fractions
2003-01-01 Salimei, Elisabetta; Fantuz, Francesco; Coppola, R.; Chiofalo, B.; Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Varisco, G.
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages
2003-01-01 Salimei, E.; Sorrentino, E.; Succi, M.; Fantuz, Francesco; Varisco, G.
Effetti del periodo di frollatura delle carcasse di agnelloni sulla tenerezza finale della carne
2003-01-01 Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Lebboroni, G.; Polidori, F.
Characterization of plasmin, plasminogen and plasminogen activator in goat milk
2003-01-01 Fantuz, Francesco; Polidori, Paolo; Lebboroni, G.; Polidori, F.
Mungitura meccanica: risultati preliminari sul latte residuale
2004-01-01 Salimei, E; Simoni, A; Fantuz, Francesco; Varisco, G; Chiari, C.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
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Colture di lievito (Saccharomyces cerevisiae) e fermentazioni ruminali: possibili meccanismi d’azione | 1-gen-1999 | Fantuz, Francesco; Polidori, F.; Salimei, E. | Articolo | |
Effects of dietary chromium-yeast in weaning stressed piglets | 1-gen-1999 | Baldi, A; Bontempo, V; Dellorto, V; Cheli, F; Fantuz, Francesco; Savoini, G. | Articolo | |
Impiego di oligoelementi in forma organica nell’alimentazione dei suini | 1-gen-2000 | Fantuz, Francesco; Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M; Polidori, F. | Articolo | |
Effect of different live yeasts (Saccharomices cerevisiae) on rumen fermentation | 1-gen-2000 | Fantuz, Francesco; Polidori, Franco; Salimei, E.; Robert, J. C.; Williams, P. E. V.; Jouany, J. P. | Articolo | |
Tenderization of wether lambs meat through pre-rigor infusion of calcium ions | 1-gen-2000 | Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M; Fantuz, Francesco; Renieri, Carlo; Polidori, F. | Articolo | |
Kinetics behavior of different vitamin E preparations in heifers | 1-gen-2000 | Bontempo, V; Baldi, A; Cheli, F; Fantuz, Francesco; Politis, I; Carli, S; Dellorto, V. | Articolo | |
Carne avicola pallida, soffice ed essudativa (PSE): caratteristiche e metodi di individuazione | 1-gen-2000 | Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M; Fantuz, Francesco; Renieri, Carlo; Polidori, F. | Articolo | |
Effetti del differente periodo di frollatura delle carcasse di agnelloni sulla tenerezza della carne. | 1-gen-2001 | Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Lebboroni, G.; Polidori, F. | Capitolo di libro o voce di enciclopedia | |
Studies on the protein fractions of donkey milk | 1-gen-2001 | Fantuz, Francesco; Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Vita, Alberto; Polidori, Franco; Salimei, Elisabetta | Abstract atto convegno su volume | |
Plasminogen activation system in milk from Friesian and Jersey cows: relationships with milk production and composition | 1-gen-2001 | Fantuz, Francesco; Pedron, O.; Polidori, Franco; Tedesco, D.; Baldi, A. | Articolo | |
Post mortem proteolysis and tenderization of beef muscle through infusion of calcium chloride | 1-gen-2001 | Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M.; Fantuz, Francesco; Polidori, F. | Articolo | |
Plasminogen activation system in goat milk and its relation with composition and coagulation properties | 1-gen-2001 | Fantuz, Francesco; Polidori, F; Cheli, F.; Baldi, A. | Articolo | |
Bovine somatotropin administration to dairy goats in late lactation: effects on mammary gland function, composition and morphology. | 1-gen-2002 | Baldi, A.; Cheli, F.; Pinotti, L.; Gandolfi, F.; Fantuz, Francesco; Dell'Orto, V. | Articolo | |
Composizione e peculiarità del latte di asina, un alimento per la prima infanzia. | 1-gen-2002 | Salimei, E.; Coppola, R.; Fantuz, Francesco; Chiofalo, B.; Palazzo, M.; Belli Blanes, R. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Use of ionic compounds infusion to improve meat tenderness: a review | 1-gen-2003 | Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco | Articolo | |
Characteristics of donkey milk: lipid and nitrogen fractions | 1-gen-2003 | Salimei, Elisabetta; Fantuz, Francesco; Coppola, R.; Chiofalo, B.; Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Varisco, G. | Abstract atto convegno su volume | |
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages | 1-gen-2003 | Salimei, E.; Sorrentino, E.; Succi, M.; Fantuz, Francesco; Varisco, G. | Abstract atto convegno su rivista | |
Effetti del periodo di frollatura delle carcasse di agnelloni sulla tenerezza finale della carne | 1-gen-2003 | Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Lebboroni, G.; Polidori, F. | Articolo | |
Characterization of plasmin, plasminogen and plasminogen activator in goat milk | 1-gen-2003 | Fantuz, Francesco; Polidori, Paolo; Lebboroni, G.; Polidori, F. | Articolo | |
Mungitura meccanica: risultati preliminari sul latte residuale | 1-gen-2004 | Salimei, E; Simoni, A; Fantuz, Francesco; Varisco, G; Chiari, C. | Contributo in atto di convegno su volume |
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