Sfoglia per Titolo
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company.
2008-01-01 Roncarati, Alessandra; Melotti, Paolo; Brina, N; Pignata, S; Dees, A; Felici, Alberto
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company.
2008-01-01 Roncarati, Alessandra; Melotti, Paolo; Brina, N.; Pignata, S.; Dees, A.; Felici, Alberto; Mordenti, O.
Quand les attitudes deviennent rèsistances
2019-01-01 Galofaro, Luca; Damani, Abdelkader
Quando gli esami di architettura si facevano a peso..
2018-01-01 Cipolletti, S
Quando il leader interagisce in maniera equa. Gli effetti dell'equità interazionale e il ruolo moderatore del bisogno di chiusura cognitiva
2014-01-01 Pierro, Antonio; Amato, Clara; Pica, Gennaro
Quando il prodotto è eco
2007-01-01 Pietroni, Lucia; Frankl, P.
Quando l’edificio è un’opera d’arte. Ri-disegnare architetture d’artista / When the building is a work of Art. Graphic analysis of artists’ architectures
2016-01-01 Magagnini, Marta
QUANDO L’OSTEOSINTESI DIVENTA UNA SFIDA FRATTURE COMPLESSE DIAGNOSI E TRATTAMENTO
2017-01-01 PALUMBO PICCIONELLO, A; Isola, M
Quanta of Light, Matter, and Information: A Festschrift in honour of Paolo Tombesi
2009-01-01 DI GIUSEPPE, Giovanni; Mancini, Stefano; Marzoli, Irene; Vitali, David
Quantification of 17 Endogenous and Exogenous Steroidal Hormones in Equine and Bovine Blood for Doping Control with UHPLC-MS/MS
2021-01-01 Caprioli, Giovanni; Genangeli, Michele; Mustafa, Ahmed M.; Petrelli, Riccardo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sartori, Stefano; Laus, Fulvio; Vittori, Sauro; Cortese, Manuela
Quantification of 2- and 3-isopropylmalic acids in forty Italian wines by UHPLC-MS/MS triple quadrupole and evaluation of their antimicrobial, antioxidant activities and biocompatibility
2020-01-01 Ricciutelli, Massimo; Bartolucci, Gianluca; Campana, Raffaella; Salucci, Sara; Benedetti, Serena; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Lucarini, Simone
Quantification of ascorbic acid in the neglected vegetable Smyrnium olusatrum L. (Apiaceae) by using liquid chromatography-mass spectrometry.
2013-01-01 Mustafa, Ahmed M.; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Minnetti, Caterina; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Quantification of caffeine, trigonelline and nicotinic acid in espresso coffee: the influence of espresso machines and coffee cultivars
2014-01-01 Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Maggi, Filippo; Minnetti, Caterina; Odello, Luigi; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Quantification of isoflavones in coffee by using solid phase extraction (SPE) and highperformance liquid chromatography–tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS)
2016-01-01 Caprioli, Giovanni; Navarini, Luciano; Cortese, Manuela; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Quantification of lignans in 30 ground coffee samples and evaluation of theirs extraction yield in espresso coffee by HPLC-MS/MS triple quadrupole
2020-01-01 Angeloni, Simone; Navarini, Luciano; Khamitova, Gulzhan; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni
Quantification of phenolic compounds in different types of crafts beers, worts, starting and spent ingredients by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
2020-01-01 Cortese, Manuela; Gigliobianco, MARIA ROSA; VARGAS PEREGRINA, Dolores; Sagratini, Gianni; Censi, Roberta; DI MARTINO, Piera
Quantification of riboflavin and niacin in anchovies (Engraulis enrasicolus) by HPLC-MS/MS triple quadrupole.
2018-01-01 Torregiani, Elisabetta; Elena Telloni, Maria; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni
Quantification of Riboflavin, Nicotinamide and Nicotinic Acid in Anchovies (Engraulis Enrasicolus) by HPLC-MS/MS Triple Quadrupole
2017-01-01 Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni; Torregiani, Elisabetta
Quantification of Sixteen Polyphenols in Pulses by High-Performance Liquid Chromatography – Dynamic MRM Triple Quadrupole Tandem Mass Spectrometry (HPLC-MS/MS).
2017-01-01 Giusti, Federica; Caprioli, Giovanni; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Quantification of Soyasaponins I and βg in Italian Lentil Seeds by Solid Phase Extraction (SPE) and High Performance Liquid Chromatography-Mass Spectrometry (HPLC-MS)
2009-01-01 Sagratini, Gianni; Zuo, Y.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Maggi, Filippo; Molin, L.; Ricciutelli, Massimo; Traldi, P.; Vittori, Sauro
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. | 1-gen-2008 | Roncarati, Alessandra; Melotti, Paolo; Brina, N; Pignata, S; Dees, A; Felici, Alberto | Poster atto convegno su volume | |
Quality traits of wild and farmed turbot commercialized by an Italian supermarket company. | 1-gen-2008 | Roncarati, Alessandra; Melotti, Paolo; Brina, N.; Pignata, S.; Dees, A.; Felici, Alberto; Mordenti, O. | Articolo | |
Quand les attitudes deviennent rèsistances | 1-gen-2019 | Galofaro, Luca; Damani, Abdelkader | Capitolo di libro o voce di enciclopedia | |
Quando gli esami di architettura si facevano a peso.. | 1-gen-2018 | Cipolletti, S | Capitolo di libro o voce di enciclopedia | |
Quando il leader interagisce in maniera equa. Gli effetti dell'equità interazionale e il ruolo moderatore del bisogno di chiusura cognitiva | 1-gen-2014 | Pierro, Antonio; Amato, Clara; Pica, Gennaro | Articolo | |
Quando il prodotto è eco | 1-gen-2007 | Pietroni, Lucia; Frankl, P. | Articolo | |
Quando l’edificio è un’opera d’arte. Ri-disegnare architetture d’artista / When the building is a work of Art. Graphic analysis of artists’ architectures | 1-gen-2016 | Magagnini, Marta | Capitolo di libro o voce di enciclopedia | |
QUANDO L’OSTEOSINTESI DIVENTA UNA SFIDA FRATTURE COMPLESSE DIAGNOSI E TRATTAMENTO | 1-gen-2017 | PALUMBO PICCIONELLO, A; Isola, M | ORGANIZZAZIONE DI EVENTI | |
Quanta of Light, Matter, and Information: A Festschrift in honour of Paolo Tombesi | 1-gen-2009 | DI GIUSEPPE, Giovanni; Mancini, Stefano; Marzoli, Irene; Vitali, David | EDITOR DI SPECIAL ISSUE | |
Quantification of 17 Endogenous and Exogenous Steroidal Hormones in Equine and Bovine Blood for Doping Control with UHPLC-MS/MS | 1-gen-2021 | Caprioli, Giovanni; Genangeli, Michele; Mustafa, Ahmed M.; Petrelli, Riccardo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sartori, Stefano; Laus, Fulvio; Vittori, Sauro; Cortese, Manuela | Articolo | |
Quantification of 2- and 3-isopropylmalic acids in forty Italian wines by UHPLC-MS/MS triple quadrupole and evaluation of their antimicrobial, antioxidant activities and biocompatibility | 1-gen-2020 | Ricciutelli, Massimo; Bartolucci, Gianluca; Campana, Raffaella; Salucci, Sara; Benedetti, Serena; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Lucarini, Simone | Articolo | |
Quantification of ascorbic acid in the neglected vegetable Smyrnium olusatrum L. (Apiaceae) by using liquid chromatography-mass spectrometry. | 1-gen-2013 | Mustafa, Ahmed M.; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Minnetti, Caterina; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Quantification of caffeine, trigonelline and nicotinic acid in espresso coffee: the influence of espresso machines and coffee cultivars | 1-gen-2014 | Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Maggi, Filippo; Minnetti, Caterina; Odello, Luigi; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Articolo | |
Quantification of isoflavones in coffee by using solid phase extraction (SPE) and highperformance liquid chromatography–tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS) | 1-gen-2016 | Caprioli, Giovanni; Navarini, Luciano; Cortese, Manuela; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Articolo | |
Quantification of lignans in 30 ground coffee samples and evaluation of theirs extraction yield in espresso coffee by HPLC-MS/MS triple quadrupole | 1-gen-2020 | Angeloni, Simone; Navarini, Luciano; Khamitova, Gulzhan; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni | Articolo | |
Quantification of phenolic compounds in different types of crafts beers, worts, starting and spent ingredients by liquid chromatography-tandem mass spectrometry | 1-gen-2020 | Cortese, Manuela; Gigliobianco, MARIA ROSA; VARGAS PEREGRINA, Dolores; Sagratini, Gianni; Censi, Roberta; DI MARTINO, Piera | Articolo | |
Quantification of riboflavin and niacin in anchovies (Engraulis enrasicolus) by HPLC-MS/MS triple quadrupole. | 1-gen-2018 | Torregiani, Elisabetta; Elena Telloni, Maria; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni | Poster atto convegno su volume | |
Quantification of Riboflavin, Nicotinamide and Nicotinic Acid in Anchovies (Engraulis Enrasicolus) by HPLC-MS/MS Triple Quadrupole | 1-gen-2017 | Caprioli, Giovanni; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni; Torregiani, Elisabetta | Contributo in atto di convegno su volume | |
Quantification of Sixteen Polyphenols in Pulses by High-Performance Liquid Chromatography – Dynamic MRM Triple Quadrupole Tandem Mass Spectrometry (HPLC-MS/MS). | 1-gen-2017 | Giusti, Federica; Caprioli, Giovanni; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Ricciutelli, Massimo; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Quantification of Soyasaponins I and βg in Italian Lentil Seeds by Solid Phase Extraction (SPE) and High Performance Liquid Chromatography-Mass Spectrometry (HPLC-MS) | 1-gen-2009 | Sagratini, Gianni; Zuo, Y.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Maggi, Filippo; Molin, L.; Ricciutelli, Massimo; Traldi, P.; Vittori, Sauro | Articolo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile