RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Sensory and microbiological assessment of foods stored in packaging from different European countries
2018-01-01 Huang, Xiaohui; Sagratini, Gianni; Silvi, Stefania
Simultaneous analysis of eight underivatized biogenic amines in fish by solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry
2011-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Sirocchi, V.; Fernández-Franzón, M.; Ricciutelli, M.; Font, G.; Mañes, J.; Vittori, S.
Simultaneous determination of eighteen secoiridoids, flavonoids, alkaloids, phenolic acids and other bioactive compunds in the italian bitter beverages by RP-HPLC-DAD.
2013-01-01 Mustafa, Ahmed M.; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Vila Donat, Pilar; Vittori, Sauro
Simultaneous quantification of 30 different bioactive compounds including polyphenols in spent coffee ground and coffee silverskin by HPLC-MS/MS triple quadrupole
2019-01-01 Caprioli, Giovanni; Angeloni, Simone; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
SIMULTANEOUS QUANTIFICATION OF SIXTEEN POLYPHENOLS IN 31 LEGUMES BY USING HPLC-MS/MS DYNAMIC-MRM TRIPLE QUADRUPOLE
2018-01-01 Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Sagratini, Gianni
Soiasaponine “ipocolesterolemizzanti” nei legumi: studio e determinazione mediante analisi SPE-HPLC-MS e MALDI-TOF.
2011-01-01 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Traldi, Piero; Vittori, Sauro
Soyasaponins I and bg in raw and cooked legumes: determination by SPE-HPLC-MS and its bioaccesibility by an in vitro digestion model
2012-01-01 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Giardinà, Dario; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro
Spent coffee ground and coffee silverskin: possible use as nutraceuticals and ingredients for fertilizer products.
2023-01-01 Caprioli, Giovanni; Angeloni, Simone; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Spent coffee ground and silverskin: two coffee by-products as promising source of nutraceuticals
2021-01-01 Caprioli, Giovanni; Angeloni, Simone; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Navarini, Luciano; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Studio di un nuovo sistema di “active packaging” per la carne mediante l’analisi delle ammine biogene via SPE-HPLC-DAD e SPE-HPLC-MS.
2010-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Zuo, Y.; Vittori, S
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Sensory and microbiological assessment of foods stored in packaging from different European countries | 1-gen-2018 | Huang, Xiaohui; Sagratini, Gianni; Silvi, Stefania | Poster atto convegno su volume | |
Simultaneous analysis of eight underivatized biogenic amines in fish by solid phase extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry | 1-gen-2011 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Sirocchi, V.; Fernández-Franzón, M.; Ricciutelli, M.; Font, G.; Mañes, J.; Vittori, S. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Simultaneous determination of eighteen secoiridoids, flavonoids, alkaloids, phenolic acids and other bioactive compunds in the italian bitter beverages by RP-HPLC-DAD. | 1-gen-2013 | Mustafa, Ahmed M.; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Vila Donat, Pilar; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Simultaneous quantification of 30 different bioactive compounds including polyphenols in spent coffee ground and coffee silverskin by HPLC-MS/MS triple quadrupole | 1-gen-2019 | Caprioli, Giovanni; Angeloni, Simone; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Abstract atto convegno su volume | |
SIMULTANEOUS QUANTIFICATION OF SIXTEEN POLYPHENOLS IN 31 LEGUMES BY USING HPLC-MS/MS DYNAMIC-MRM TRIPLE QUADRUPOLE | 1-gen-2018 | Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Sagratini, Gianni | Abstract atto convegno su volume | |
Soiasaponine “ipocolesterolemizzanti” nei legumi: studio e determinazione mediante analisi SPE-HPLC-MS e MALDI-TOF. | 1-gen-2011 | Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Traldi, Piero; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Soyasaponins I and bg in raw and cooked legumes: determination by SPE-HPLC-MS and its bioaccesibility by an in vitro digestion model | 1-gen-2012 | Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Giardinà, Dario; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Spent coffee ground and coffee silverskin: possible use as nutraceuticals and ingredients for fertilizer products. | 1-gen-2023 | Caprioli, Giovanni; Angeloni, Simone; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Abstract atto convegno su volume | |
Spent coffee ground and silverskin: two coffee by-products as promising source of nutraceuticals | 1-gen-2021 | Caprioli, Giovanni; Angeloni, Simone; KAMGANG NZEKOUE, ASTRIDE FRANKS; Navarini, Luciano; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Abstract atto convegno su volume | |
Studio di un nuovo sistema di “active packaging” per la carne mediante l’analisi delle ammine biogene via SPE-HPLC-DAD e SPE-HPLC-MS. | 1-gen-2010 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Zuo, Y.; Vittori, S | Contributo in atto di convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME 143
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Po... 70
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Co... 52
- 05 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::Ab... 21
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 29
- 2010 - 2019 107
- 2008 - 2009 7
Editore
- Università di Camerino 22
- Società Chimica Italiana 11
- Università di Camerino, Piattafor... 9
- Società Chimica Italiana, Divisio... 6
- Divisione di Spettrometria di mas... 5
- Divisione di spettrometria di massa 3
- Sociedade Portuguesa de Química 3
- Società Chimica Italiana, Divisio... 3
- Società Chimica Italiana-Division... 3
- UNICAM 3
Serie
- Fritzschiana 1
Lingua
- eng 127
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 128
- open 11
- reserved 4