RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A NEW ANALYTICAL METHOD FOR THE QUANTIFICATION OF THREE LIGNANS IN ESPRESSO COFFEE BY USING HPLC-MS/MS TRIPLE QUADRUPOLE
2018-01-01 Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
A new extraction method to quantify lignans and isoflavones in green coffee using HPLC-MS/MS triple quadrupole.
2018-01-01 Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
A new extraction method to quantify polyphenols in green coffee using HPLC-MS/MS triple quadrupole
2018-01-01 Galdenzi, Serena; Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
A new HPLC-MS/MS analytical method for isoflavone and lignan quantification in 25 green coffee samples
2019-01-01 Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Acrylamide Content And Antioxidant Activity Among 8 Different Filter Coffee Extraction Methods.
2023-01-01 Santanatoglia, Agnese; Angeloni, Simone; Bartolucci, Davide; Caprioli, Giovanni; Fioretti, Lauro; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium olusatrum L., Apiacea).
2014-01-01 Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Bioaccessibilità delle soiasaponne I e βg ed attività ipocolesterolemizzante : modello di digestione in vitro
2012-01-01 Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vila-Donat, Pilar; Vittori, Sauro
Bioaccumulation study of food contaminant isopropylthioxanthone (ITX) in fish using solid phase extraction (SPE) and HPLC/MS/MS and GC-MS.
2008-01-01 Zuo, Y.; Vittori, S.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Caprioli, G.; Cuccioloni, M.; Angeletti, M.; Polzonetti-Magni, F. Palermo and A.
Biogenic amines as freshness index of meat and fish in an innovative packaging system.
2012-01-01 Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, Magda; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
Characterisation of the methanolic extracts from the ancient apple variety ‘‘Mela Rosa dei Monti Sibillini
2019-01-01 Nkuimi Wandjou, Joice G.; Lancioni, Laura; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Bramucci, Massimo; Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
A NEW ANALYTICAL METHOD FOR THE QUANTIFICATION OF THREE LIGNANS IN ESPRESSO COFFEE BY USING HPLC-MS/MS TRIPLE QUADRUPOLE | 1-gen-2018 | Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
A new extraction method to quantify lignans and isoflavones in green coffee using HPLC-MS/MS triple quadrupole. | 1-gen-2018 | Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
A new extraction method to quantify polyphenols in green coffee using HPLC-MS/MS triple quadrupole | 1-gen-2018 | Galdenzi, Serena; Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
A new HPLC-MS/MS analytical method for isoflavone and lignan quantification in 25 green coffee samples | 1-gen-2019 | Angeloni, Simone; Caprioli, Giovanni; Khamitova, Gulzhan; Navarini, Luciano; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Acrylamide Content And Antioxidant Activity Among 8 Different Filter Coffee Extraction Methods. | 1-gen-2023 | Santanatoglia, Agnese; Angeloni, Simone; Bartolucci, Davide; Caprioli, Giovanni; Fioretti, Lauro; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium olusatrum L., Apiacea). | 1-gen-2014 | Caprioli, Giovanni; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Marangoni, Mirko; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Bioaccessibilità delle soiasaponne I e βg ed attività ipocolesterolemizzante : modello di digestione in vitro | 1-gen-2012 | Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Font, Guillermina; Mañes, Jordi; Meca, Giuseppe; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vila-Donat, Pilar; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Bioaccumulation study of food contaminant isopropylthioxanthone (ITX) in fish using solid phase extraction (SPE) and HPLC/MS/MS and GC-MS. | 1-gen-2008 | Zuo, Y.; Vittori, S.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Caprioli, G.; Cuccioloni, M.; Angeletti, M.; Polzonetti-Magni, F. Palermo and A. | Poster atto convegno su volume | |
Biogenic amines as freshness index of meat and fish in an innovative packaging system. | 1-gen-2012 | Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, Magda; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Characterisation of the methanolic extracts from the ancient apple variety ‘‘Mela Rosa dei Monti Sibillini | 1-gen-2019 | Nkuimi Wandjou, Joice G.; Lancioni, Laura; Papa, Fabrizio; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Bramucci, Massimo; Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo | Poster atto convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 5 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME 66
- 5 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::5.3... 66
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 4
- 2010 - 2019 56
- 2008 - 2009 6
Editore
- Società Chimica Italiana, Divisio... 7
- Università di Camerino 6
- Società Chimica Italiana 5
- Università di Camerino, Piattafor... 5
- Divisione di Spettrometria di mas... 4
- Cocotea 2019 2
- GICASCI 2
- International Mass Spectrometry F... 2
- NuGO Association 2
- Aboca 1
Lingua
- eng 62
- ita 4
Accesso al fulltext
- no fulltext 61
- open 4
- reserved 1