PASSAMONTI, Paolo

PASSAMONTI, Paolo  

Scuola di Scienze e Tecnologie  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 64 (tempo di esecuzione: 0.032 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File
Analytical definition of the quality of extra-virgin olive oil stored in polyethylene terephthalate bottles 1-gen-2006 Cecchi, T.; DE MARCO, C.; Passamonti, Paolo; Pucciarelli, Filippo Articolo
Caratterizzazione elettrochimica della Coproporfirina-I 1-gen-2002 Ferraro, Stefano; Giovannetti, Rita; Passamonti, Paolo; Pucciarelli, Filippo; Cecchi, T. Poster atto convegno su volume
Cleaning up procedure for captopril determination in urine samples by non intrusive method 1-gen-1995 Passamonti, Paolo; Filippo, Pucciarelli Articolo
Determination of 2,6-pyridinedicarboxylic acid in peach juice 1-gen-2000 Cecchi, T; Ferraro, Stefano; Fuscà, F; Pucciarelli, Filippo; Passamonti, Paolo Articolo
Determination of captopril using adsorptive cathodic differential pulse stripping voltammetry with the HMDE 1-gen-1987 Passamonti, Paolo; Vito, Bartocci; Filippo, Pucciarelli Articolo
Determinazione di arsenico e selenio nella carne di Camelide Andino 1-gen-2005 O., Bartomeoli; Ferraro, Stefano; Giovannetti, Rita; Passamonti, Paolo; Bartocci, Vito; Pucciarelli, Filippo Poster atto convegno su volume
Determinazione di metalli in matrici marine mediante tecnica estrattiva 1-gen-2005 O., Bartomeoli; Ferraro, Stefano; Giovannetti, Rita; Passamonti, Paolo; Bartocci, Vito; Pucciarelli, Filippo; DETERMINAZIONE DI ARSENICO E., SELENIO NELLA CARNE DI CAMELIDE ANDINO; Tuma, Firenze Poster atto convegno su volume
Distributore di bevande 1-gen-2012 Passamonti, Paolo 07 BREVETTO
Effect of alkali halides upon photocurrent due to emission of electrons from dropping mercury electrode into water 1-gen-2002 Cecchi, T.; Passamonti, Paolo; Pucciarelli, Filippo Articolo
Electrochemical characterization of pyridine-2,6-dicarboxylic acid 1-gen-1997 Ferraro, Stefano; Passamonti, Paolo; Bartocci, V.; Pucciarelli, Filippo Articolo
Enzyme-assisted extraction enhancing the umami taste amino acids recovery from several cultivated mushrooms 1-gen-2017 Poojary, M. M.; Orlien, V.; Passamonti, P.; Olsen, K. Articolo
Erratum to "Retention mechanism for ion-pair chromatography with chaotropic reagent" 1-gen-2009 Passamonti, Paolo; Teresa, Cecchi Articolo
Estrazione, sintesi e caratterizzazione dei precursori dell"Indaco e dell"Indirubina da Guado (Isatis Tinctoria) 1-gen-2002 Ferraro, Stefano; Giovannetti, Rita; Passamonti, Paolo; Pucciarelli, Filippo; Cecchi, T.; Shikha, H. Poster atto convegno su volume
Evidenze cinetiche nei meccanismi delle reazioni tra Coproporfirina-I e alcuni ioni metallici. determinazione catalitica di tracce di Hg(II), Cd(II) e Pb(II) 1-gen-1998 Giovannetti, Rita; Bartocci, Vito; Passamonti, Paolo; M., Malavolta Poster atto convegno su volume
Extended thermodynamic approach to ion interaction chromatography 1-gen-2001 Cecchi, T.; Pucciarelli, Filippo; Passamonti, Paolo Articolo
Extended thermodynamic approach to ion interaction chromatography for low surface potential: use of the linearized potential expression 1-gen-2001 Cecchi, T.; Pucciarelli, Filippo; Passamonti, Paolo Articolo
Extended thermodynamic approach to ion interaction chromatography. A mono- and bivariate strategy to model the influence of ionic strength 1-gen-2004 Cecchi, T; Pucciarelli, Filippo; Passamonti, Paolo Articolo
Extended thermodynamic approach to ion interaction chromatography: effect of the electrical charge of the solute ion 1-gen-2004 Cecchi, T.; Pucciarelli, Filippo; Passamonti, Paolo Articolo
Extended thermodynamic approach to ion-interaction chromatography for high surface potential: use of potential approximation for simplified retention equations 1-gen-2001 Cecchi, T; Pucciarelli, Filippo; Passamonti, Paolo Articolo
Extended thermodynamic approach to ion-interaction chromatography: influence of organic modifier concentration 1-gen-2004 Cecchi, T.; Pucciarelli, Filippo; Passamonti, Paolo Articolo