Sfoglia per Autore
Studies on the protein fractions of donkey milk
2001-01-01 Fantuz, Francesco; Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Vita, Alberto; Polidori, Franco; Salimei, Elisabetta
Produzioni di qualità ottenibili da sistemi estensivi montani.
2001-01-01 Polidori, Paolo
Effetti del differente periodo di frollatura delle carcasse di agnelloni sulla tenerezza della carne.
2001-01-01 Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Lebboroni, G.; Polidori, F.
Post mortem proteolysis and tenderization of beef muscle through infusion of calcium chloride
2001-01-01 Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M.; Fantuz, Francesco; Polidori, F.
Ozonized authohemotherapy, a new method to treat dairy cow acute interdigital phlegmon. Comparison with ceftiofur and oxytetracycline
2002-01-01 Scrollavezza, Paolo; Ansaloni, A; Polidori, Paolo; Ablondi, M; Pogliacani, B.
Characteristics of donkey milk: lipid and nitrogen fractions
2003-01-01 Salimei, Elisabetta; Fantuz, Francesco; Coppola, R.; Chiofalo, B.; Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Varisco, G.
Use of ionic compounds infusion to improve meat tenderness: a review
2003-01-01 Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco
Characterization of plasmin, plasminogen and plasminogen activator in goat milk
2003-01-01 Fantuz, Francesco; Polidori, Paolo; Lebboroni, G.; Polidori, F.
Effetti del periodo di frollatura delle carcasse di agnelloni sulla tenerezza finale della carne
2003-01-01 Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Lebboroni, G.; Polidori, F.
Meat quality and carcass characteristics of south american camelids.
2004-01-01 Polidori, Paolo; Antonini, M.; Renieri, Carlo; Cristofanelli, S.; Torres, D.
Effects of low voltage electrical stimulation of wether lambs carcasses
2004-01-01 Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Polidori, F.
Composition and Characteristics of ass’s milk.
2004-01-01 Salimei, E.; Fantuz, Francesco; Coppola, R.; Chiofalo, B.; Polidori, Paolo; Varisco, G.
Meat and carcass quality from peruvian llama (Lama glama) and alpaca (Lama pacos)
2004-01-01 Cristofanelli, S.; Antonini, M.; Torres, D.; Polidori, Paolo; Renieri, Carlo
Valutazione di alcuni parametri riproduttivi in bovine di razza Marchigiana
2005-01-01 Polidori, Paolo; Lebboroni, G.; Caproli, C.; Fabbrizi, G.
Avoparcin supplementation of Italian Friesian dairy cows: effects on milk quality.
2005-01-01 Polidori, Paolo
Purification and identification of alpha(s-1) and beta-caseins from asses milk
2005-01-01 Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Salimei, E.; Mariani, P. L.; Allegri, S.; Cammertoni, N.; Quadrini, B.; Vita, Alberto
Carcass characteristics of peruvian llama (Lama glama) and alpaca (Lama pacos) reared in the Andean highlands.
2005-01-01 Cristofanelli, S.; Antonini, M.; Torres, D.; Polidori, Paolo; Renieri, Carlo
Donkey’s milk caseins characterization
2005-01-01 Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Mariani, P. L.; Cammertoni, N; Vita, Alberto; Polidori, F.
Effetto dell’età di svezzamento dei vitelli di razza Marchigiana sul periodo di interparto delle fattrici
2006-01-01 Polidori, Paolo; Leoni, K.
Ass milk: nutritional and functional characteristics
2006-01-01 Salimei, E.; Fantuz, Francesco; Polidori, Paolo; Coppola, R.; Chiofalo, B.; Varisco, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Studies on the protein fractions of donkey milk | 1-gen-2001 | Fantuz, Francesco; Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Vita, Alberto; Polidori, Franco; Salimei, Elisabetta | Abstract atto convegno su volume | |
Produzioni di qualità ottenibili da sistemi estensivi montani. | 1-gen-2001 | Polidori, Paolo | Capitolo di libro o voce di enciclopedia | |
Effetti del differente periodo di frollatura delle carcasse di agnelloni sulla tenerezza della carne. | 1-gen-2001 | Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Lebboroni, G.; Polidori, F. | Capitolo di libro o voce di enciclopedia | |
Post mortem proteolysis and tenderization of beef muscle through infusion of calcium chloride | 1-gen-2001 | Polidori, Paolo; TRABALZA MARINUCCI, M.; Fantuz, Francesco; Polidori, F. | Articolo | |
Ozonized authohemotherapy, a new method to treat dairy cow acute interdigital phlegmon. Comparison with ceftiofur and oxytetracycline | 1-gen-2002 | Scrollavezza, Paolo; Ansaloni, A; Polidori, Paolo; Ablondi, M; Pogliacani, B. | Articolo | |
Characteristics of donkey milk: lipid and nitrogen fractions | 1-gen-2003 | Salimei, Elisabetta; Fantuz, Francesco; Coppola, R.; Chiofalo, B.; Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Varisco, G. | Abstract atto convegno su volume | |
Use of ionic compounds infusion to improve meat tenderness: a review | 1-gen-2003 | Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco | Articolo | |
Characterization of plasmin, plasminogen and plasminogen activator in goat milk | 1-gen-2003 | Fantuz, Francesco; Polidori, Paolo; Lebboroni, G.; Polidori, F. | Articolo | |
Effetti del periodo di frollatura delle carcasse di agnelloni sulla tenerezza finale della carne | 1-gen-2003 | Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Lebboroni, G.; Polidori, F. | Articolo | |
Meat quality and carcass characteristics of south american camelids. | 1-gen-2004 | Polidori, Paolo; Antonini, M.; Renieri, Carlo; Cristofanelli, S.; Torres, D. | Poster atto convegno su volume | |
Effects of low voltage electrical stimulation of wether lambs carcasses | 1-gen-2004 | Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Polidori, F. | Articolo | |
Composition and Characteristics of ass’s milk. | 1-gen-2004 | Salimei, E.; Fantuz, Francesco; Coppola, R.; Chiofalo, B.; Polidori, Paolo; Varisco, G. | Articolo | |
Meat and carcass quality from peruvian llama (Lama glama) and alpaca (Lama pacos) | 1-gen-2004 | Cristofanelli, S.; Antonini, M.; Torres, D.; Polidori, Paolo; Renieri, Carlo | Articolo | |
Valutazione di alcuni parametri riproduttivi in bovine di razza Marchigiana | 1-gen-2005 | Polidori, Paolo; Lebboroni, G.; Caproli, C.; Fabbrizi, G. | Contributo in atto di convegno su volume | |
Avoparcin supplementation of Italian Friesian dairy cows: effects on milk quality. | 1-gen-2005 | Polidori, Paolo | Articolo | |
Purification and identification of alpha(s-1) and beta-caseins from asses milk | 1-gen-2005 | Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Salimei, E.; Mariani, P. L.; Allegri, S.; Cammertoni, N.; Quadrini, B.; Vita, Alberto | Articolo | |
Carcass characteristics of peruvian llama (Lama glama) and alpaca (Lama pacos) reared in the Andean highlands. | 1-gen-2005 | Cristofanelli, S.; Antonini, M.; Torres, D.; Polidori, Paolo; Renieri, Carlo | Articolo | |
Donkey’s milk caseins characterization | 1-gen-2005 | Vincenzetti, Silvia; Polidori, Paolo; Fantuz, Francesco; Mariani, P. L.; Cammertoni, N; Vita, Alberto; Polidori, F. | Articolo | |
Effetto dell’età di svezzamento dei vitelli di razza Marchigiana sul periodo di interparto delle fattrici | 1-gen-2006 | Polidori, Paolo; Leoni, K. | Articolo | |
Ass milk: nutritional and functional characteristics | 1-gen-2006 | Salimei, E.; Fantuz, Francesco; Polidori, Paolo; Coppola, R.; Chiofalo, B.; Varisco, G. | Capitolo di libro o voce di enciclopedia |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile