RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
SEM and EDS: A Chemical Approach for Esthetical Properties Improvement in Industrial Composites
2012-01-01 DI NICOLA, Matteo; Bugiolacchio, A.; Cipolletti, Roberto; Diomedi, Simone; Mari, Margherita; Marsili, Laura; Pianesi, M. S.; Properzi, R.; Sorana, Federico; Marcantoni, Enrico
Sensitization of monolayer transparent TiO2 thin films with metal-porphyrin dyes for DSSC applications. Equilibrium and kinetic aspects.
2013-01-01 Zannotti, Marco; Chiara Anna, D'Amato; Giovannetti, Rita
Sensory and microbiological assessment of foods stored in packaging from different European countries
2018-01-01 Huang, Xiaohui; Sagratini, Gianni; Silvi, Stefania
Sequence stratigraphy of the Angostura Formation (Ecuador) and Caleta Herradura Formation (Northern Chile): evidence for Miocene orbitally-driven eustatic sea-level changes
2012-01-01 DI CELMA, Claudio Nicola; Cantalamessa, Gino; W., Landini; L., Ragaini; G., Valleri
Short-chain fatty acids as biomarkers monitoring diet and environment effect on gut microbiota
2020-01-01 Lenti, Lucia; Scortichini, Serena; Salvesi, Chiara; Chen, Hongliang; Miceli, Cristina; Silvi, Stefania; Fiorini, Dennis
Siamo quello che mangiamo: guidiamo i bambini alla scoperta di una corretta alimentazione
2015-01-01 Belli, Luca; Vici, Giorgia.; Oro, Wendy; Biondi, Massimiliano; Polzonetti, Valeria
Sicurezza alimentare: conoscenze e atteggiamenti del personale di cucina a bordo delle navi
2015-01-01 Grappasonni, I; Petrelli, Fabio; Scuri, S; Cocchioni, M; Marconi, D; Amenta, F.
Simultaneous determination of eighteen secoiridoids, flavonoids, alkaloids, phenolic acids and other bioactive compunds in the italian bitter beverages by RP-HPLC-DAD.
2013-01-01 Mustafa, Ahmed M.; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Vila Donat, Pilar; Vittori, Sauro
Simultaneous determination of Taurine, Glucuronolactone and Glucuronic acid in energy drinks by UHPLC-MS/MS
2013-01-01 Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Lombardozzi, Antonietta; Mustafa, Ahmed; Strano, Morela; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni
Slab cracking influence in the fatigue assessment of continuous composite decks
2013-01-01 Dezi, L.; Formica, M.; Gara, F.; Leoni, Graziano
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
SEM and EDS: A Chemical Approach for Esthetical Properties Improvement in Industrial Composites | 1-gen-2012 | DI NICOLA, Matteo; Bugiolacchio, A.; Cipolletti, Roberto; Diomedi, Simone; Mari, Margherita; Marsili, Laura; Pianesi, M. S.; Properzi, R.; Sorana, Federico; Marcantoni, Enrico | Poster atto convegno su volume | |
Sensitization of monolayer transparent TiO2 thin films with metal-porphyrin dyes for DSSC applications. Equilibrium and kinetic aspects. | 1-gen-2013 | Zannotti, Marco; Chiara Anna, D'Amato; Giovannetti, Rita | Poster atto convegno su volume | |
Sensory and microbiological assessment of foods stored in packaging from different European countries | 1-gen-2018 | Huang, Xiaohui; Sagratini, Gianni; Silvi, Stefania | Poster atto convegno su volume | |
Sequence stratigraphy of the Angostura Formation (Ecuador) and Caleta Herradura Formation (Northern Chile): evidence for Miocene orbitally-driven eustatic sea-level changes | 1-gen-2012 | DI CELMA, Claudio Nicola; Cantalamessa, Gino; W., Landini; L., Ragaini; G., Valleri | Poster atto convegno su volume | |
Short-chain fatty acids as biomarkers monitoring diet and environment effect on gut microbiota | 1-gen-2020 | Lenti, Lucia; Scortichini, Serena; Salvesi, Chiara; Chen, Hongliang; Miceli, Cristina; Silvi, Stefania; Fiorini, Dennis | Poster atto convegno su volume | |
Siamo quello che mangiamo: guidiamo i bambini alla scoperta di una corretta alimentazione | 1-gen-2015 | Belli, Luca; Vici, Giorgia.; Oro, Wendy; Biondi, Massimiliano; Polzonetti, Valeria | Poster atto convegno su volume | |
Sicurezza alimentare: conoscenze e atteggiamenti del personale di cucina a bordo delle navi | 1-gen-2015 | Grappasonni, I; Petrelli, Fabio; Scuri, S; Cocchioni, M; Marconi, D; Amenta, F. | Poster atto convegno su volume | |
Simultaneous determination of eighteen secoiridoids, flavonoids, alkaloids, phenolic acids and other bioactive compunds in the italian bitter beverages by RP-HPLC-DAD. | 1-gen-2013 | Mustafa, Ahmed M.; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Vila Donat, Pilar; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Simultaneous determination of Taurine, Glucuronolactone and Glucuronic acid in energy drinks by UHPLC-MS/MS | 1-gen-2013 | Ricciutelli, Massimo; Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Lombardozzi, Antonietta; Mustafa, Ahmed; Strano, Morela; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni | Poster atto convegno su volume | |
Slab cracking influence in the fatigue assessment of continuous composite decks | 1-gen-2013 | Dezi, L.; Formica, M.; Gara, F.; Leoni, Graziano | Poster atto convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 5 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME 647
- 5 ATTO DI CONVEGNO SU VOLUME::5.3... 647
Data di pubblicazione
- 2020 10
- 2019 64
- 2018 65
- 2017 80
- 2016 84
- 2015 79
- 2014 74
- 2013 68
- 2012 49
- 2011 38
Editore
- UNICAM 26
- Università di Camerino 25
- University of Camerino 18
- - 16
- Unicam 14
- Società Chimica Italiana 13
- SIF 12
- Society for Neuroscience 12
- SISVET 10
- Organizing Committee 9
Serie
- LECTURE NOTES IN COMPUTER SCIENCE 1
- MRS PROCEEDINGS 1
- PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL ... 1
Lingua
- eng 587
- ita 54
- enm 1
- hun 1
- spa 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 536
- open 73
- reserved 33
- partially open 5