The polyphenols derived from red wine, as the catechin, possess highly antihypertensive properties so the possibility of their use in vitro is studied since they prevent oxidative stress-induced endothelial dysfunction

Effect of the catechin in the mechanism of production/degradation of ROS and RNS in hypothernia on HUVEC

MIANO, Antonino;
2010-01-01

Abstract

The polyphenols derived from red wine, as the catechin, possess highly antihypertensive properties so the possibility of their use in vitro is studied since they prevent oxidative stress-induced endothelial dysfunction
2010
0000-0000
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11581/264787
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact