VITTADINI, Elena Giovanna Piera

VITTADINI, Elena Giovanna Piera  

Scuola di Bioscienze e Medicina Veterinaria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 190 (tempo di esecuzione: 0.043 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File
18th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop 1-gen-2019 Vittadini, Elena Giovanna Piera; Boukid, Fatma; Weegels, Peter L. ORGANIZZAZIONE DI EVENTI
1H and 2H NMR mobility in Xanthan and Locust Bean gum gels 1-gen-1997 Vittadini, E.; Chinachoti, P. Contributo in atto di convegno su volume
1H and 2H NMR mobility of water in cellulose 1-gen-1998 Vittadini, E.; Chinachoti, P. Contributo in atto di convegno su volume
1H and2H NMR mobility in cellulose 1-gen-2001 Vittadini, E.; Dickinson, L. C.; Chinachoti, P. Articolo
1H NMR mobility in wheat and-soy added fresh pasta 1-gen-2008 Carini, E.; Curti, E.; Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
1H T1 and T2 relaxation times in ready to eat shelf-stable pasta meals during storage 1-gen-2012 Carini, E; Curti, E; Vittadini, E Poster atto convegno su volume
1H T2 molecular mobility in the white bread making process 1-gen-2011 Curti, Elena; Carini, Eleonora; Vittadini, Elena Giovanna Piera Abstract atto convegno su volume
1H T2 relaxometry in bread making 1-gen-2012 Curti, E; Carini, E; Vittadini, E Poster atto convegno su volume
1H, 2H and 17O NMR water mobility in heterogeneous food model systems as related to microbial response 1-gen-2003 Vittadini, E.; Chinachoti, P. Contributo in atto di convegno su volume
A compendium of wheat germ: Separation, stabilization and food applications 1-gen-2018 Boukid, Fatma; Folloni, Silvia; Ranieri, Roberto; Vittadini, Elena Articolo
A fibre syrup for the sugar reduction in fruit filling for bakery application 1-gen-2022 Carcelli, Alessandro; Albertini, Anna; Vittadini, Elena; Carini, Eleonora Articolo
A multi-scale approach for pasta quality features assessment 1-gen-2019 Diantom, Agoura; Curti, Elena; Carini, Eleonora; Boukid, Fatma; Mattarozzi, Monica; Vodovotz, Yael; Careri, Maria; Vittadini, Elena Articolo
A multilevel investigation supported by multivariate analysis for tomato product formulation 1-gen-2021 Boukid, Fatma; Curti, Elena; Diantom, Agoura; Carini, Eleonora; Vittadini, Elena Articolo
A multi‐scale characterisation of the durum wheat pasta cooking process 1-gen-2019 Littardi, P.; Diantom, A.; Carini, E.; Curti, E.; Boukid, F.; Vodovotz, Y.; Vittadini, E. Articolo
AIR-STEAM BAKING OF SPONGE CAKES: EFFECT ON SELECTED PHYSICAL CHARACTERISTICS 1-gen-2008 Barbanti, D; Chiavaro, E.; Vittadini, E; Vivalda, S; Betta, G Contributo in atto di convegno su volume
An integrated multi-level approach to the study of physical characteristics of foods 1-gen-2005 Barbanti, D.; Chiavaro, E.; Vittadini, E. Contributo in atto di convegno su volume
An overview of the Italian market for 2015: cooking quality and nutritional value of gluten-free pasta 1-gen-2019 Morreale, Federico; Boukid, Fatma; Carini, Eleonora; Federici, Enrico; Vittadini, Elena; Pellegrini, Nicoletta Articolo
Baking of fresh and frozen potato by multistage cooking cycles: effect on selected properties and yield 1-gen-2005 Chiavaro, E.; Barbanti, D.; Rinaldi, M.; Vittadini, E.; Massini, R. Contributo in atto di convegno su volume
Benefits of dietary fibre to human health: study from a multi-country platform 1-gen-2017 Guiné, Raquel; Duarte, João; Ferreira, Manuela; Correia, Paula; Leal, Marcela; Rumbak, Ivana; Baric, Irena; Komes, Drazenka; Satalic, Zvonimir; Saric, Marijana Matek; Tarcea, Monica; Fazakas, Zita; Jovanoska, Dijana; Vanevski, Dragoljub; Vittadini, Elena; Pellegrini, Nicoletta; Szucs, Viktória; Harangozó, Júlia; EL-Kenawy, Ayman; EL-Shenawy, Omnia; Yalçin, Erkan; Kösemeci, Cem; Klava, Dace; Straumite, Evita Articolo
BIOREGENERATIVE LIFE SUPPORT SYSTEMS TEST COMPLEX (BIO-PLEX) FOOD PROCESSING SYSTEM; A DUAL TASK APPROACH 1-gen-2001 Perchonok, M; Vittadini, E.; SWANGO B., E; TOERNE M., E; Peterson, L Contributo in atto di convegno su volume