SIROCCHI, VERONICA

SIROCCHI, VERONICA  

Scuola di Scienze del Farmaco e dei Prodotti della Salute  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File
Biogenic amines as freshness index of meat wrapped in a new active packaging system formulated with essential oils of Rosmarinus officinalis 1-gen-2013 Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Cecchini, Cinzia; Coman, MARIA MAGDALENA; Cresci, Alberto; Maggi, Filippo; Papa, Fabrizio; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Articolo
Determination of Soyasaponins I and βg in Raw and Cooked Legumes by Solid Phase Extraction (SPE) Coupled to Liquid Chromatography (LC)−Mass Spectrometry (MS) and Assessment of Their Bioaccessibility by an in Vitro Digestion Model 1-gen-2013 Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Maggi, Filippo; Guillermina, Font; Dario, Giardinà; Jordi, Mañes; Giuseppe, Meca; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Torregiani, Elisabetta; Vittori, Sauro Articolo
Development a new active packaging system for fresh food through the studies of chemical and biological markers 28-mar-2014 Sirocchi, Veronica Doctoral Thesis
Effect of Rosmarinus officinalis L. essential oil combined with different packaging conditions to extend the shelf life of refrigerated beef meat 1-gen-2017 Sirocchi, Veronica; Devlieghere, Frank; Peelman, Nanou; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Vittori, Sauro; Ragaert, Peter Articolo
Food active packaging: l’olio essenziale di Rosmarinus officinalis L. come additivo funzionale per l’estensione della shelf life degli alimenti 1-gen-2018 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Silvi, S.; Coman, M.; Sirocchi, V.; Vittori, S. Contributo in atto di convegno su volume
Optimization of espresso machine parameters through the analysis of coffee odorants by HS-SPME–GC/MS 1-gen-2012 Caprioli, Giovanni; Cortese, Manuela; Cristalli, Gloria; Maggi, Filippo; Luigi, Odello; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Sirocchi, Veronica; Tomassoni, Giacomo; Vittori, Sauro Articolo
Simultaneous Determination of Squalene, α-Tocopherol and β-Carotene in Table Olives by Solid Phase Extraction and High-Performance Liquid Chromatography with Diode Array Detection 1-gen-2013 Sagratini, Gianni; Marco, Allegrini; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Dario, Giardinà; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sirocchi, Veronica; Vittori, Sauro Articolo
Simultaneous determination of ten underivatized biogenic amines in meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS) 1-gen-2014 Sirocchi, Veronica; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro; Sagratini, Gianni Articolo