RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A comprehensive comparative study among the newly developed Pure Brew method and classical ones for filter coffee production
2023-01-01 Santanatoglia, Agnese; Caprioli, Giovanni; Cespi, Marco; Ciarlantini, Dario; Cognigni, Luca; Fioretti, Lauro; Maggi, Filippo; Mustafa, Ahmed M.; Franks, Nzekoue; Vittori, Sauro
A Comprehensive Phytochemical Analysis of Terpenes, Polyphenols and Cannabinoids, and Micromorphological Characterization of 9 Commercial Varieties of Cannabis sativa L.
2022-01-01 Mazzara, Eugenia; Torresi, Jacopo; Fico, Gelsomina; Papini, Alessio; Kulbaka, Nicola; Dall’Acqua, Stefano; Sut, Stefania; Garzoli, Stefania; Mustafa, Ahmed M.; Cappellacci, Loredana; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Giuliani, Claudia; Petrelli, Riccardo
A design of experiment (DoE) approach to model the yield and chemical composition of ajowan (Trachyspermum ammi L.) essential oil obtained by microwave-assisted extraction
2021-01-01 Mazzara, E.; Scortichini, S.; Fiorini, D.; Maggi, F.; Petrelli, R.; Cappellacci, L.; Morgese, G.; Morshedloo, M. R.; Palmieri, G. F.; Cespi, M.
A forgotten vegetable (Smyrnium olusatrum L., Apiaceae) as a rich source of isofuranodiene
2012-01-01 Maggi, Filippo; Barboni, Luciano; Papa, Fabrizio; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
A new analytical method for the simultaneous quantification of isoflavones and lignans in 25 green coffee samples by HPLC-MS/MS
2020-01-01 Angeloni, Simone; Navarini, Luciano; Khamitova, Gulzhan; Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni
A new chemotype with high tricyclene content from the essential oil of Salvia aegyptiaca L. growing in Algerian Pre-Sahara
2022-01-01 Smaili, T.; Bendif, H.; Zedam, A.; Flamini, G.; Maggi, F.
A new glucosidic phthalide from Helichrysum microphyllum subsp. tyrrhenicum from La Maddalena Island (Sardinia, Italy)
2016-01-01 Venditti, A.; Lattanzi, C.; Ornano, L.; Maggi, Filippo; Sanna, C.; Ballero, M.; Alvino, A.; Serafini, M.; Bianco, A.
A new HPLC-MS-MS method for the simultaneous determination of 36 polyphenols in blueberry, strawberry and their commercial products and determination of antioxidant activity
2022-01-01 Mustafa, A. M.; Angeloni, S.; Abouelenein, D.; Acquaticci, L.; Xiao, J.; Sagratini, G.; Maggi, F.; Vittori, S.; Caprioli, G.
A new HPLC-MS/MS method for the simultaneous determination of quercetin and its derivatives in green coffee beans
2022-01-01 Mustafa, A. M.; Abouelenein, D.; Angeloni, S.; Maggi, F.; Navarini, L.; Sagratini, G.; Santanatoglia, A.; Torregiani, E.; Vittori, S.; Caprioli, G.
A new ionone derivative from Lycium intricatum Boiss. (Solanaceae)
2022-01-01 Bendjedou, H.; Maggi, F.; Bennaceur, M.; Mancinelli, M.; Benamar, H.; Barboni, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
A comprehensive comparative study among the newly developed Pure Brew method and classical ones for filter coffee production | 1-gen-2023 | Santanatoglia, Agnese; Caprioli, Giovanni; Cespi, Marco; Ciarlantini, Dario; Cognigni, Luca; Fioretti, Lauro; Maggi, Filippo; Mustafa, Ahmed M.; Franks, Nzekoue; Vittori, Sauro | Articolo | |
A Comprehensive Phytochemical Analysis of Terpenes, Polyphenols and Cannabinoids, and Micromorphological Characterization of 9 Commercial Varieties of Cannabis sativa L. | 1-gen-2022 | Mazzara, Eugenia; Torresi, Jacopo; Fico, Gelsomina; Papini, Alessio; Kulbaka, Nicola; Dall’Acqua, Stefano; Sut, Stefania; Garzoli, Stefania; Mustafa, Ahmed M.; Cappellacci, Loredana; Fiorini, Dennis; Maggi, Filippo; Giuliani, Claudia; Petrelli, Riccardo | Articolo | |
A design of experiment (DoE) approach to model the yield and chemical composition of ajowan (Trachyspermum ammi L.) essential oil obtained by microwave-assisted extraction | 1-gen-2021 | Mazzara, E.; Scortichini, S.; Fiorini, D.; Maggi, F.; Petrelli, R.; Cappellacci, L.; Morgese, G.; Morshedloo, M. R.; Palmieri, G. F.; Cespi, M. | Articolo | |
A forgotten vegetable (Smyrnium olusatrum L., Apiaceae) as a rich source of isofuranodiene | 1-gen-2012 | Maggi, Filippo; Barboni, Luciano; Papa, Fabrizio; Caprioli, Giovanni; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Articolo | |
A new analytical method for the simultaneous quantification of isoflavones and lignans in 25 green coffee samples by HPLC-MS/MS | 1-gen-2020 | Angeloni, Simone; Navarini, Luciano; Khamitova, Gulzhan; Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni | Articolo | |
A new chemotype with high tricyclene content from the essential oil of Salvia aegyptiaca L. growing in Algerian Pre-Sahara | 1-gen-2022 | Smaili, T.; Bendif, H.; Zedam, A.; Flamini, G.; Maggi, F. | Articolo | |
A new glucosidic phthalide from Helichrysum microphyllum subsp. tyrrhenicum from La Maddalena Island (Sardinia, Italy) | 1-gen-2016 | Venditti, A.; Lattanzi, C.; Ornano, L.; Maggi, Filippo; Sanna, C.; Ballero, M.; Alvino, A.; Serafini, M.; Bianco, A. | Articolo | |
A new HPLC-MS-MS method for the simultaneous determination of 36 polyphenols in blueberry, strawberry and their commercial products and determination of antioxidant activity | 1-gen-2022 | Mustafa, A. M.; Angeloni, S.; Abouelenein, D.; Acquaticci, L.; Xiao, J.; Sagratini, G.; Maggi, F.; Vittori, S.; Caprioli, G. | Articolo | |
A new HPLC-MS/MS method for the simultaneous determination of quercetin and its derivatives in green coffee beans | 1-gen-2022 | Mustafa, A. M.; Abouelenein, D.; Angeloni, S.; Maggi, F.; Navarini, L.; Sagratini, G.; Santanatoglia, A.; Torregiani, E.; Vittori, S.; Caprioli, G. | Articolo | |
A new ionone derivative from Lycium intricatum Boiss. (Solanaceae) | 1-gen-2022 | Bendjedou, H.; Maggi, F.; Bennaceur, M.; Mancinelli, M.; Benamar, H.; Barboni, L. | Articolo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 01 PUBBLICAZIONE SU RIVISTA 505
- 01 PUBBLICAZIONE SU RIVISTA::Arti... 505
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 243
- 2010 - 2019 244
- 2003 - 2009 18
Editore
- Allured Publishing Corporation:36... 6
- John Wiley & Sons Limited:1 Oldla... 3
- Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 2
- American Chemical Society:1155 Si... 1
- Editore attuale:KLUWER ACADEMIC/P... 1
- Elsevier Applied Science:An Impri... 1
- Georg Thieme Verlag Stuttgart:Pos... 1
- Natural Product, Inc. 7963, Ander... 1
- PERGAMON-ELSEVIER SCIENCE LTD, TH... 1
- Slovak Academic Press. Bratislava 1
Rivista
- INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 59
- NATURAL PRODUCT RESEARCH 48
- CHEMISTRY & BIODIVERSITY 31
- MOLECULES 27
- PLANTS 21
- FOOD CHEMISTRY 18
- JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 17
- FITOTERAPIA 15
- ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTI... 11
- FOODS 10
Lingua
- eng 503
- ita 2
Accesso al fulltext
- reserved 240
- no fulltext 132
- open 121
- partially open 12