VENANZONI, Roberto
VENANZONI, Roberto
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Appraisals on the chemical characterization and biological potentials of Ranunculus constantinopolitanus extracts using chromatographic, computational, and molecular network approaches
2023-01-01 Lazarova, Irina; Zengin, Gokhan; Piatti, Diletta; Ibrahim Uba, Abdullahi; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Emre, Gizem; Ponniya, Sathish Kumar M.; Rengasamy, Kannan RR.; Joseph Paradis, Nicholas; Koyuncu, Ismail; Seker, Fatma; Wu, Chun; Nilofar, ; Angeles Flores, Giancarlo; Cusumano, Gaia; Angelini, Paola; Venanzoni, Roberto
Enhanced Duration of Truffle Sauce Preservation due to Addition of Linoleic Acid
2019-01-01 Tirillini, B.; Maggi, F.; Venanzoni, R.; Angelini, P.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Appraisals on the chemical characterization and biological potentials of Ranunculus constantinopolitanus extracts using chromatographic, computational, and molecular network approaches | 1-gen-2023 | Lazarova, Irina; Zengin, Gokhan; Piatti, Diletta; Ibrahim Uba, Abdullahi; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Emre, Gizem; Ponniya, Sathish Kumar M.; Rengasamy, Kannan RR.; Joseph Paradis, Nicholas; Koyuncu, Ismail; Seker, Fatma; Wu, Chun; Nilofar, ; Angeles Flores, Giancarlo; Cusumano, Gaia; Angelini, Paola; Venanzoni, Roberto | Articolo | |
Enhanced Duration of Truffle Sauce Preservation due to Addition of Linoleic Acid | 1-gen-2019 | Tirillini, B.; Maggi, F.; Venanzoni, R.; Angelini, P. | Articolo |