Sfoglia per Autore
Bioaccumulation study of food contaminant isopropylthioxanthone (ITX) in fish using solid phase extraction (SPE) and HPLC/MS/MS and GC-MS.
2008-01-01 Zuo, Y.; Vittori, S.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Caprioli, G.; Cuccioloni, M.; Angeletti, M.; Polzonetti-Magni, F. Palermo and A.
Analisi di fotoiniziatori di inchiostri negli alimenti liquidi e nei relativi packagings mediante GC/MS e HPLC/MS/MS.
2008-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, Sauro
Set up of a quick screening method for determination of heavy metals in food, including wine.
2008-01-01 Vittori, S.; Caprioli, G.; Giardinà, D.; Marangoni, M.; Sagratini, G.; Zanotti, T.; Zuo, Y.
Isolation of Soyasaponins I e VI from soybeans by semipreparatives HPLC and characterization by mass spectrometry.
2008-01-01 Zuo, Y; Caprioli, G.; Giardinà, D.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Vittori, S.
Acrylamide levels determination by a colorimetric method based on biotechnological enzymes
2008-01-01 Vittori, S.; Ammendola, S.; Caprioli, G.; Fabbri, A.; Marucci, G.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Zuo, Y.
Isolation of Soyasaponins I and VI from soybean by semipreparatives HPLC and characterization by mass spectrometry
2008-01-01 Zuo, Yanting; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro
Ink photoinitiators determination in cartboard packagings and contained food by GC/MS and HPLC/MS/MS.
2008-01-01 Zuo, Y; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Volpini, R.; Vittori, S.
Isolamento delle soiasaponine I e VI dalla soia mediante HPLC semipreparativo e quantificazione del loro tenore in cultivar di lenticchie italiane.
2008-01-01 Caprioli, Giovanni; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Zuo, Yanting; Vittori, Sauro
Determination of ink photoinitiators in packaged beverages by gas chromatography-mass spectrometry and liquid chromatography-mass spectrometry
2008-01-01 Sagratini, Gianni; Caprioli, G.; Cristalli, Gloria; Giardina', Dario; Ricciutelli, Massimo; Volpini, Rosaria; Zuo, Y.; Vittori, Sauro
Determination and quantification of “cholesterol lowering” soyasaponins I and βg in italian lentils by SPE-HPLC-MS and MALDI-TOF.
2009-01-01 Sagratini, Gianni; Zuo, Yanting; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Traldi, Piero; Vittori, Sauro
Characterization of lentil varieties by MALDI-TOF analysis of the seed protein
2009-01-01 Caprioli, Giovanni; Molin, Laura; Cristalli, Gloria; Ragazzi, Eugenio; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Seraglia, Roberta; Zuo, Yanting; Sauro Vittori, And
Volatile Constituents of Litchi Pericarp.
2009-01-01 Zuo, Yanting; Papa, Fabrizio; Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Vittori, Sauro
Pressurized liquid extraction (PLE) and liquid chromatography – tandem mass spectrometry (LC/MS/MS) for determination of Bisphenol A, Octylphenol and Nonylphenol in infant formulas.
2009-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Ferrer, E.; Mañes, J.; Santoni, E.; Vittori, S.; Zuo., Y.
Validation of a liquid chromatography – LTQ Orbitrap mass spectrometry method for the determination of glycoalkaloids and their aglycons in potato samples.
2009-01-01 Caprioli, Giovanni; Cahill, Michael G.; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; J. James., Kevin
Cholesterol Lowering Vegetables: Quantification of Soyasaponins in Lentils.
2009-01-01 Zuo, Yanting; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Traldi, Piero; Vittori, Sauro
Quantification of Soyasaponins I and βg in Italian Lentil Seeds by Solid Phase Extraction (SPE) and High Performance Liquid Chromatography-Mass Spectrometry (HPLC-MS)
2009-01-01 Sagratini, Gianni; Zuo, Y.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Maggi, Filippo; Molin, L.; Ricciutelli, Massimo; Traldi, P.; Vittori, Sauro
Determinazione simultanea di Squalene, α-Tocoferolo e β-Carotene nelle olive da tavola mediante SPE-HPLC-DAD.
2010-01-01 Sagratini, G.; Allegrini, M.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, S
Studio e caratterizzazione della frazione volatile e polifenolica del vino Montepulciano mediante GC-MS e HPLC-MS.
2010-01-01 Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Rigante, Francesca; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro
Costituenti della dieta mediterranea: quantificazione delle soiasaponine I e βg in campioni di lenticchie italiane.
2010-01-01 Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Traldi, Piero; Zuo., Yanting
Studio di un nuovo sistema di “active packaging” per la carne mediante l’analisi delle ammine biogene via SPE-HPLC-DAD e SPE-HPLC-MS.
2010-01-01 Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Zuo, Y.; Vittori, S
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
Bioaccumulation study of food contaminant isopropylthioxanthone (ITX) in fish using solid phase extraction (SPE) and HPLC/MS/MS and GC-MS. | 1-gen-2008 | Zuo, Y.; Vittori, S.; Sagratini, G.; Ricciutelli, M.; Caprioli, G.; Cuccioloni, M.; Angeletti, M.; Polzonetti-Magni, F. Palermo and A. | Poster atto convegno su volume | |
Analisi di fotoiniziatori di inchiostri negli alimenti liquidi e nei relativi packagings mediante GC/MS e HPLC/MS/MS. | 1-gen-2008 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Set up of a quick screening method for determination of heavy metals in food, including wine. | 1-gen-2008 | Vittori, S.; Caprioli, G.; Giardinà, D.; Marangoni, M.; Sagratini, G.; Zanotti, T.; Zuo, Y. | Poster atto convegno su volume | |
Isolation of Soyasaponins I e VI from soybeans by semipreparatives HPLC and characterization by mass spectrometry. | 1-gen-2008 | Zuo, Y; Caprioli, G.; Giardinà, D.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Vittori, S. | Poster atto convegno su volume | |
Acrylamide levels determination by a colorimetric method based on biotechnological enzymes | 1-gen-2008 | Vittori, S.; Ammendola, S.; Caprioli, G.; Fabbri, A.; Marucci, G.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Zuo, Y. | Poster atto convegno su volume | |
Isolation of Soyasaponins I and VI from soybean by semipreparatives HPLC and characterization by mass spectrometry | 1-gen-2008 | Zuo, Yanting; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Ink photoinitiators determination in cartboard packagings and contained food by GC/MS and HPLC/MS/MS. | 1-gen-2008 | Zuo, Y; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Sagratini, G.; Volpini, R.; Vittori, S. | Poster atto convegno su volume | |
Isolamento delle soiasaponine I e VI dalla soia mediante HPLC semipreparativo e quantificazione del loro tenore in cultivar di lenticchie italiane. | 1-gen-2008 | Caprioli, Giovanni; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Zuo, Yanting; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Determination of ink photoinitiators in packaged beverages by gas chromatography-mass spectrometry and liquid chromatography-mass spectrometry | 1-gen-2008 | Sagratini, Gianni; Caprioli, G.; Cristalli, Gloria; Giardina', Dario; Ricciutelli, Massimo; Volpini, Rosaria; Zuo, Y.; Vittori, Sauro | Articolo | |
Determination and quantification of “cholesterol lowering” soyasaponins I and βg in italian lentils by SPE-HPLC-MS and MALDI-TOF. | 1-gen-2009 | Sagratini, Gianni; Zuo, Yanting; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Traldi, Piero; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Characterization of lentil varieties by MALDI-TOF analysis of the seed protein | 1-gen-2009 | Caprioli, Giovanni; Molin, Laura; Cristalli, Gloria; Ragazzi, Eugenio; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Seraglia, Roberta; Zuo, Yanting; Sauro Vittori, And | Poster atto convegno su volume | |
Volatile Constituents of Litchi Pericarp. | 1-gen-2009 | Zuo, Yanting; Papa, Fabrizio; Maggi, Filippo; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Vittori, Sauro | Poster atto convegno su volume | |
Pressurized liquid extraction (PLE) and liquid chromatography – tandem mass spectrometry (LC/MS/MS) for determination of Bisphenol A, Octylphenol and Nonylphenol in infant formulas. | 1-gen-2009 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Ferrer, E.; Mañes, J.; Santoni, E.; Vittori, S.; Zuo., Y. | Poster atto convegno su volume | |
Validation of a liquid chromatography – LTQ Orbitrap mass spectrometry method for the determination of glycoalkaloids and their aglycons in potato samples. | 1-gen-2009 | Caprioli, Giovanni; Cahill, Michael G.; Sagratini, Gianni; Vittori, Sauro; J. James., Kevin | Contributo in atto di convegno su volume | |
Cholesterol Lowering Vegetables: Quantification of Soyasaponins in Lentils. | 1-gen-2009 | Zuo, Yanting; Sagratini, Gianni; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Traldi, Piero; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Quantification of Soyasaponins I and βg in Italian Lentil Seeds by Solid Phase Extraction (SPE) and High Performance Liquid Chromatography-Mass Spectrometry (HPLC-MS) | 1-gen-2009 | Sagratini, Gianni; Zuo, Y.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Giardinà, D.; Maggi, Filippo; Molin, L.; Ricciutelli, Massimo; Traldi, P.; Vittori, Sauro | Articolo | |
Determinazione simultanea di Squalene, α-Tocoferolo e β-Carotene nelle olive da tavola mediante SPE-HPLC-DAD. | 1-gen-2010 | Sagratini, G.; Allegrini, M.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Ricciutelli, M.; Zuo, Y.; Vittori, S | Poster atto convegno su volume | |
Studio e caratterizzazione della frazione volatile e polifenolica del vino Montepulciano mediante GC-MS e HPLC-MS. | 1-gen-2010 | Caprioli, Giovanni; Sagratini, Gianni; Maggi, Filippo; Rigante, Francesca; Ricciutelli, Massimo; Vittori, Sauro | Contributo in atto di convegno su volume | |
Costituenti della dieta mediterranea: quantificazione delle soiasaponine I e βg in campioni di lenticchie italiane. | 1-gen-2010 | Vittori, Sauro; Caprioli, Giovanni; Cristalli, Gloria; Giardinà, Dario; Maggi, Filippo; Molin, Laura; Ricciutelli, Massimo; Sagratini, Gianni; Traldi, Piero; Zuo., Yanting | Poster atto convegno su volume | |
Studio di un nuovo sistema di “active packaging” per la carne mediante l’analisi delle ammine biogene via SPE-HPLC-DAD e SPE-HPLC-MS. | 1-gen-2010 | Sagratini, G.; Caprioli, G.; Cristalli, G.; Maggi, F.; Giardinà, D.; Ricciutelli, M.; Sirocchi, V.; Zuo, Y.; Vittori, S | Contributo in atto di convegno su volume |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile